- 23 Kasım 2015
- 312
- 109
- 18
- 37
Sen ne diyosun ya. Sizin kocalarınız işini yapıp uyuyor heralde:-@ herkesin kocası öyle sevişiyor emerde öperde sizene kız burda bi soru sormuş. Çok ilginç şeyler söylenmiş yahuu sanki adamı saat başı alıp emziriyor kadın, sevişirken öpemezmi yani birilerinden izin almasımı gerekiyor.Hala memeden kesmemismiki anasi seni emiyo 24 aydan sonrasi kafa yapr haberin ola
Canım bende hİç öyle bi şey olmadı eşim söylememiş hiçSaçma bi soru ama eşim bu yüzden doktora gitmemi istiyor nasıl geçer bu
dr a açabilir nolucak ki sen kadın doğumcuya (evliysen) açmadın mı :)Doktora durumu nasıl ispat edeceğine gitti kafam. Ne denir ki?
Boğaz da değil ki açasın baksın
Akıntı var diyebilir benim göğsümde kitleler var bazen akıntı yapıyo
dr a açabilir nolucak ki sen kadın doğumcuya (evliysen) açmadın mı :)
Siz sanırım dırek işe girişiyorsunuz ön sevişmeniz yok ?Adami emzirdin mi naaptin ?
Hic on sevismede boyle bir dert dusunemedim ya ondanSiz sanırım dırek işe girişiyorsunuz ön sevişmeniz yok ?
Ön sevişmede eşler birbirleri emerler falan yanı . Gayet normal. olabılır ama tabıı tat gelme olayı falan bilemıyorum. Konu sahıbının doktora gıtmesı gerek eşim bugune kadar hiç böyle bişey demedı bana..Hic on sevismede boyle bir dert dusunemedim ya ondan
Ben sonrasini okumadim emziren anne miymis, cocugunu sutten yeni kestiyse olabilir belki bilemiyorum,haklisin doktora gitmesi sartÖn sevişmede eşler birbirleri emerler falan yanı . Gayet normal. olabılır ama tabıı tat gelme olayı falan bilemıyorum. Konu sahıbının doktora gıtmesı gerek eşim bugune kadar hiç böyle bişey demedı bana..
Takılmamıştım ama neyse bende merakınıza cvp vermiştim sadeceama konu sahibi akıntı olmadığını söylüyor ısrarla.
görünürde de bir şey yokmuş.
temizliğine de dikkat ediyormuş, ondan değilmiş.
doktora valla benim bir şikayetim yok ama kocam böyle dedi diyemez ki. ondan.
dalga geçmek amaçlı değil, gerçekten nasıl anlatacağını merak ettiğimden öyle yazdım
yoksa ay ayıp nasıl açacaksın demedim ki
o kadar dalga mesajının arasında benimkine takılmanız çok hoş
Siz sanırım dırek işe girişiyorsunuz ön sevişmeniz yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?