merhaba kizlar konumu hatirlayanlar var midir bilmem. hemen ozet geceyim . 1 ay once benim memleketime esimle birlikte gelmistik. esim 2 gun kaldiktan sonra donecek ve 2 hafta sonra beni alacakti ama gelirken aramiz bozuktu. buyuk kavga etmistik. sebep; onun ailesi konusunda surekli bana baski yapmasi ve hamileyken bana kan kusturan ablalari ile zorla gorusturmeye calismasi idi.burda da yazmistim hatirlayanlar vardir. utanmadan benim annem babamin karsisina gecip beni sikayet etmisti ve annemle babam cok sinirlenmis ve annem de evden kovmustu. ben de her yerden engelledim. aradan 1 ay gecti.bu 1 ay icinde esim engellenmis olsa da bana ulasmaya, cocugunu gormeye calismadi. hos, ulassa da yuzune telefonu kapatacak kadar konusmak istemiyorum.bizim bu tartisma meselelerini 2 arkadasina anlatmis, onlarin da esleri ile konusup bir de ben anlattim olaylari. onlardan aldigim haberlere gore esim benim memleketimde olan bu olayi anne babasina anlatmis. (anlatmasa sasardim zaten, agzinda bakla islanmayan ve sır tutamayan bir tip cunku) 4 gun once esimin engelini acip oglum icin para gondermesini soyledim mesajla. o da gondermis. 2 gun engeli kaldirdim. bu sure zarfinda aramadi. cocugumun hasta oldugunu soylememe ragmen. sadece bana "senin bi ihtiyacin var mi diye sormus. ben de cevap yazmayip tekrar engelledim
nasil bir hirs bilemiyorum bu, bugun ablalari ile boy boy foto paylasmis watsapp durumunda (kardesim gorup atti bana ) benim ondan para istememi sanirim bir barisma cabasi olarak gordu, ben de tekrar engelleyince dumura ugrayip ablalari ile nispet yapti 36 yasindaki kocam. neler hayal ediyordum; guya esim bana yalvarip yakaracak ben de sart olarak ailesinin memleketinden tayin isteyip baska sehire yerlesme sarti sunacaktim ama zor gibi bu adamla. kizlar cok sinirliyim ya hareketler cocuk gibi evlilik oldlgunlugunu, baba olmayi kaldiramamis bir adamdan neler de bekliyorum
asiri intikam alasim var.