• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim hergun farkli istekle geliyor sanki ergen

Benim dovme hevesim yok onun yaptirmasi taraftarida deilim baliga filanda erkek arkadaslariyla gidiyor ben nasil dahil oluyum ki yarinda senle gidelim diyor adam yasam arzusuyla dolu kaliteli yasamak istiyorum diyor benide dahil etmek istiyor ama bir hafta benleyse diger hafta arkadaslariyla yani cocuklar kucuk pek tadi olmuyo birlikte yaptugimiz seylerin ufaklik durmuyo yaramaz biraz..ondan olsa gerek surekli bizle olmaktansa bigun bizi avutuyosa diger gun kafa dinliyo bense bunu adil bulmuyorum

Heralde sorun bende...ben ayri vakit gecirme olayini pek sevmiyorum evlendikten sonra kendimi dis dunyadan soyutladim herkesin kendine ayirdigi ayri zaman dilimleri olsun fikri geriyo beni ben o olmadan vakit gecirmeyi sevmiyorum bi hafta sonu gelse bi evde kalsa diye beklerken arkadaslariyla onu paylasmak geriyo beni tabiki hakki tabiki herkes micmic iliski sevmez kendi icin ayri vakit gecirmek isteyebilir ama bilmiyorum ya bakis acimi degistiremiyorum sonucta biz bi aileyiz birgun birlikte geziyosak ertesi gin birlikte evde kalalim temizligimizi yapalim filmimizi izleyelim diyorum ama esim disarda olmayi gezmeyi tozmayi piknigi baligi alisverisi daha cok seviyor hayata bakisimjz beklentilerimiz farkli sanirim

Tesekkur ederim hepinize..cok mantikli soyledikleriniz ben biraz bencilce dusundum kucucuk cocuklarla bunaldigim eve tikildigim icin onun yasam enerjisini kiskandim sanirim tek tesellim cocuklar bir gun buyuyecek
adam diyor ki birlikte piknege gidelim e gidiyoruz surekli mizlayan bi cocuk o tutuyo ben yiyorum ben tutuyorum o bisey yapiyo..avm ye gidiyoruz kizim durmuyo kucak istiyo kan ter icinde kaliyoruz e boyle olunca ben disari ciktigima pisman oluyorum esimde arkadaslariyla kafasini dagitiyo zaman herseyin ilaci olsun insallah...

Eşinizin isteklerinde anormallik yok, o sizide dahil etmeye çalışıyor ama sizde heves yok, yaramaz çocuk nedir iyi biliyorum:) benimde iki tane var biri 4 yaşında bir 5 aylık:) büyük olan her çıkışımızda onu bunu istiyorum diye ağlar yıkar ortalığı uzaylı görmüş gibi bakan insanlar yüzünden gerilirim, çoğu zaman umursamam oğlumum ağlamasını ama işte o bakan insanlar var ya onlar yüzünden kızdığımda olur, küçük deseniz otomobil ve puset sevmeyen tek bebek sanırım:) abisinin zıttı abisi hala pusete bayılır otomobil aşığı:) küçükle otomobile binmek demek yarım saat boyunca katıksız ağlaması demek buna rağmen her hafta pes etmeden markette olsa parkta olsa eşime çıkalım diyorum, her çıkma sonunda eve dönerken bir daha çıkmıycam diye ağladığım olsa bile:) böyle böyle alışmaya başladı küçüğüm:)

Çocuklarla eve kapanmayın balığa pek ala sizde eşinizle gidebilirsiniz havalar sıcak piknik yapmış olursunuz, eşinizde bir hafta sizinle bir hafta arkadaşlarıyla gider, hem hangi erkek arkadaşlarıyla gezmek eğlenmek varken evde temizlik yapmak ister ki, evde olsun istiyorsanız o zaman çocukları bırakacak bir yakınınız varsa bir gün bırakın evde eşinizle temizlik vs. yapmadan güzel bir gün geçirin evi cazip hale getirin:KK66:size enerji lazım:)

Gayet normal. 27 yasinda gencecik adam.

