esim hatami affetmiyor

Olmuşla ölmüşe çare yok..
Bi hatadır olmuş,
Eşinin seni bunun yüzünden bu kadar üzmeye aglatmaya hakkı yok..
Dolduruşa geliyo olabilir mi ?
Yada etraftan etkileniyor ?
 
Evet gelişmeleri merak ediyorum:)
Eşin %100 haksız, yenge ile senin aranda gecen sürtüşmeye karışmamalıydı, yenge zaten edepsiz ve hadsiz bir kadınmış, özür dilemezdim ben olsam .
 
Söyleyeceği sözden çekinmeyen insan alacağı cevabada hazırlıklı olmalı.Kalk kaldır şunlari diye kimse emir veremez.Cevabin biraz sert olmuş ve seni hakliyken haksiz durumuna getirmiş.Birdahakine daha tatlı ve dolayli cevaplar bulursun.
 
Ne kadar yorgun olsanız da o bardakları toplasaydınız keşke. Ve biraz daha sabretseydiniz cevap vermeseydiniz keşke. Bir de boşanmak bu kadar kolay olmamalı.
 
Eşin kantarın topuzunu kaçırmış artık işin cılkını çıkarmış terbiyesizlik yapıyor.
Kendini geri çek bitap falan da düşme dik bir duruş sergile salya sümük yerlere kapanma belli ki adam yemiyor bunları
 
Hic de saygisizlik degil iyi yapmissin valla. Arkanda duracagina ne yapmis kocan. Hic kendini ezdirme ozur bile dilemeseydin
 
Ozur dilemenizi gerek yokki oyle bagirarak soylenen bi tarza az bile soylemissiniz bi saygisizlik goremedim
Esiniz neden bu kadar abartti olaylari cok tuhaf kendinizi ezdirmeyin konuyla alakali konusmayin artk bence
Basligi gorunce cok kotu bi hata yaptiniz sandim
Bisey yokmus gibi davranin herkes uzerinize gelmis savunun kendinizi
 
Evet hatalisiniz. Hem hergun gormedigiz insanlarin sozlerini neden bukadar ciddiye aliyorsunuz. Hayir kaynana, Kayinpeder , gorumce olsa anliyacagimda, Yenge ya uzaktan birisi. He deyip geciceksin. Zaten belliki boyle ustune giderek kiskirtmaya calismis. Sende oltaya iyi dusmussun. Yerinde olsaydim esiminde ustune gidip ,hakli oldugunu iyice kafasina sokmazdim. Hicbirsey olmamis gibi davranmaliydin. Ozur de dilememeliydin. Iyice batmissin. Yapacagin tek sey onemsemeyip birsey olmamis gibi davranmak.
 
Evet hatalisiniz. Hem hergun gormedigiz insanlarin sozlerini neden bukadar ciddiye aliyorsunuz. Hayir kaynana, Kayinpeder , gorumce olsa anliyacagimda, Yenge ya uzaktan birisi. He deyip geciceksin. Zaten belliki boyle ustune giderek kiskirtmaya calismis. Sende oltaya iyi dusmussun. Yerinde olsaydim esiminde ustune gidip ,hakli oldugunu iyice kafasina sokmazdim. Hicbirsey olmamis gibi davranmaliydin. Ozur de dilememeliydin. Iyice batmissin. Yapacagin tek sey onemsemeyip birsey olmamis gibi davranmak.
 


Yaaa kurban olurum. Okudukça üzüldüm. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bi anlık cahillikle ağzından çıkmış olabilir bu gayet normal.. bu eşlerin aileleri niye herşeye karışırlar anlamış değilim. Benimde eşimin annesi babası hariç böyleler. Sen arayıp özür dilemişsin. Ki ben sen gibi asla yapmam, imkansız özür dilemem. Buda helal denilecek bir durum bana göre. Eşine gelince, ezdirme kendini.. özür diledim daha ne yapmam lazım de çekil köşene otur. Arama sorma eve gelince hoşgeldin de geç içer otur. İlla ki düzelecek bu durumunuz. Seni cezalandırmaya mı çalışıyor bilmiyorum ama sen yapman gerekeni yapmışsın üzme kendini
 
Kimsenin hizmetçisi değilsin.
Yenge hanım gayet de haketmiş lafı.
Sorun şurada beyefendi dış kapının mandalları için senin kalbini kırıyor, onlardan yana tavır alıyor ve affedilmesi gereken sen oluyorsun.
Buna izin verdiğin için bu durumu normal gördüğün için hatalısın.
Esas kendini affettirmesi gereken onlar.
Adama bak ya ne güzel satıyor kendini.
 
Kızlar konu 2012 de olmuş bi olay konu sahibi tekrar konu açmiş bir tane çocuğu var sorun kv ve kocası
 
Bazi seyleri cok da ciddiye almayin oluruna birakin. Sanki yengen senin kaynanan. Evet yanlis bir cumle kullanmissin ozur dilemissin. Ozrunu kabul edip etmemesi ona kalmis senin yapabilecegin birsey yok artik. Umarim bundan sonra sana takmaz yengesi alacagi cevabi biliyor ne azindan Kocana gelince akisina birak Ve ozur dilemeyi birak cunku sen habire ozur diledikce o da surat yapmaya devam edecekdir. Ozuru kes kocanda birak istedigi kadar surat yapsin.
 
hepsini okuyamadim ama konu genelini anladim. esiniz hicmi hata yapmamis tamamen hatasiz birimi yani o 4 4lukmu insanlar hata yaparak ogreniyor malesef yapilan hata geri donusu olmayan birseyse o zaman dusunulur
 
niye özür diledin. niye kendini ezdiriyorsun. ve neden hatalı olduğunu düşünüyorsun. hatalı değilsin. terbiyesizlik yapmamışsın. ben olsam en başta valla kaldırabilirsin benim için sakıncası çok. teşekkürler der gülümserdim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…