• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim hergun farkli istekle geliyor sanki ergen

bence eşinizi bu konuda sıkmayın adam size vakit ayırmıyor falan değil ama bırakın onunda gidip yaptıkları yani bir sosyal hayatı olsun cocuklarına falan zaman ayırmıyor değil onu kısıtlarsanız yalan söylemesine yol açmış olacaksınız bu da saygınızı zedelicek adil olmadığını düşünüyorsanız ya eşinizle beraber belki her hafta değil ama bazen sizde gidin eğlenin çok erken evlenmişsiniz özelliklede erkek için oldukça erken bir yaş o yüzden ona biraz müsade edin çocuklarınızla siz de gezin aynı zamanda gerekirse cocuklarınızı bir kaç saatliğine kayınvalide anneniz neyse bırakın onlara sevgili gibi olun eşiniz bunu özlüyorsa ona biraz bunu yaşatın verin dövme balık tutma vs gibi konularında da bırakın yapsın adam zevkler ve renkler tartışılmaz onu sırf bu yüzden ergen diye adlandırmayın destek olun isteklerinze sürekli öff o ne ya off bu ne ya ne gerek var diyen biri olsa karşınızda siz de ondan bir süre sonra sıkılır fikirleri,ne de önem vermezdiniz bu duruma düşmek istemiyorsanız ona biraz hak verip anlamaya çalışın huzur bozulursa geri kazanması çok zor çünkü

Ben de daha 1 saat önce eşin gibi olmaya karar verdim. Her istediğimi yapıp kendimi sıkmayacağım. Anı yaşamayı seven insanlar böyle genelde. Sen de onun gibi yapabilirsin. Beraber yapın bir çok şeyi. Hafta sonu günü birlik bir yerlere gidin. Çocuk seninse onunda çocuğu yardım etsin sana sadece sen kendini darltma. Zaman akıp geçiyor, aman köşeye para atalım, aman çocuklar büyüsün diye diye 60ı görür bulursun kendini. Hayaller kur, yapmak isteyip yapamadıklarını yapmak için uğraş mesela.

Heralde sorun bende...ben ayri vakit gecirme olayini pek sevmiyorum evlendikten sonra kendimi dis dunyadan soyutladim herkesin kendine ayirdigi ayri zaman dilimleri olsun fikri geriyo beni ben o olmadan vakit gecirmeyi sevmiyorum bi hafta sonu gelse bi evde kalsa diye beklerken arkadaslariyla onu paylasmak geriyo beni tabiki hakki tabiki herkes micmic iliski sevmez kendi icin ayri vakit gecirmek isteyebilir ama bilmiyorum ya bakis acimi degistiremiyorum sonucta biz bi aileyiz birgun birlikte geziyosak ertesi gin birlikte evde kalalim temizligimizi yapalim filmimizi izleyelim diyorum ama esim disarda olmayi gezmeyi tozmayi piknigi baligi alisverisi daha cok seviyor hayata bakisimjz beklentilerimiz farkli sanirim

Keske kendini dis dünyadan soyutlamasaydin. Evlenmek demek, yapisik ikiz olup demek degil. Elbette ayri, ayri vakit gecirmeli. Bu sekilde iliski biraz nefes alir, eve geldiginde farkli konuscak seylerin oluyor,... Ben evlilik disi sosyal hayatin, tam evliligin, insan psikolojisini güclendirir diye düsünüyorum.

Sende kendine bir hobi bul. Yemek kursuna gidebilirsin, spor yapabilirsin,... Bircok secenek var, ve bunlara cocuklarini bile dahil edebilirsin, yada bir kac saatlik annene yada kv'dene birakabilirsin.