Experiment diyor ingilizler buna. Gencken, cahilken experiment yapmak icin bisuru zamanimiz olmadimi hepimizin. yirmili yaslara dogru ve yirmili yaslarin basinda biseyleri denemek, sac modelini rengini degistirmek, kiyafetlerde farkli tarzlara burunmek vs bunlar cok normaldi.
Ama siz okadar kucuk yasta evlenmissinizki. Adam hangi arada derede experiment yapsinki?
Sizin hosgoruyle karsilamaniz gerekir, hatta ve hatta esinize biraz uyum saglamaniz gerekir diye dusunuyorum. Birlikte farkli seyler kesfetmek kadar keyifli birsey varmi? Yerinizde saymayin, adami takip edin, hatta ve hatta akilli olun, ondan hep bir adimda onde yuruyun bence. Her konuda.
Tabikide kendine ait zamana ihtiyaci olur adamin. Sizde kendinize zaman ayirin. Tum gun olmasada haftada bir aksam mesela kafaniza gore arkadaslarinizla takilin, spor yapin, hobinize vakit ayirin falan filan.

Yaslar cok genc, evliligi canli tut.

Ben 26 esim 28 yasinda..7 yillik evliyiz iki cocugumuz var ve esimle evliligimizin duzenimizin iyice oturdugu en guzel donemlerimiz..sevgide saygida sorun yok sorun şu ki esim erken evlendigimizden midir nedir hergun baska istekle geliyo sanki ergen bi cocuk fazla sosyal olma isteginde..
mesela bugun aramiz cok iyi hic sorun yok sohbet sirasinda spora gitmek istiyorum diyor neyse onu iki gune unutuyo yada ben ne isin var zayiflamak istiyosan illa spora gitmen gerekmiyo once az ye yuruyus yap diyorum konu kapaniyor ertesi gun olta alcam baliga gitcem haftada bigun is yerindekilerle diyo herseye karsi cikmayim dedim sustum gitti aldi oltayi her haftasonu birgun bize ayiriyosa birgun baliga gitmeye basladi simdide dovme yaptircam diyo yani hergun baska biseyle gelmesinden sıkıldim
bilmiyorum belki benim icim mi gecmis yasama hevesim mi azalmis..cocuklarim kucuk onlarla cok bisey yapamiyorum hafta sonu gelse esim bi evde dursa diye gun sayiyorum tamam hafta sonu 1 gunu bizle ama diger gun her hafta her hafta bisey bulmasi evden kactigini kar sayiyo gibi geliyor
bu adam nasil olgunlascak bilemiyorum yok dovme yaptiriyim yok kendime sunu bunu alcam yok sacimi soyle mi kestirsem bileklik alcam tarzimi degistircem vs.. vs..
guven konusunda sorunumuz yok iki arkadasi disinda kimseside yok hani hic gizli saklisi yok ama diyorum ya sanki ergen bi cocugu andiriyo napsam ne etsem ne dersiniz kizlar
Bir erkege gore cok erken evlenmis, hatta 21 yas bir kiza gore bile erken sayilir. Simdi de 30 a merdiven dayayinca hayatin gectigini yaslanmaya baslayacagini dusunur olmus, ne yapacagini sasirmis, is isten gecmeden biraz "yasamak" istiyor. Emekliler gibi evde takilmak istemiyor.
SANIRIM.

Tesekkur ederim hepinize..cok mantikli soyledikleriniz ben biraz bencilce dusundum kucucuk cocuklarla bunaldigim eve tikildigim icin onun yasam enerjisini kiskandim sanirim tek tesellim cocuklar bir gun buyuyecek
adam diyor ki birlikte piknege gidelim e gidiyoruz surekli mizlayan bi cocuk o tutuyo ben yiyorum ben tutuyorum o bisey yapiyo..avm ye gidiyoruz kizim durmuyo kucak istiyo kan ter icinde kaliyoruz e boyle olunca ben disari ciktigima pisman oluyorum esimde arkadaslariyla kafasini dagitiyo zaman herseyin ilaci olsun insallah...
Uykusuzluk, düzensizlik enerjiniz düşük olabilir. Vitamin takviyesi yapın. Benim arkadaşım 5 yaşında çocuğu eline, 14 aylık olanı sırtına takıp dağlara tırmanıyor, trekking yapıyor. Çocuklarla pek ala çok şey yapılabilir. 10 gün karadan yolculuk eden var. AVM enerji çeker zaten. piknikte ne güzel işte o tutuyor siz yiyorsunuz, yardımcı oluyor demek ki. Biraz siz, biraz o, bazen anneye bırakarak çocuğu neler yapılabilir. Enerjiniz yoksa gözünüzde büyür. Eşinizi kıskandınız demeyelim de ayak uyduramadınız doğum sonrası sendrom, yorgunluk diyelim. Moral olur size de kendinize bakın, zaman ayırın, çocuk ikinizin sonuçta zorluğu da beraber çekin, keyfiniz de beraber sürün. Çocuk bir tek sizin sorumluluğunuz gibi davrnaıp onu sözde baba yapmayın ya da sizle bir şey yapma isteğini geri çevirmeyin. Çocuk büyüyecek dersiniz, ikinci çocuk olur o olmaz yaşınız geçer. Ne zaman 26 olacaksınız. :)

