- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kizlar cok haklisiniz kabul ediyorum sorun bende anlasilan..icim gecmis o kesin cocuklarla yapilan hic bi aktivitesen zevk almiyorum cocuklari birakcak bi yerim yok biri 6 yasinda digeri 1 yasinda...ha coluk cocukla bir cok sey yapan insan elbet var ama cinslik bende demek ki geriliyorum o agladikca oburu surekli konusup mizladikca geriliyorum bunlar erken anne olmaktan birbirine doyamadan sorumluluk almaktan elbet..
Sonuc olarak haftasonu iki gun ve birgun birlikte zaten cikiyorz katiliyorum esime diger gun arkadaslariyla olmak istiyo oda hakki biliyorum evde kalip ona sarmak saglikli deil bunuda biliyorum ondan bid bid etmek yerine susuyorum kalpten istedigim tek sey cocuklar buyusun ve basbasa kalabilelim surekli biseyle ugrasmak kendimi unutmak ve sorumluluklar yordu beni birazda sıkıya gelemeyince darlandim soylediklerinizde cok dogru...elimden geleni yapcam bakalim
Benim dovme hevesim yok onun yaptirmasi taraftarida deilim baliga filanda erkek arkadaslariyla gidiyor ben nasil dahil oluyum ki yarinda senle gidelim diyor adam yasam arzusuyla dolu kaliteli yasamak istiyorum diyor benide dahil etmek istiyor ama bir hafta benleyse diger hafta arkadaslariyla yani cocuklar kucuk pek tadi olmuyo birlikte yaptugimiz seylerin ufaklik durmuyo yaramaz biraz..ondan olsa gerek surekli bizle olmaktansa bigun bizi avutuyosa diger gun kafa dinliyo bense bunu adil bulmuyorum
Sorun sizde değil. Siz de istersiniz gezmeyi siz de bilirsiniz arkadaşlarınızla takılmayı vs. Siz çok fazla sorumluluk almışsınız sizin hatanız burda. Kendinizi siz unutursanız karşıdaki napsın. Önce kendiniz için yaşayın. Lütfen. Kendinizi bir de böyle yıpratmayın. Siz sıkıya gelmek zorundaysanız o da gelecek. Şartlar eşit. Siz eşitsiniz. Siz artık çocuklusunuz. Bekar hayatı gibi olmaz hele ki bikaç yıl. Kendinizi asla suçlu hissetmeyin. Ama mutlaka üzerinizdeki yükü hafifletin. Yoksa çok yıpranırsınız. Ve hiçbir şeyin kıymeti de bilinmiyor maalesef. Allah bilir adam sürekli şikayet halindedir şuyum şöyle buyum böyle şunu yapamadım. Kulak asmayın. O da alışacak. Bunu sağlayacak olan da sizsiniz.Kizlar cok haklisiniz kabul ediyorum sorun bende anlasilan..icim gecmis o kesin cocuklarla yapilan hic bi aktivitesen zevk almiyorum cocuklari birakcak bi yerim yok biri 6 yasinda digeri 1 yasinda...ha coluk cocukla bir cok sey yapan insan elbet var ama cinslik bende demek ki geriliyorum o agladikca oburu surekli konusup mizladikca geriliyorum bunlar erken anne olmaktan birbirine doyamadan sorumluluk almaktan elbet..
Sonuc olarak haftasonu iki gun ve birgun birlikte zaten cikiyorz katiliyorum esime diger gun arkadaslariyla olmak istiyo oda hakki biliyorum evde kalip ona sarmak saglikli deil bunuda biliyorum ondan bid bid etmek yerine susuyorum kalpten istedigim tek sey cocuklar buyusun ve basbasa kalabilelim surekli biseyle ugrasmak kendimi unutmak ve sorumluluklar yordu beni birazda sıkıya gelemeyince darlandim soylediklerinizde cok dogru...elimden geleni yapcam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?