Esim hergun farkli istekle geliyor sanki ergen

Kizlar cok haklisiniz kabul ediyorum sorun bende anlasilan..icim gecmis o kesin cocuklarla yapilan hic bi aktivitesen zevk almiyorum cocuklari birakcak bi yerim yok biri 6 yasinda digeri 1 yasinda...ha coluk cocukla bir cok sey yapan insan elbet var ama cinslik bende demek ki geriliyorum o agladikca oburu surekli konusup mizladikca geriliyorum bunlar erken anne olmaktan birbirine doyamadan sorumluluk almaktan elbet..
Sonuc olarak haftasonu iki gun ve birgun birlikte zaten cikiyorz katiliyorum esime diger gun arkadaslariyla olmak istiyo oda hakki biliyorum evde kalip ona sarmak saglikli deil bunuda biliyorum ondan bid bid etmek yerine susuyorum kalpten istedigim tek sey cocuklar buyusun ve basbasa kalabilelim surekli biseyle ugrasmak kendimi unutmak ve sorumluluklar yordu beni birazda sıkıya gelemeyince darlandim soylediklerinizde cok dogru...elimden geleni yapcam bakalim

Aslında bir acidan bakildiginda da hos bir durum
Esinizin ici gecmemis hala bir arayista guzel şeyler ariyor ve sizi de geri plana tamamen atmiyor
Bence siz de ona dahil olun.yaslanma korkusu vs.olabilir. malum 30a az kalmiş

Yarn birgun bebeler buyuyp evlenince de gelin hanimlar kiz hanimlar annem bebegime bakmiyooooo diye konu aciyorlar iste...
Ben ebegime asigim ama evlat cok zor buyutuluyor kendini unutuyorsun haa disaridan bakildiginda hala saci makyaji yapili evinde sicak yemegi bulunan evi tertemiz bebegin ustu basi utulu mikemmel bi hanimim da bi bana sorsalar anam agliyor.isim bitmedrn uyuyamiom.simdi bu yorumu birakip camasir atcam makineye sacimi yapip bebegimi parka cikaricam Rahman Allah bugunlerden geri koymasin..
Anne olmak zor esiniz kacarda siz gozunuz arkada birakamazsiniz bebisleri...

Başlığı okuyunca yatak odası ile ilgili istekler sandım

Konunuza gelirsek bence sizin bakış açınız değişik. Sürekli dipdibe olunması evlilik demek değildir.Sizin yaşam enerjisine ihtiyacınız var

valla benim nişanlımda yapıyodu bunu sık sık ben her defasında tamam beraber yapalım aa güzel fikir bende geleyim bende alayım dedim dedim iyi dedim şimdi çok nadir istediği bişeyi söylüyo ve onuda beraber yapacaksak aklı başına geldi baktı olmuyo vazgeçti zaten hemen cayıyodu kendim napiyim diye. bu taktiği dene bence

Sorun esinizde degil sizde, cok gencsiniz yasam enerjinizi kaybetmek icin, bunlar ergence istekler degil ki tam yasinin istekleri, daha 20 li yaslarinda bir insandan sozediyoruz tabi ki bakimli olmayi, giyinmeyi, dovme yaptirmayi, gezmeyi sevecek. Siz sanki 60 indan sonra bunlara baslamis gibi anlatmissiniz.

merhaba ,
benim eşimde böyle ... spora başlıycam dedi spor salonuna yazıldı parasını odedi 2 kez gitti 1 ayda .. bunu 2 defa yapınca artık dur dedim maden yazıldın git yada birdaha yazılma dedim bu konu kapandı ..
olta alalım balıga gideriz dedi tmm dedim 1 hafta geçti burdan balık çıkmıyormuş dedi vazgeçtik
şimdi favorimiz bisiklet alıcam dedi aldı estikçe aklına çıkıyor .. bende senin gibi hafta sonu olsun da gezelim derdin deyim ama kocam ee geçen hafta suraya götürdüm ya diyr ..

alıştım bende umursamıyorum...sanada tavsiye ederim umursama

Yaramaz dedigin nedirki?
Sal cayira cimene kossun istedgi gibi( tabi yas kucuk degilse suya dusme ihtimali yoksa siz balik tutarken)
Havalar sicakladikca cikin disari gezin hep beraber, senide cagiriyomus bak.
Biraz ayak uydurmaya calis.
Hayati dolu dolu yasamak ergenlik demek degil. Hepmi stres yapalim?

Kardeş sizin çocuklarınızı kabullenememe gibi çok ciddi sorunlarınız var. Çocuklarınızı çok sevmeniz bu durumu farklı kılmaz.
Lütfen psikolojik destek alın.

Çocukları bırakabileceğiniz kimse yok mu siz de hobiler edinin.
Bence de adamın anormal hiç bir isteği yok.

