- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Benim dovme hevesim yok onun yaptirmasi taraftarida deilim baliga filanda erkek arkadaslariyla gidiyor ben nasil dahil oluyum ki yarinda senle gidelim diyor adam yasam arzusuyla dolu kaliteli yasamak istiyorum diyor benide dahil etmek istiyor ama bir hafta benleyse diger hafta arkadaslariyla yani cocuklar kucuk pek tadi olmuyo birlikte yaptugimiz seylerin ufaklik durmuyo yaramaz biraz..ondan olsa gerek surekli bizle olmaktansa bigun bizi avutuyosa diger gun kafa dinliyo bense bunu adil bulmuyorum
Heralde sorun bende...ben ayri vakit gecirme olayini pek sevmiyorum evlendikten sonra kendimi dis dunyadan soyutladim herkesin kendine ayirdigi ayri zaman dilimleri olsun fikri geriyo beni ben o olmadan vakit gecirmeyi sevmiyorum bi hafta sonu gelse bi evde kalsa diye beklerken arkadaslariyla onu paylasmak geriyo beni tabiki hakki tabiki herkes micmic iliski sevmez kendi icin ayri vakit gecirmek isteyebilir ama bilmiyorum ya bakis acimi degistiremiyorum sonucta biz bi aileyiz birgun birlikte geziyosak ertesi gin birlikte evde kalalim temizligimizi yapalim filmimizi izleyelim diyorum ama esim disarda olmayi gezmeyi tozmayi piknigi baligi alisverisi daha cok seviyor hayata bakisimjz beklentilerimiz farkli sanirim
Tesekkur ederim hepinize..cok mantikli soyledikleriniz ben biraz bencilce dusundum kucucuk cocuklarla bunaldigim eve tikildigim icin onun yasam enerjisini kiskandim sanirim tek tesellim cocuklar bir gun buyuyecek
adam diyor ki birlikte piknege gidelim e gidiyoruz surekli mizlayan bi cocuk o tutuyo ben yiyorum ben tutuyorum o bisey yapiyo..avm ye gidiyoruz kizim durmuyo kucak istiyo kan ter icinde kaliyoruz e boyle olunca ben disari ciktigima pisman oluyorum esimde arkadaslariyla kafasini dagitiyo zaman herseyin ilaci olsun insallah...
Eşinizin isteklerinde anormallik yok, o sizide dahil etmeye çalışıyor ama sizde heves yok, yaramaz çocuk nedir iyi biliyorum:) benimde iki tane var biri 4 yaşında bir 5 aylık:) büyük olan her çıkışımızda onu bunu istiyorum diye ağlar yıkar ortalığı uzaylı görmüş gibi bakan insanlar yüzünden gerilirim, çoğu zaman umursamam oğlumum ağlamasını ama işte o bakan insanlar var ya onlar yüzünden kızdığımda olur, küçük deseniz otomobil ve puset sevmeyen tek bebek sanırım:) abisinin zıttı abisi hala pusete bayılır otomobil aşığı:) küçükle otomobile binmek demek yarım saat boyunca katıksız ağlaması demek buna rağmen her hafta pes etmeden markette olsa parkta olsa eşime çıkalım diyorum, her çıkma sonunda eve dönerken bir daha çıkmıycam diye ağladığım olsa bile:) böyle böyle alışmaya başladı küçüğüm:)
Çocuklarla eve kapanmayın balığa pek ala sizde eşinizle gidebilirsiniz havalar sıcak piknik yapmış olursunuz, eşinizde bir hafta sizinle bir hafta arkadaşlarıyla gider, hem hangi erkek arkadaşlarıyla gezmek eğlenmek varken evde temizlik yapmak ister ki, evde olsun istiyorsanız o zaman çocukları bırakacak bir yakınınız varsa bir gün bırakın evde eşinizle temizlik vs. yapmadan güzel bir gün geçirin evi cazip hale getirinsize enerji lazım:)