- 24 Aralık 2014
- 5.048
- 6.792
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
En son bayramda görüstuler gerek yok yani babalarimiz anlasiyor da annelerimiz anlasamiyor iste olmazi oldurmaya gerek yokNe münasebet canım çağırmayın. Dünürler çok görüşmek istiyorsa kendi aralarında bir yemek düzünleyip görüşebilirler. En sevmediğim şey de bu aileleri birden eve doldurmak.
Aynen ben haftaici 5 te isten cikiyorum 2 saatte ne yapacagim esim evde evet ama onun yapacagi yemek ayri benimki ayriBu aileleri birbiriyle gorusturme sevdasi ne allah askina. Ne gereksizlik. Ayrica görüşmek isteyen sizden bagimsiz da görüşebilir. Yemekli misafir agirlamak zaten zor, kisi sayisi arttikca zorluk da artiyor. O kadar kisi masaya sigacak mi mesela? Erkekler ne bos konusuyorlar boyle konularda. Acik acik soyle. Hem onun ailesine ozel bir davet veriliyor da senin ailen neden aile toplantısına iliştiriliyor
Konusulacak insan degil kendisi o yüzden bulasmadan uzak durarak buldum cözümü samimi olmayinca cok cok iyiKayınvalidenizle annenize olan davranışı hakkında konuştunuz mu? Veya eşinize bu durumu anlatın ve annenizin bundan hoşnut kalmadığını söyleyin, bu sorun düzelmedikçe de ailelerin bir araya gelmeyeceğini belli edin.
Ona tamam diyor kalabalik seviyormus o seviyor da ben istemiyorum yanyana gelmelerini annem o ignelerken gülemeye calisiyor zorla kiyamiyorum herkese kiyarim ama annem kirmizi cizgimÖnce onun ailesi tek çağırılıyor sonra sizinkiler çağırılınca onlar niye tekrar çağırılıyormuş. Önceki gün sizinkileri hiç çağırmayalım tek seferde iki taraf da beraber gelsin deyin bakalım ne diyor. Hayır onunkilerin özelliği neymiş ki.
Aileme karsi esim cok iyidir hakkini yiyemem ama esim kalabalik olalim istiyormusRamazani eslerinin agzindan burnundan getiren erkekleri Allah islah etsin. Birakin surat yapacaksa yapsin. Ama ailenize karsi yapsa gömün
Geri adim atmadim atmam da annemi kimse icin üzememKocanizin ailesini cagirdiginizda kendi ailenizi cagirdiniz mi? Hayır. Eee neden sizden bunu talep ediyor?
Bu kocalara ne yapsan yaranamazsin. Yok yere alttan alıp da kendini ezdirme.
Bu aileleri birbiriyle gorusturme sevdasi ne allah askina. Ne gereksizlik. Ayrica görüşmek isteyen sizden bagimsiz da görüşebilir. Yemekli misafir agirlamak zaten zor, kisi sayisi arttikca zorluk da artiyor. O kadar kisi masaya sigacak mi mesela? Erkekler ne bos konusuyorlar boyle konularda. Acik acik soyle. Hem onun ailesine ozel bir davet veriliyor da senin ailen neden aile toplantısına iliştiriliyor
Ya uzun zamandir ilk defa ailesi yüzünden surat yapıyor bana oruc kafa yapti galibaBu koca ve ailesi problemleri okumaktan içime daral geldi hayır bu kadar aile tutkunu olup ne diye evleniyorlar milletin başını yakıyorlar anlamıyorum
Haklısınız o ne öyle ilkokul çocuğu gibi kocaman kadının yaptığı ayıp.Ona tamam diyor kalabalik seviyormus o seviyor da ben istemiyorum yanyana gelmelerini annem o ignelerken gülemeye calisiyor zorla kiyamiyorum herkese kiyarim ama annem kirmizi cizgim
Aileme karsi esim cok iyidir hakkini yiyemem ama esim kalabalik olalim istiyormus
Belki de..tamam hayatim diyor bana bir dünya surat yapiyor aklinca surat yapti diye cagiracagim asla cagirmam bir aksami idare ettik de ikincisi kaldiBence alakasi yok. Mesele kendi tarafi "onlari cagirdiniz ama bizi cagirmadiniz" demelerini engellemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?