eşim içimi okudu kayınvalidemi laflarıyla vurdu şoktayım hala

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
173
selam arkadaşlar geçenlerde eltimlere gittik kayınvalidem baş köşeye oturmuştu yine.bi arkadaşım var samimi bir gün öncesinde de eşiyle tartışmış bırakmış çocukları bana geldi baya sinirlenmiş bende kaldı ogün.eltimlerden de ona uğrayacaktım eşiyle arası düzeldimi diye.neyse tam kalkarken kayınvalidem nereye gidiyosunuz dedi bende ..... lara uğrıycaz dedim.sordu eşimde dün kavga etmişler çocukları bırakıp bize geldi dedi birden ben bakardım çocuklara demezmi şok oldum.eşimde bunun üzerine sen kendi torunununa bak önce dedi 2 gün bakıyor 5 gün yatıyorsun hastayım diyorsun dedi.evde 15 kişi var.eltimin ablasıda torununa bakıyor kadın 3 günlüğüne geldi kadın diken üstünde sürekli ben olmazsam yapamazlar dedi durdu. gitmemesi için zor tutuyor eltim.hatta benim çocuğumun hasta halde kreşe gittiğinede şahit oldu o da patladı.sen nasıl için rahat evde oturuyosun ben burda 3 günlüğüne geldim ama aklım hep torunumda bu kız hasta hasta kreşe yolladı çocuğu benim içim gitti diye oda üzerine gidince hiç ses yok o herkese laf yetiştiren kadın sessizliğe büründü birden.ben artık uzaktan seyrediyorum bu durumları bana laf kalmadan sahibini buluyor hemde en iyi şekilde.hatta ogün eşinden ayrı olan kaynımda var adam 17 yıldır evlenmedi artık olmuyor diye bizde bir an önce evlenmesi için destekliyoruz briyle tanışmış onu anlatıyordu adamın ağzına tıkadı lafı napıcan evlenipte diye eşim yine patladı sen bu zamana kadar hangimizin arkasında oldunki hangimizin eşini istemeye geldinki herkes başının çaresine baktı anca 7/24 tv seyret başka yaptığın bişey yok senin için torun evlat herşey boş dedi valla pes dedim

Son düzenleme:
ne güzel işte.. sen kötü olmuyorsun laf gideceği yeri biliyor cuuukk oturuyor :8: :8: :8:

selam arkadaşlar geçenlerde eltimlere gittik kayınvalidem baş köşeye oturmuştu yine.bi arkadaşım var samimi bir gün öncesinde de eşiyle tartışmış bırakmış çocukları bana geldi baya sinirlenmiş bende kaldı ogün.eltimlerden de ona uğrayacaktım eşiyle arası düzeldimi diye.neyse tam kalkarken kayınvalidem nereye gidiyosunuz dedi bende ..... lara uğrıycaz dedim.sordu eşimde dün kavga etmişler çocukları bırakıp bize geldi dedi birden ben bakardım çocuklara demezmi şok oldum.eşimde bunun üzerine sen kendi torunununa bak önce dedi 2 gün bakıyor 5 gün yatıyorsun hastayım diyorsun dedi.evde 15 kişi var.eltimin ablasıda torununa bakıyor kadın 3 günlüğüne geldi kadın diken üstünde sürekli ben olmazsam yapamazlar dedi durdu. gitmemesi için zor tutuyor eltim.hatta benim çocuğumun hasta halde kreşe gittiğinede şahit oldu o da patladı.sen nasıl için rahat evde oturuyosun ben burda 3 günlüğüne geldim ama aklım hep torunumda bu kız hasta hasta kreşe yolladı çocuğu benim içim gitti diye oda üzerine gidince hiç ses yok o herkese laf yetiştiren kadın sessizliğe büründü birden.ben artık uzaktan seyrediyorum bu durumları bana laf kalmadan sahibini buluyor hemde en iyi şekilde.hatta ogün eşinden ayrı olan kaynımda var adam 17 yıldır evlenmedi artık olmuyor diye bizde bir an önce evlenmesi için destekliyoruz briyle tanışmış onu anlatıyordu adamın ağzına tıkadı lafı napıcan evlenipte diye eşim yine patladı sen bu zamana kadar hangimizin arkasında oldunki hangimizin eşini istemeye geldinki herkes başının çaresine baktı anca 7/24 tv seyret başka yaptığın bişey yok senin için torun evlat herşey boş dedi valla pes dedim

hastalık konusu doğru olabilir neticede yaşlı.ben bile bu yaşta 1 gün iyiysem ertesi gün yaa üşütürüm yaa migren tutar.