Eşinize isteklerinde destek olun, henüz çok gençsiniz. Eve kapanacak yaşlar değil ama konuşarak çözebilirsiniz. Hafta içinde hafta sonu programı yapın mesela ailece. Hafta içinde onun da kendine zamanı olsun. Anne daha çok eve, çocuklara bağımlı oluyor biliyorum ama mesela haftada bir gün yüzmek imkanı bile varsa o çocukların yanında olsun, siz gidin yüzün, ya da arkadaşlarınızla çıkın. Yapılacak şeyler çok, bir tek evde kalmak boğlar insanı.

Benim de 2.5 yasinda ve 2 aylik iki cocugum var.
Yine de farkli yerlere gidiyorum.
Daha da gidecegim. Cocuklarla evet zor ama hicbir sey yapmamaktan iyidir.
Hatta ehliyete hazirlaniyorum ki, esimden bagimsiz da gezebileyim :)

Bana normal geldi canım, ne güzel adam yaşamayı seviyor. Hayatına yeni şeyler katıyor, hem diyorsun ya sevgide saygıda hiç bir kusuru yok güveniyorum da.. O da haftada bir gün balığa gitsin, saçını kestirsin, dövmesini yaptırsın. Böylece evde bunalıp sana sarmaz, bence senin için de iyi mutlu olması sana ve çocuklara da yansıtır :)

farklı olunca bende acaba neler dedim..
siz tüm odak noktanızı oraya verdiğiniz için size öyle geliyor.. aslında bunlarda hayatın birparçası.. hiç balık tutmayan bir insanın bir gün balık tutmayı istemesi kadar normal birşey yok bence..

Her evli insan olgunlaşacak diye bir sey yok.
Ben evli olsam bile içimdeki cocuk asla buyumez.
Esinizin istekleride cok normal geldi bana.
Yasiniz genc .
İllaki hayat dolu olmali.
Onun tavirlari ergen degilde sizin dusunceleriniz yasli geldi bana.

Benim dovme hevesim yok onun yaptirmasi taraftarida deilim baliga filanda erkek arkadaslariyla gidiyor ben nasil dahil oluyum ki yarinda senle gidelim diyor adam yasam arzusuyla dolu kaliteli yasamak istiyorum diyor benide dahil etmek istiyor ama bir hafta benleyse diger hafta arkadaslariyla yani cocuklar kucuk pek tadi olmuyo birlikte yaptugimiz seylerin ufaklik durmuyo yaramaz biraz..ondan olsa gerek surekli bizle olmaktansa bigun bizi avutuyosa diger gun kafa dinliyo bense bunu adil bulmuyorum
adam hayat dolu demekki , yaşamayı sevıyo ve dıbıne kadar zevk almak istiyor..
Eşinize ortak olabılırsınız , beraber bu hazzı yaşayabılırsınız. çocukla bebekle ınsanlar neler neler yapıyor nerelere gidiyor ya.. bence siz bıraz enerjı dolun..
bende oyleyımdır hergun bıfıkırle eve gderım. herhaftasonuna bıplan yapar uygulamadan vazgecer yenısıne bakarım :cool:
guven sorunu yok demişsiniz ne kadar güzel.. ozaman dönem dönem arkadaslarıyla , dönem dönemde sizinle çocuklarıyla bıseyler yapsın..
suc ortagı olun ..
bence üzmeyin kendinizi.. tek deridniz bu olur inşallah.. :KK24:

bence senin için geçmiş.. ne var yahu saç kestirsin, rockçı olsun hiphopcu olsun dövme yaptırsın :) sende de ki " ben saçımı pembeye boyatcam" :KK48::KK48::KK48:

