• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim gözlerime bakamıyor🙄

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
158
33
Evet dert aradım sanırım kendime gece gece, hatta o da burayı okuyacak biliyorum yorumları da okuyo he ona göre yazın he kadın dayanışması:KK8:
Şöyleki mesela romantik bi şarkı galan dinliyoruz ne biliyim böyle ben gözünü yiyorum adamın ama o bakamıyo gözlerime utanıyorum diyor ama insan eşinden utanır mı diyorum başka şeye utanmıyosun da buna mı utanıyosun falan diye takılıyorum ama merak da ediyorum hani böyle bir durumu olan var mı diye, özlüyorum onunla göz göze bakışmayı uzun süre oluyo öyle olmayalı, sevgisini hissetiriyo ama onda sorun yok sadece bunun sebebini şaapıyorum ben🙄

Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu? :KK51:
Hem kaç yıllık evlisiniz ki?

Bu istemekle olacak bişey değil ki.
Eşimde öyle romantik bir müzik çalsa bakar bakar durur.
Arabada da aynı şekilde.
Yani ne bileyim ki,arada gülmem geliyor.
Zor tutuyorum kendimi.
Ama bu sık sık olan bir durum değil mesela.
2-3 ayda 1-2 felan.
Her an öyle olmakta ne bileyim..
Benim ruhum sıkılıyor :D
Uyurken sarılması heleee deliriyorum.

C CiNNET NUR

images-1.jpeg

Bunu hiç farketmemişim. Romantik şarkı dinlemiyoruz pek ondan demek ki. Dansa kaldırın, dans ederken mecbur size bakacak, başka yere bakmaya çalışırsa sizde o yöne kayın.

Bende gözgöze bakarken hep bi püskürme hissi geliyor. Küçükken kim gülmeyecek oynardık ya hep o gelir o anlarda aklıma.
Acaba kalas mı yuttum nedir ?

Valla seni bilmem de ben kesin yanlışlıkla yutmuşum o kalası. Bugün bir konuda daha yazdım buradaki kadınları gördükçe kendimi erkek gibi hissediyorum.

Evet dert aradım sanırım kendime gece gece, hatta o da burayı okuyacak biliyorum yorumları da okuyo he ona göre yazın he kadın dayanışması:KK8:
Şöyleki mesela romantik bi şarkı galan dinliyoruz ne biliyim böyle ben gözünü yiyorum adamın ama o bakamıyo gözlerime utanıyorum diyor ama insan eşinden utanır mı diyorum başka şeye utanmıyosun da buna mı utanıyosun falan diye takılıyorum ama merak da ediyorum hani böyle bir durumu olan var mı diye, özlüyorum onunla göz göze bakışmayı uzun süre oluyo öyle olmayalı, sevgisini hissetiriyo ama onda sorun yok sadece bunun sebebini şaapıyorum ben🙄

bence utanıp göz kaçırmak daha romantik :KK8:

Back