bence kimseden bir şey beklememek en iyisi.oğlunu ona karşı çok doldurmayın.çok kötülük yapmamışsa anlayışlı olun.

hastalık konusu doğru olabilir neticede yaşlı.ben bile bu yaşta 1 gün iyiysem ertesi gün yaa üşütürüm yaa migren tutar.

bence kimseden bir şey beklememek en iyisi.oğlunu ona karşı çok doldurmayın.çok kötülük yapmamışsa anlayışlı olun.

doldurma asla yok eşim herşeyi kendi görüyor yaşıyor ben annesi hakkında bu zamana kadar hiç yorum yapmadım gerekte duymadım

o saniyeden sonrada kötü gelin ilan edildiniz haberiniz olsun.Arkanızdan oğlumu dolduruyo diye ne naralar atmıştır:27::27:

valla eşimin ailesi benim nasıl bir gelin olduğumu çok iyi biliyor onun düşüncesi hiç umrumda bile değil açıkçası çünkü benim düşüncelerimde herkes hemfikir

Eşinizin 15 kişi annesine kızmasına sevindiniz mi ben mi yanlıs anladım

yarın da siz kendi annenize bağırırsanız eşiniz de buna sevinir unutmayın

annelere bu kadar laf sokulmaya calısılmasını,fevri davranılmasını hiç doğru bulamıyorum

eş var eş işte ne güzel işte bizde anca böyle insanlara imreniyoruz

aslında sıkıntı ne biliyomusun eğer o tepkiyi ben verseydim eşim bana kızardı etki tepki meselesi ama kendi sölediği için bana gerek kalmıyor.aynı şey benim içinde geçerli eşim anneme asla çıkışamaz ama ben istersem yanlışlarını sölerim anneme bana yapılmasını istemediğim şeyi bende başkasına yapmam

Son düzenleme:
aslında sıkıntı ne biliyomusun eğer o tepkiyi ben verseydim eşim bana kızardı etki tepki meselesi ama kendi sölediği için bana gerek kalmıyor.aynı şey benim içinde geçerli eşim anneme asla çıkışamaz ama ben istersem yanlışlarını sölerim anneme

tepki vermesemde vermez o annesi bu dünyanın en dogru insanı en yanlışı ise ben

aslında sıkıntı ne biliyomusun eğer o tepkiyi ben verseydim eşim bana kızardı etki tepki meselesi ama kendi sölediği için bana gerek kalmıyor.aynı şey benim içinde geçerli eşim anneme asla çıkışamaz ama ben istersem yanlışlarını sölerim anneme bana yapılmasını istemediğim şeyi bende başkasına yapmam
kaç yıllık evlisiniz merak ettim şimdi. şahsen ben dayanamam hatası neyse çata çat söyler çıkarım herkesin yüzüne. o kadar sabırlı olsaydım keşke...:27:

kayınvalideler ne kadar fitne fesat olsada ben evlatların annelerini bu kadar üzmelerine karşıyım..hatalıda olsa laf sokmak yerine daha düzgün bi üslupla konuşsalar olmazmı ki ölümlü dünya sonuçta..:50::50:

ilerde hepimiz kayınvalide olucaz..:6::6:

kayınvalideler ne kadar fitne fesat olsada ben evlatların annelerini bu kadar üzmelerine karşıyım..hatalıda olsa laf sokmak yerine daha düzgün bi üslupla konuşsalar olmazmı ki ölümlü dünya sonuçta..:50::50:

ilerde hepimiz kayınvalide olucaz..:6::6:
haklısın mev*can ama nasıl bi kayınvalide olacağız? anlatıldığı gibi umursamaz ve bencil.... mi ; yoksa duyarlı ve sevecen mi olacağız gelinlerimize karşı.?
sonuçta gelin veya kayınvalide olmak önemli değil bütün insanlar sosyal hayatta , insan ilişkilerine dair ne ekiyorsa onu biçiyorlar.

