Eşim hep isteksiz

Dodo kusu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
16
4
286
İstanbul
Eşimi çok çok seviyorum. Ama 2 haftada 1 benim zorumla ilgimle birlikte oluyoruz. Oda zaten 1dk sürmüyOr. Erken bosalma sorunu var diye kasiyo dr falanda giit hic bi faydasi olmadi artik arkadas arkDas takiliyoruz diye dalga geciyorum. Üzülüyorumda Tertemiz bakimli gitiyorum yanina uyuyor anlay
Amiylrum bendemi sorun

Adamı resmen zorbalamışsın. Zaten takıldığı bir konuda, arkadaş arkadaş takılıyoruz diye dalga geçmek biraz ağır olmuş sanki.
Haklisiniz ama zorbalamak degilde artik uzulmesin diye boyle takilalim ne olucak tarzinda söylemistim. Cunku tabi oda uzuluyor. Diger arkadaslara cevabimdada soyledim acaba benim istekli olmammi aorunlu diye dusunmeye basladim

Yani ben anlamıyorum, bu sorununu biliyorfy herhalde, baştan size söylemeliydi, kendisi gibi az istekli biriyle evlenmeliydi. Bir Günde böyle olmadı sonuçta. Böyle gizleyip evlenip Kadınları mutsuz eden erkeklerden gına geldi.
Mutsuz olmak, kendini suçlu hissetmek, sonra hakli oldiguna inanmak sonrada vay efendim kadinlar bipolar. Abi insani manyak ediyorsunuz duygu durumundan duygu durumuna suçlu hep kadinlar☺️

2 hafta da 1 de çok çok az doktor değiştirin veya bir terapiste gidin yaşlar normal 30 lu 40 lı yaşlar da böyle olması ve bundan önceki zamanlarda böyle olması tuhaf

Mutsuz olmak, kendini suçlu hissetmek, sonra hakli oldiguna inanmak sonrada vay efendim kadinlar bipolar. Abi insani manyak ediyorsunuz duygu durumundan duygu durumuna suçlu hep kadinlar☺️
Yani baştan söylememiş, dürüst davransa anlarım ama böyle Gizli saklı davranan erkeklere hiç acımıyorum. Belki zamanında söylese siz kendi yolunuza bakacaktınız.

Eşimi çok çok seviyorum. Ama 2 haftada 1 benim zorumla ilgimle birlikte oluyoruz. Oda zaten 1dk sürmüyOr. Erken bosalma sorunu var diye kasiyo dr falanda giit hic bi faydasi olmadi artik arkadas arkDas takiliyoruz diye dalga geciyorum. Üzülüyorumda Tertemiz bakimli gitiyorum yanina uyuyor anlay
Amiylrum bendemi sorun
Faydası olmuyo değil tembelsiniz uygulamıyosunuz dediklerini doktorun.

İlişki sıklığını arttırın, eşinizi düşünün bir sıkıntısı var sevgiyle yaklaşın bu cinsel sorunlar psikolojle bağlı bir durum. Kafasında neler geçiriyor adam ve ilişki yaşıyamıyor sence bir erkek için kolaymıdır ? Tıpkı bir kadının vajinismus yaşaması gibi bişey psikolojik ..

Hep mi böyleydi? Sonradan mı değişti?
En azından defalarca doktora gitmiş. Bu da bir adım. Youtube'dan Berk Karataş ve Erkut Coşkun'un videolarını izleyebilirsiniz.

Sevisme tüyoları verecek halimiz yok da ön sevişmeyi uzatın, ya da bir dk sürüyorsa hemen bitirip ikinciyi daha uzun yapın, deneyin iste.... En iyisi başka doktora da bı danışın..
Adam zaten isteksiz ikinciyi nasıl yapsın? isteksiz olmayanlardan bile yapamayanlar var.

Adam zaten isteksiz ikinciyi nasıl yapsın? isteksiz olmayanlardan bile yapamayanlar var.
1dk sürmüyOr. Erken bosalma sorunu var diye kasiyo
Erken boşaldığı için kasılıyormuş adam, bende diyorum ki ikinci turda uzun sürer böyle böyle zamanla aşarlar belki. İlk seferi sevişerek değil dümdüz halledip sevişmeyi sonrasında uzatsinlar diye dedim, ay bana ne dediğiniz gibi istemiyorsa psikologa gitsin.

Back
X