eşim göğsümden kötü bi tat geldiğini söylüyor başına gelen var mı?

Dayanamayip esime sordum yok dedi. olabilir insanlık hali. bence dalga gecmiyorlardir kötü niyetlede soylediklerini sanmam akillarina gelen ilk seyi soylemislerdir komik olanlarda var yani takilma bos ver neyse cnm sen iyi bi dr bul git hicte cekinme sağlık bu hatta bu gün git bence ihmale gelmez allah şifa versin.

Her seferinde mi geliyormuş acaba ? Yoksa hani oluyor ya yediklerimizin tadı agzimiza geliyor. Eşiniz soğan yemis olabilir o gün bir seferlik olmuşsa

geçen sen bu ayda gögüs başımın yanından bir sıvı geldi hemen ertesi günü k.dogum dr gittim gögüs ultranı çektirdi birşey çıkmadı çok
şükür , sanırım bir çocuk daha dogurmam gerekiyormuş ,allah nasip ederse şimdi istiyoruz birtane ,
süt kanlların olabilir geciktirmeden dr git
geçmiş olsun

Hala memeden kesmemismiki anasi seni emiyo 24 aydan sonrasi kafa yapr haberin ola
Sen ne diyosun ya. Sizin kocalarınız işini yapıp uyuyor heralde:-@ herkesin kocası öyle sevişiyor emerde öperde sizene kız burda bi soru sormuş. Çok ilginç şeyler söylenmiş yahuu sanki adamı saat başı alıp emziriyor kadın, sevişirken öpemezmi yani birilerinden izin almasımı gerekiyor.

Saçma bi soru ama eşim bu yüzden doktora gitmemi istiyor nasıl geçer bu
Canım bende hİç öyle bi şey olmadı eşim söylememiş hiç
Öyle bi şey ama bir gün eşimle sevişirken dilinden biraz yani küçük küçük kan gördüm ve bunu bir iki defa daha da gördüm. Senin eşinde emince öyle olabilir ve tadın senin göğsünden geldiğini sanabilir.

Şu seviyesizce ve insanların derdiyle dalga geçmek için yorum yapanlar keşke kalıcı bir ban yese ve bir daha yorum yapamasa !!
Bence bir doktora görün ama doktora bu ne şekilde anlatılır bilemedim açıkçası.
Ama eşin bundan rahatsızlık duyup dile getirdiyse ciddi bir durumda olabilir.

Parfüm falan sıkıyormusunuz gibi saçma bir sorum olucak ama ?
Çünkü bende önceden sevişmeden önce boynuma parfüm falan sıkardım hoş kokayım diye ama eşim paarfum sıkma bidaha çok acı bir tat oluyor demişti
Acaba böyle bir durum olabilirmi ?

Bazıları öyle yorum yazmış ki sanırsın sevişme denen şeyden haberleri yok. Kocası tabi ki öpecek. Hayret bişey. Bence cildiyeye görünün.

Akıntı var diyebilir benim göğsümde kitleler var bazen akıntı yapıyo

dr a açabilir nolucak ki sen kadın doğumcuya (evliysen) açmadın mı :)

ama konu sahibi akıntı olmadığını söylüyor ısrarla.
görünürde de bir şey yokmuş.
temizliğine de dikkat ediyormuş, ondan değilmiş.
doktora valla benim bir şikayetim yok ama kocam böyle dedi diyemez ki. ondan.
dalga geçmek amaçlı değil, gerçekten nasıl anlatacağını merak ettiğimden öyle yazdım
yoksa ay ayıp nasıl açacaksın demedim ki
o kadar dalga mesajının arasında benimkine takılmanız çok hoş

Ben sonrasini okumadim emziren anne miymis, cocugunu sutten yeni kestiyse olabilir belki bilemiyorum,haklisin doktora gitmesi sart

Kızlar zaten derinin kendine has tadı var
Eşinde ucundan fazla çekince tadı almış
Ama kızlar cidden koçişleriniz göğüs uçlarınızı etmiyorlar mi
Bizim mahallede bir kadın vardi. Eşiniz göğüs uçlarınızi yalamasin derdi
Neden derdik.uygun düşmez derdi doğrumu acaba

Takılmamıştım ama neyse bende merakınıza cvp vermiştim sadece

bence baharatlı falan besleniyorsan yada son zamanlarda belirli yiyeceklere yogunlasştıysan onları kes
bazen bazı yiyecekler vücut deliklerinden koku olarak çıkabiliyor
mesela göbek deliği gibi.
gecmiş olsun iltihap da olabilir

Mutlaka doktora gidin ve bizi haberdar edin. Mantar , enfeksiyon vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…