Ben 26 esim 28 yasinda..7 yillik evliyiz iki cocugumuz var ve esimle evliligimizin duzenimizin iyice oturdugu en guzel donemlerimiz..sevgide saygida sorun yok sorun şu ki esim erken evlendigimizden midir nedir hergun baska istekle geliyo sanki ergen bi cocuk fazla sosyal olma isteginde..
mesela bugun aramiz cok iyi hic sorun yok sohbet sirasinda spora gitmek istiyorum diyor neyse onu iki gune unutuyo yada ben ne isin var zayiflamak istiyosan illa spora gitmen gerekmiyo once az ye yuruyus yap diyorum konu kapaniyor ertesi gun olta alcam baliga gitcem haftada bigun is yerindekilerle diyo herseye karsi cikmayim dedim sustum gitti aldi oltayi her haftasonu birgun bize ayiriyosa birgun baliga gitmeye basladi simdide dovme yaptircam diyo yani hergun baska biseyle gelmesinden sıkıldim
bilmiyorum belki benim icim mi gecmis yasama hevesim mi azalmis..cocuklarim kucuk onlarla cok bisey yapamiyorum hafta sonu gelse esim bi evde dursa diye gun sayiyorum tamam hafta sonu 1 gunu bizle ama diger gun her hafta her hafta bisey bulmasi evden kactigini kar sayiyo gibi geliyor
bu adam nasil olgunlascak bilemiyorum yok dovme yaptiriyim yok kendime sunu bunu alcam yok sacimi soyle mi kestirsem bileklik alcam tarzimi degistircem vs.. vs..
guven konusunda sorunumuz yok iki arkadasi disinda kimseside yok hani hic gizli saklisi yok ama diyorum ya sanki ergen bi cocugu andiriyo napsam ne etsem ne dersiniz kizlar
yaa siz de dahil olsanıza
çocukları arada bir bakıcıya ya da etüt merkezi gibi yere bırakın gidin beraber öyle etkinliklere
bence tabi:)

Biraz önce en yakın arkadaşımla konuştuk. Yaz içinde iki günlüğüne eşleri satıp çocuklarla küçük bir kaçamak yapacağız. Çocuklu olunca daha zor olsa da kendini ev kapatmamak lazımlazım

isteklerınde bı anormallık bulmadım ben adam hayatın monotonlugundan sıkılmıs ve bu durumdan cıkmak ıstıyor ısteklerını beraber yapın ya da karsı cıkmayın madem guven problemı yok bırakın degıstırsın tarzını nolacak sızı neden rahatsız ettı bu durum spor yapmasını bıle engellemıssınız ben sankı bıraz sızde sorun varmıs gıbı gordum kusura bakmayın lutfen

Olabilir yahu. adam ölene kadar sabah işe gitsin akşam eve gelsin yatsın mı :) takılmayın çok. değişiklik herkesin hakkı. engel olursanız bence sizden soğur. ben olsam soğurdum yani :)

Heralde sorun bende...ben ayri vakit gecirme olayini pek sevmiyorum evlendikten sonra kendimi dis dunyadan soyutladim herkesin kendine ayirdigi ayri zaman dilimleri olsun fikri geriyo beni ben o olmadan vakit gecirmeyi sevmiyorum bi hafta sonu gelse bi evde kalsa diye beklerken arkadaslariyla onu paylasmak geriyo beni tabiki hakki tabiki herkes micmic iliski sevmez kendi icin ayri vakit gecirmek isteyebilir ama bilmiyorum ya bakis acimi degistiremiyorum sonucta biz bi aileyiz birgun birlikte geziyosak ertesi gin birlikte evde kalalim temizligimizi yapalim filmimizi izleyelim diyorum ama esim disarda olmayi gezmeyi tozmayi piknigi baligi alisverisi daha cok seviyor hayata bakisimjz beklentilerimiz farkli sanirim

Valla bende sizin gibiyim. Evliysek boş zamanlarimizi birlikte gecirmeliyiz.

Yok arkadasmis yok özel hayatiymis bana ters evlenmeseymis o zaman

Ama söyle bişi de var balıksa balık maçsa maç arkadaşıyla görüşmekse ailecek görüşürüz. Her şeyi birlikte yaparız ve egleniriz
sizde öyle yapın bence

bence eşiniz biraz hareketli ve sıkılgan yapıya sahip benim eşim gibi..benimki de çocuk gibi sürekli sıkılır yeni bişeyler yapmak ister.
ve tam da yaşının gereği olarak (erkekler geç olgunlaşır) çok anormal değil istekleri, ama baba ve 7 yıllık evli olması sizde biraz daha ağır olması beklentisini doğuruyo olabilir.
siz de hobi bulun kendinize..çocuklarınız dışında meşgaleniz olsun.bu anormal bir durum değil.

Back
X