Ben 26 esim 28 yasinda..7 yillik evliyiz iki cocugumuz var ve esimle evliligimizin duzenimizin iyice oturdugu en guzel donemlerimiz..sevgide saygida sorun yok sorun şu ki esim erken evlendigimizden midir nedir hergun baska istekle geliyo sanki ergen bi cocuk fazla sosyal olma isteginde..
mesela bugun aramiz cok iyi hic sorun yok sohbet sirasinda spora gitmek istiyorum diyor neyse onu iki gune unutuyo yada ben ne isin var zayiflamak istiyosan illa spora gitmen gerekmiyo once az ye yuruyus yap diyorum konu kapaniyor ertesi gun olta alcam baliga gitcem haftada bigun is yerindekilerle diyo herseye karsi cikmayim dedim sustum gitti aldi oltayi her haftasonu birgun bize ayiriyosa birgun baliga gitmeye basladi simdide dovme yaptircam diyo yani hergun baska biseyle gelmesinden sıkıldim
bilmiyorum belki benim icim mi gecmis yasama hevesim mi azalmis..cocuklarim kucuk onlarla cok bisey yapamiyorum hafta sonu gelse esim bi evde dursa diye gun sayiyorum tamam hafta sonu 1 gunu bizle ama diger gun her hafta her hafta bisey bulmasi evden kactigini kar sayiyo gibi geliyor
bu adam nasil olgunlascak bilemiyorum yok dovme yaptiriyim yok kendime sunu bunu alcam yok sacimi soyle mi kestirsem bileklik alcam tarzimi degistircem vs.. vs..
guven konusunda sorunumuz yok iki arkadasi disinda kimseside yok hani hic gizli saklisi yok ama diyorum ya sanki ergen bi cocugu andiriyo napsam ne etsem ne dersiniz kizlar
Eşiniz yaşam hevesi olan, isteklerini sizle paylaşabilen, kendini bulmaya devam eden biri. Ne var ki bunda, her gün eve gelip oturan çayını suyunu isteyen biri olsa daha mı hoştu? Ben dümdüz biriyle yapamam mesela, 25 yaşındayım saçıma renkli baleyaj attırmak, paraşütle atlamak, bu yaşta patene başlamak gibi şeylere heves ediyor ve yapıyorum. Ayrıca da haftasonu 2 gün sizle, haftaiçi akşam evde olan bir adam sosyal hayatı, size anlatacak şeyi olmayan adam demektir. Haftada 1 gün herkes kendi halinde kalmalı en a zki konuşacak, anlatacak bir şey olsun. Bence siz ona ayak uydurun, bir süre sonra birbirinizi de heveslendirirsiniz. Bazen de istemediğim ya da heves etmediğim bir şeyi sevgilim için yaparım sırf o çok isterse ona ortak olur ve keyif alırım. Paylaşabilin yoksa sizden uzaklaşır ya da sizi hayatın içindeki renkli şeylere ket vuran, heveslerini öldüren dümdüz bir kadın olarak görür.

Ben 26 esim 28 yasinda..7 yillik evliyiz iki cocugumuz var ve esimle evliligimizin duzenimizin iyice oturdugu en guzel donemlerimiz..sevgide saygida sorun yok sorun şu ki esim erken evlendigimizden midir nedir hergun baska istekle geliyo sanki ergen bi cocuk fazla sosyal olma isteginde..
mesela bugun aramiz cok iyi hic sorun yok sohbet sirasinda spora gitmek istiyorum diyor neyse onu iki gune unutuyo yada ben ne isin var zayiflamak istiyosan illa spora gitmen gerekmiyo once az ye yuruyus yap diyorum konu kapaniyor ertesi gun olta alcam baliga gitcem haftada bigun is yerindekilerle diyo herseye karsi cikmayim dedim sustum gitti aldi oltayi her haftasonu birgun bize ayiriyosa birgun baliga gitmeye basladi simdide dovme yaptircam diyo yani hergun baska biseyle gelmesinden sıkıldim
bilmiyorum belki benim icim mi gecmis yasama hevesim mi azalmis..cocuklarim kucuk onlarla cok bisey yapamiyorum hafta sonu gelse esim bi evde dursa diye gun sayiyorum tamam hafta sonu 1 gunu bizle ama diger gun her hafta her hafta bisey bulmasi evden kactigini kar sayiyo gibi geliyor
bu adam nasil olgunlascak bilemiyorum yok dovme yaptiriyim yok kendime sunu bunu alcam yok sacimi soyle mi kestirsem bileklik alcam tarzimi degistircem vs.. vs..
guven konusunda sorunumuz yok iki arkadasi disinda kimseside yok hani hic gizli saklisi yok ama diyorum ya sanki ergen bi cocugu andiriyo napsam ne etsem ne dersiniz kizlar
neden ergen gibi diyosun.. eşinin bu yaptıkları bence gayet normal insanlar bişeylerle meşgul olmalı. ne güzel herşeye hevesi var.bence sen onun enerjisini ayak uydurmaya bak. daha 26- 28 yaşındasınız tabiki böyle olucaksınız...

