Amin inşallah. Erkekler 50 kere söylemeden anlamıyor zaten. Eşim diyor inşallah evimizin borcunu öderiz hep burda yaşarız da bir daha bizimkilerle yan yana yaşamak zorunda kalmayız. Bunu kendisinin demesi beni de mutlu etti açıkçası. Kızımızın da burada daha mutlu olduğunu görüyor zaten. İnşallah sizin eşiniz de bazı şeylerin farkına varır.Çok sevindim inş benimki de bi şekilde aile olmanın farkına varır ne diyeyim .. konustum özür diledi ama bilmiyorum sanırım sürekli hatırlatmak gerek erkeklerin kafasına vura vura anlatmak gerek odunlar
Sizinki de bıkmış o yuzden ama bizim durumda ailelerde sorun yok eşimle alakalı. Buradakilerin dedikleri gibi adam 40 yaşına gelmiş alışkanlıklarından öyle kolay vazgeçememesini anlıyorum. Konusuyorum güzel güzel.. bazı huylarını törpüledi ufakta olsa ama bakalım. Siz evinizi ne zaman almıştınızAmin inşallah. Erkekler 50 kere söylemeden anlamıyor zaten. Eşim diyor inşallah evimizin borcunu öderiz hep burda yaşarız da bir daha bizimkilerle yan yana yaşamak zorunda kalmayız. Bunu kendisinin demesi beni de mutlu etti açıkçası. Kızımızın da burada daha mutlu olduğunu görüyor zaten. İnşallah sizin eşiniz de bazı şeylerin farkına varır.
Çalışacakmış üstüne de benm tazminatını vadeli ye yatırıyor oradan gelen faizi üstüne ekliyor 200 açıkta kalıyor onu da benm evimden gelen kira dan tamamlıyor 500 bize aylık kalıyor onu da kardeaine yatırsak biz açız
yaaa konudan bağımsız bende onu düşündüm. Atamsın dediğim adamdan nasıl çocuk yapıcam öğykBu nasıl libido killer bir konuşma tarzı
Bu cümleleri eşinize mi kuracaksınız gerçekten aman Allahım bakın cinsel hayat falan kalmaz ana baba abi herkesi katmışsınız , tek kelimeyle korkunç
Tatlı dille laf anlatmak istemiş ama cümleler yanlış.yaaa konudan bağımsız bende onu düşündüm. Atamsın dediğim adamdan nasıl çocuk yapıcam öğykbütün roller değişmiş koca kocadır baba babadır 7 aylık evlilik sanki adam doğurmuş bugüne getirmiş
Allahım ne okudum ben sabah sabahDoğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl
Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..
Bayramlarda kocasının elini öpen bir kadın canlanıyor gözümdeyaaa konudan bağımsız bende onu düşündüm. Atamsın dediğim adamdan nasıl çocuk yapıcam öğykbütün roller değişmiş koca kocadır baba babadır 7 aylık evlilik sanki adam doğurmuş bugüne getirmiş
Yok sürekli yalan söyleyip başkalarını kandıran bir kadın canlansın gözünüzde.Bayramlarda kocasının elini öpen bir kadın canlanıyor gözümde
Ben öpüyorum Esra ajdhDGhdg :)Bayramlarda kocasının elini öpen bir kadın canlanıyor gözümde
Yok artıkYok sürekli yalan söyleyip başkalarını kandıran bir kadın canlansın gözünüzde.Yabanelma tespit etti zaten konu sahibi 11 üyelik alıp güzel rol kesmiş hepimize. Burada süründürecem falan demiş ama inanmayın yani. Kredi planlarını yapmış Bile.
Sonuna kadar inkar etti birde. Ortaya çıkmayacakmıs gibi.Yok sürekli yalan söyleyip başkalarını kandıran bir kadın canlansın gözünüzde.Yabanelma tespit etti zaten konu sahibi 11 üyelik alıp güzel rol kesmiş hepimize. Burada süründürecem falan demiş ama inanmayın yani. Kredi planlarını yapmış Bile.
Yok sürekli yalan söyleyip başkalarını kandıran bir kadın canlansın gözünüzde.Yabanelma tespit etti zaten konu sahibi 11 üyelik alıp güzel rol kesmiş hepimize. Burada süründürecem falan demiş ama inanmayın yani. Kredi planlarını yapmış Bile.
11 miSonuna kadar inkar etti birde. Ortaya çıkmayacakmıs gibi.
Flash TV oyunculuğu bile profesyonel kalır bence.11 mibi de siz yazdıkça flash tv oyunculuğu yapıyordu
1.5 yıl oldu henüz. Ayrıca kredi işleri biraz karışık. Evin %2üsi peşinat olduğu gibi maaşın da en fazla yarısına kadar taksit ödeyebilme imkanı sunuyor. Maaşın yarısını geçecekse ödeme istediğiniz miktar çıkmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Sizinki de bıkmış o yuzden ama bizim durumda ailelerde sorun yok eşimle alakalı. Buradakilerin dedikleri gibi adam 40 yaşına gelmiş alışkanlıklarından öyle kolay vazgeçememesini anlıyorum. Konusuyorum güzel güzel.. bazı huylarını törpüledi ufakta olsa ama bakalım. Siz evinizi ne zaman almıştınız
Doğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl
Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..
Doğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl
Ahhahhahhhh sinirlerim bozuldu aaaahhhahhhaaaaahDoğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl
Hayırlı olsun. Aynen bakalım hayırlısı artık bizim içinde1.5 yıl oldu henüz. Ayrıca kredi işleri biraz karışık. Evin %2üsi peşinat olduğu gibi maaşın da en fazla yarısına kadar taksit ödeyebilme imkanı sunuyor. Maaşın yarısını geçecekse ödeme istediğiniz miktar çıkmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?