- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
annesi babasi kirada mi? malesef boyle erkekle cok zor. bebek de geliyor.. bosanmayacaksaniz ince ince isleyeceksiniz. biz artik bir aileyiz. once biz sonra onlar diye diye.. size bol bol alsa hurma cerez yollasin bir sey degil diyecegim de. size alirken kisiyor adam.. mecbur alinacak seylerde hic kotu hissetmeyin kendinizi. bebege alinacak seylerde vs bozulursa bozulsun..Maddi sıkıntımız yok aslinda gayet iyi bir işi ve geliri var ama o kendi evinden çok annesine babasına karşı sorumluluk hissediyor. Neymiş bi ev bile alamamış . Yani evlenmeseydin o zaman ben zorla mi evlenelim dedim diyorum cevap yok. Yani tamam annesi babası büyüttü okuttu da napayım yani tapayim mi ben de ayni sekilde kendi çocuğuma yapıcam. öyle bir minnet ki ailesine karşı hamileyim rahatsizlandim diye annesi 1 tencere yemek göndermiş. hemen karşılığında dolapta benim yediğim hurmalari çerezleri falan koydu gönderdi.
Her zaman derim bir cinnet herşeyi çözer. Çok fazla alttan alıyorsunuz tepenize çıkıyorlar.Merhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin
Bes para etmez bir kocan varKorkmuyorum zaten ama sürekli diklenince de kavga çıkıyor. Dışarı karşı aşırı iyidir eli açıktır. Yeğenine bile kenfi çocuğu gibi alışveriş yapar . ailesine sürekli maddi yarfim yapar ama bana gelince sürekli bi basa kakma
Yazmadan edemeyeceğim gayet mantıklı şeyler yazıyorsun ama o profil resmini görünce tüm ciddiyet gidiyorAllah yardımcınız olsun. Bebek kilo almıyor diye size kızacağına kendine baksın. Bebek belkide stresten kilo almıyor. Niye takıyorsunuz ki? Yiyin için keyfinize bakın. Sizinle evlendiyse size bakmaya da mecbur. Üstelik bebeğine daha çok mecbur bakamayacaktıysa ne senin nede bebenin günahına girmiycekti. Korkmayın korkarsanız tepenize çıkar. İnsanlıktan anlayan birine benzemiyor. Üstüne çıkmaya çalış.
Aynen kadınlar kötü davranış görünce hemen başlıyor psikoloji kitapları okumaya yok narsist mi yok küçükken travma mı yaşadı. Ben çok gördüm böyle erkek karısına 2 kuruşluk market alışverişi yapmayan ama başka kadına gelince önüne dünyaları seren.Ben hiçbir erkeğin veya kadının altta yatan problemler yüzünden böyle şeyler yaptığına inanmıyorum. Bunlar tamamen karşıdaki kişiyi zerre kadar sevmemekten kaynaklı. Arada küçük bir sevgi kırıntısı bile olmadığı için her hareket batar. Böyle problemli dediğimiz insanlar bir aşık olsun, sevsin o zaman görün nasıl pamuk gibi oluyorlar. Maalesef çok üzülerek söylüyorum ki, düzelmez ve düzelmeyecek bir mucize olmadıkça. Elinizden geldiği kadar az muhatap olup bir süre gelecek planı yapın. Bol bol kitap okuyup dikkatinizi farklı şeylere yöneltin, İlerde boşanıp bebeğinizle mutlu bir hayata başlayın.
Eşin evde bir insan yaşadığını onun duyguları beklentileri olduğunu en önemlisi hamile bir eşi olduğunu unutmuş gibi davranıyor. Dünya onun etrafında dönmüyor. Nasıl başa çıkayım diye yazmışsın. Konuşarak tatlım. Uslubunca fark ettirerek anlatsbilirsin. Anlar anlamaz onun sorunu. Sırf onu mutlu etmeye uzmemeye çalışma. Birak üzülsün ihtiyaçların olduğunda bunu istemelisin ki bu senin en doğal hakkin. Eve ne lazımsa liste yap eline ver. Bebeğinin gelişimi için de sağlıklı beslenmelisin takviye lazımsa bunu aldır.Merhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?