Tesekkur ederim hepinize..cok mantikli soyledikleriniz ben biraz bencilce dusundum kucucuk cocuklarla bunaldigim eve tikildigim icin onun yasam enerjisini kiskandim sanirim tek tesellim cocuklar bir gun buyuyecek
adam diyor ki birlikte piknege gidelim e gidiyoruz surekli mizlayan bi cocuk o tutuyo ben yiyorum ben tutuyorum o bisey yapiyo..avm ye gidiyoruz kizim durmuyo kucak istiyo kan ter icinde kaliyoruz e boyle olunca ben disari ciktigima pisman oluyorum esimde arkadaslariyla kafasini dagitiyo zaman herseyin ilaci olsun insallah...

özenti var canım
eşin 21 yaşında evlenmiş askerden gelir gelmez
hevesini alamamış o yüzden şimdi almak istiyor
eger sıkarsan senide sıkar
sana göre ters olmayan şeyler için sesini çıkarma
ben mesela eşimin dövme yaptırmasını istemem
ama başkası isteyebilir

Tesekkur ederim hepinize..cok mantikli soyledikleriniz ben biraz bencilce dusundum kucucuk cocuklarla bunaldigim eve tikildigim icin onun yasam enerjisini kiskandim sanirim tek tesellim cocuklar bir gun buyuyecek
adam diyor ki birlikte piknege gidelim e gidiyoruz surekli mizlayan bi cocuk o tutuyo ben yiyorum ben tutuyorum o bisey yapiyo..avm ye gidiyoruz kizim durmuyo kucak istiyo kan ter icinde kaliyoruz e boyle olunca ben disari ciktigima pisman oluyorum esimde arkadaslariyla kafasini dagitiyo zaman herseyin ilaci olsun insallah...
sana tavsiyem eşinle haftada bir kesinlikle ama kesinlikle çocuklar olmadan dışarı çık.. annene k.validene ver birine 1 gün bakıversinler. hem sana hem eşine hem çocuklara ilaç gibi gelir..

özenti var canım
eşin 21 yaşında evlenmiş askerden gelir gelmez
hevesini alamamış o yüzden şimdi almak istiyor
eger sıkarsan senide sıkar
sana göre ters olmayan şeyler için sesini çıkarma
ben mesela eşimin dövme yaptırmasını istemem
ama başkası isteyebilir
bunun özentiyle hevesle alakası yok. bu yaptıkları genç insanların zaten yapması gerekenler..

baston pusetin var mı yoksa edin çocuklar onların rahatlığından kucak istemiyorlar bu sefer eline de en sevdiği oyuncağı ver avm ye gittiğinde ilk iş çocukları oyun parkına götür yarım saat heveslerini alsınlar sonra gez çocuklara da çıkarken bir daha parka götürceğini söyle çıkışta bir yarım saat daha oynasınlar olmaz mı?

Eşiniz arkadaşları ile vakit geçirirken siz evde mi oturuyorsunuz?

Arkadaş, aile vs cevreniz yok mu? Siz de onlarla vakit geçirin.

Haftanın her günü dip dibe olmak gerçekten sıkıcı. Haftada bir gün ayrı vakit geçirmeniz daha sağlıklı bence.

