eşim içimi okudu kayınvalidemi laflarıyla vurdu şoktayım hala

seni tebrik ederim beni çok iyi anlamışsın.ben zaten kreşe yolluyorum zamanında oğlu istedi baksın diye ben bakmaz dedim.dediğim gibide oldu zaten istesede vermezdim ama hastalık hepimiz için yabancı birinin kapısınıda çalsam bakar yani.aslında hastayken bile baksın istemiyorum çünkü aradığımızda hastayım diyeceğini ben biliyorum ama oğlu arıyor yinede, benim sölediğim gibi çıkıncada paşa paşa kreşe yollamak zorunda kalıyoruz

poliyanna sen yapma bari ne beklentim olucak benim ondan Allah aşkına kendi öz torununa gelince hastayım başkasının çocuğuna gelince ben bakardım oluyor ben anlayamadım 14 yıldır çözemedim.zaten zor zamanları atlattı benim çocuğum çok şükür.

aynen öle 14 yılın birikimi var

kayınvalidem taşındı kızlar ama çok uzun süre kalabileceğini sanmıyorum.o eve yine dönecek

Son düzenleme:
taşındı ama çocuklarının her biri bir tarafa dağıldı k.v 2 çocuğunu aldı gitti.eşinden ayrı olan kaynım 2 çocuğuyla kaldı.saçma sapan bir aile yaşantısı

Abla inşallah mutlusundur be ben 12 yaşındayken yazmışsın şu an yirmi üç yaşında 1 çocuk sahibi evli olarak okudum Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…