haklısın mev*can ama nasıl bi kayınvalide olacağız? anlatıldığı gibi umursamaz ve bencil.... mi ; yoksa duyarlı ve sevecen mi olacağız gelinlerimize karşı.?
sonuçta gelin veya kayınvalide olmak önemli değil bütün insanlar sosyal hayatta , insan ilişkilerine dair ne ekiyorsa onu biçiyorlar.

kızım var 5 yaşında damadım onu bi üzsün doğduğuna pişman ederiz diye konuşuyoruz eşimle:27::27:

tabii zaman ne gösterir bilinmez devir deişiyor insanların hoşgörüsü sevgisi,saygısı azalıyor.

rahmetli annem de fena bi kaynanaydı gelinlerimizle arası pek iyi sayılmaz dı.ağbilerimide çok doldurdu zamanında, hep kızdım asla senin gibi bi kaynana olmam diye..:50::50:

kaynana olmama daha çokkkk var ama hep derim karşımdaki bir adım atsın ben on adım gideyim..

Bence eşiniz doğru olanı yapmış bu büyüklere saygısızlık filan da değil, sanki zoraki laf işitmek istiyorlar. Sizin eski konularınızı da biliyorum evet torununa bakmak zorunda değil babaanne ya da anneanne ama en azından torunu hastayken bakabilir diye düşünüyorum. Benim kayınvalidemde aynı şeyleri yaptı ve yapıyorda, sanki ona bak diyen varmış gibi herkesin yanında ben torun filan bakamam nasıl yapıyorlarsa öyle baksınlar, yaparken bana mı güvendiler gibi göndermeler yapıyordu. Hatta annem yeğenlerime bakıyor bir gün ona bile sana mı güvendi yaptılar boşver hayatını yaşa torunla mı uğraşacaksın bu saatten sonra dedi annem ben senin gibi rahat olamıyorum oğlumun maaşı yetmiyorki gelinim çalışıyor kimse iş olsun diye çocuğunu bırakıp işe gitmek istemez o yüzden ben maddi destek olamıyorum ama manevi destek olmak için elimden ne geliyorsa yaparım dedi suttu tabii kayınvalide ağız burun kıvırarak. Bir gün bizde kayınvalidem, ben ve eşim onların bahçede oturmuş çay içiyorduk komşusu da geldi yanımıza kadın konuşuyor oğlu öğretmen, gelini de karstalar kadın daha yeni evlendiler düşünüyor çocukları olursa ben gidip bakacağım arada dünürüm gelir öyle idare ederiz ben bakıcıya bırakmalarına müsaade etmem gücüm yettikçe dedi benim kayınvalide bende gelirim beraber bakarız ay ne güzel olur demez mi gelde çıldırma. Eşim çok meraklıysan kendi torununa bak karsa gitmene ne gerek var dedi. Şimdi bu büyüğe saygısızlık mı oluyor bence hayır. Bakmıyorsun tamam bizde sana saygı duyuyoruz hastayım yaşlıyım diyorsun eyvallah madem öyle niye kendini bilmez laflar ediyorsun.

kızım var 5 yaşında damadım onu bi üzsün doğduğuna pişman ederiz diye konuşuyoruz eşimle:27::27:

tabii zaman ne gösterir bilinmez devir deişiyor insanların hoşgörüsü sevgisi,saygısı azalıyor.

rahmetli annem de fena bi kaynanaydı gelinlerimizle arası pek iyi sayılmaz dı.ağbilerimide çok doldurdu zamanında, hep kızdım asla senin gibi bi kaynana olmam diye..:50::50:

kaynana olmama daha çokkkk var ama hep derim karşımdaki bir adım atsın ben on adım gideyim..
karşındaki insana karşı (gelin- damat farketmez) iyimser olup da kötülük gören olmayacağına göre ; kötülük gören gelin veya kayınvalideler bi düşünmeli ben nerde hata yaptım diye(!)

Keşke meseleler gönül kırmadan halledilse ama;
söyleyene değil de bide söyletene bak !!
Hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş..

Back