Heralde sorun bende...ben ayri vakit gecirme olayini pek sevmiyorum evlendikten sonra kendimi dis dunyadan soyutladim herkesin kendine ayirdigi ayri zaman dilimleri olsun fikri geriyo beni ben o olmadan vakit gecirmeyi sevmiyorum bi hafta sonu gelse bi evde kalsa diye beklerken arkadaslariyla onu paylasmak geriyo beni tabiki hakki tabiki herkes micmic iliski sevmez kendi icin ayri vakit gecirmek isteyebilir ama bilmiyorum ya bakis acimi degistiremiyorum sonucta biz bi aileyiz birgun birlikte geziyosak ertesi gin birlikte evde kalalim temizligimizi yapalim filmimizi izleyelim diyorum ama esim disarda olmayi gezmeyi tozmayi piknigi baligi alisverisi daha cok seviyor hayata bakisimjz beklentilerimiz farkli sanirim

Çocuklarının yaşlarını hatırlayamadım.

Madem gezmeyi balığı vs seviyor; çocuklardan en azından büyük olanı kat onun yanına.

Sana bir tanesi kalsın; hatta onun yaşı da uygunsa onu da gönder.

Kendine dışarı hayatı yarat; sürekli çocuklarla ev ile uğraşınca insan daralıyor; erkeğin dışarıda geçirdiği iş dışındaki bir saniye bile batmaya başlıyor.

Bir de spora gidecekse gitsin; hep birlikte gidin işte salon olmaz da parkta yürüyüş olur çocukların yaşı uygun ise onlar bisiklete biner vs.

Dışarı hayatını çocuklar ile kurun o zaman gerilmezsiniz...

çok erken evlenmişsiniz ve yapamadıklarını şimdi yapmak istiyor.

durumun tam tersini düşün.eşinin herşeyine mani oldugunu?
sen diyorsun yaşama hevesin kalmadı diye belki büyütüyoumdur. evet sen büyütüyosun...

Spora gitme isteğinin,balık tutma isteğinin,dövme yaptırma isteğinin,kısacası yeniliklere açık olmasının ergenlikle alakası yok.

Hafta içi çalışıp haftasonu evde geçirmek veya rutine bağlamak sıkıcı olmuş olabilir.Yaşı gereği yenilik istemesi çevreye ve sosyal yaşama karşı duyarlı olmaıs gayet doğal ve güzel.Erken evlenmenin dezavantajı da biraz sanırım.

Birlikte birşeyler yapabilirsiniz.insan sırf zayıflamak için spora gitmez.Spor bir yaşam biçimidir.Balık tutmak hobidir.Dövme yaptırmak kimine göre moda akımına uyma,kimine göre heves,kimine göre de zevktir.

Benim kide dövme yaptırcam diye tutturdu 37 yaşında :) ben de istiyorum dedim araştırdık iyi bir dövmeci bulduk ben omzuma baş harflerimizin olduğu değişik bir dövme yaptırıcam oda aynı şekilde yalnız o diğer kol omuz sırta kadar baya devasal birşey daha yaptıracak birde gün ışığında belli olmayan gece fosforlu bir şekilde beliren dövme çeşidi var yurt dışına gidip yaptırmayı çok istiyorduk bu dövmeci onu da yapıormuş valla biz çok heyecanlıyız sende yaptır bence :D

insanların yeni evlendiği yaşlardasınız
sizde 7 yıllık evlilik 2 çocuk
bence bu yaşananlar doğal
ama tabi abartmaması lazım :)

Aksine sevinmelisiniz.Sabit fikirli bi insan değil.Sürekli dip dibe olmamak ilişkinize monotonluk katacaktır diye düşünüyorum.Tabi bekara konuşması kolay..Onun kendine özgürlük olarak tanımladığı seyi sizde kendinize tanımlayın.Gezin dolaşın ..Bakın size ne kadar iyi gelecek..

Back
X