Bu şekilde devam edersen eşini evden kaçırabilirsin.Yani kendine dışarıda bir hayat kurar.Aile olarak birlikte birşeyler yaşamanız daha güzel olur.
Çocuklarla başa çıkamıyorsan çocuk gelişimi kitapları okuyabilir veya bir uzmandan yardım alabilirsin.Bazı zamanlar çocukları büyüklerinize brakabilirsiniz.Haftada bir veya iki yardımcı alabilirsin.Yardımcı geldiği günler kendine 1-2 saat ayırabilirsin.

Çok erken evlenmissiniz,eşinizin yaşındaki erkekler ergen sayılır zaten,karakterini oturtmaya çalışıyor engel olursan ilişkinize zarar verebilirsin.

benim nisanlimda sürekli imaj değiştirir şunu yapiyimmi bunu yapiyimmi der ama hiç böyle düşünmemiştim çünkü bende hevesliyimdir :) eşinizle güzel anlasiyorsunuz sayginiz gayet iyi ergen kelimesini ona söylemeyin ama bozulabilir :)

Aklını karıştırmak istemem ama aldatan koca nasıl anlaşılır diye netten bir bak istersen
yeni hobiler edinmek
spora başlamak
olduğundan farklı şeylere ilgi duymak dövme gibi vs şeyler yazıyor aklıma bu geldi

Yorumları okudum da herkes eşini desteklemiş. Çok şaşırdım doğrusu. Yahu evlilik iyi günde kötü günde beraberlik üzerine kurulur. O gençse siz de gençsiniz. Madem çocuğunuz var hem de 2 tane, bu hayata o da ayak uyduracak. Yok öyle kendi kendine ayrı planlar vs. Ona göre normalse size göre de normal olacak, bir gün o geziyorsa hobilerine zaman ayrıyorsa ayrıca siz de ayıracaksınız siz de pek tabii gezeceksiniz. Böyle bir saçmalık olamaz. Biz bir çocukla zor başa çıkarken adamın iki çocuğu olduğu halde sizi düşüncelere daldırıp gitmesi çok yanlış. Kaldı ki siz adamı sıkmıyorsunuz. Birisi de yazmış ki bu gidişle elinden kaçırıcan serbest bırak. Kaçacaksa kaçsın siz bişey yapmıyosunuz ki. Sürekli elinizde tutmanız gerektiği bir durum da yok. 2 çocuklu bir baba bir dönem doğal olarak biraz eve de kapanacak yeri gelecek gezmek istiyorsa ailesiyle çoluklu çocuklu da gezecek ama en önemlisi eşine destek olacak. Çocuklar onun da çocuğu siz anneyseniz o da baba. Siz diğer yorumlara bakmayın. Çocuğa sadece anne mi bakar? Siz yalnız kalmak için mi evlendiniz? Bir yerde uyum sağlamak çok önemli. Gayret etmesi çok çok önemli. Üçüncü bir çocuğunuz gibi şimdi o ne sorun çıkaracak diye düşünmemeniz gerekli. Milletin bekar olduğu yaşlarda iki çocuğunuz var. Sizin için de ağır olmalı hele ki çalışıyorsanız daha da zor. Keşke yakınınızda aile büyüklleri olsa ve eşinizle birbirinize daha çok zaman ayırabilseniz. Ama ayrı takılmaya eşinizi alıştırmayın derim. Kimse köle değil. Güzel güzel konuşun. Benim için de ağır zor bir dönem ama bikaç yıla çok daha iyi olur inşallah diyin. Yapacak bir şey yok. Siz de gençsiniz. Herkes sorumluluğunu bilecek. Ve birbirine saygı duyacak. Kaldıramayacağınız yükü almayın, bütün sorumlulukları siz yüklenmeyin. Gideceği olan erkek her halükarda gidiyor ne yapsanız boş. Güzelce konuşun. Sabahtan beri aklımda olan bir konu. Çok kızdım eşinize. Biraz uzun oldu kusura bakmayın çok doldum.

Sorun sizde değil. Siz de istersiniz gezmeyi siz de bilirsiniz arkadaşlarınızla takılmayı vs. Siz çok fazla sorumluluk almışsınız sizin hatanız burda. Kendinizi siz unutursanız karşıdaki napsın. Önce kendiniz için yaşayın. Lütfen. Kendinizi bir de böyle yıpratmayın. Siz sıkıya gelmek zorundaysanız o da gelecek. Şartlar eşit. Siz eşitsiniz. Siz artık çocuklusunuz. Bekar hayatı gibi olmaz hele ki bikaç yıl. Kendinizi asla suçlu hissetmeyin. Ama mutlaka üzerinizdeki yükü hafifletin. Yoksa çok yıpranırsınız. Ve hiçbir şeyin kıymeti de bilinmiyor maalesef. Allah bilir adam sürekli şikayet halindedir şuyum şöyle buyum böyle şunu yapamadım. Kulak asmayın. O da alışacak. Bunu sağlayacak olan da sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…