Eşim hep isteksiz

yani eşlerden birisi sıklıktan rahatsızsa oturup çözüm aranır.
erken boşalma çözümü olan bir konu bu konuda uzman desteği aldınız mı

yani eşlerden birisi sıklıktan rahatsızsa oturup çözüm aranır.
erken boşalma çözümü olan bir konu bu konuda uzman desteği aldınız mı
Evet kendisi ürolojiye 3 yada 4 kez gitti. bide psikoloğu deneyeceğiz bakalim artik bu konuda konusmaktan yada sorunlarimizi dinlememiz acisindan bi sknti yok
Ama çözümü olmuyor kan testi mr falan cekildi bi sorun yok saglik acisindan demekki kafada biseylef

Evet kendisi ürolojiye 3 yada 4 kez gitti. bide psikoloğu deneyeceğiz bakalim artik bu konuda konusmaktan yada sorunlarimizi dinlememiz acisindan bi sknti yok
Ama çözümü olmuyor kan testi mr falan cekildi bi sorun yok saglik acisindan demekki kafada biseylef
O zaman eşinle oturup açık açık konuşmasını işte durumunuzu sende açık anlat ve neden biyke başka birseletler mi var aklından geçenleri bana siyleye bilirsin de bakalım onu ln düşüncesi içinden gecenler neler

kafada var bişeyler belli.
umarım çözülür kısa sürede.

Haklisiniz ama zorbalamak degilde artik uzulmesin diye boyle takilalim ne olucak tarzinda söylemistim. Cunku tabi oda uzuluyor. Diger arkadaslara cevabimdada soyledim acaba benim istekli olmammi aorunlu diye dusunmeye basladim
Üzülmesin “ diye bile söylemeyin insan hassas yerinden çok incinir. Farklı doktorlar , çift terapisi ve günlük hayattaki karı koca ilişkinizin ritmi çok önemli.

Back
X