- 20 Ekim 2009
- 4.444
- 4.980
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımTe
Tekrar geçmiş olsun cnm . Umarım önemli bo sebep yoktur. Herşeyden Ote saglik diorum. . Sağlık oldu mu hersey olur.. geçmiş olsun
Sıvı akmıyor amaTeyzem de de vardi böyle bir rahatsizlik. Zamanla surekli bi sivi akmaya basladi kiyafetleri islaniyordu gogus pedi falan kullaniyordu.
Aslında bence konuda biraz böyle ama...artniyetsiz sadece bilgi almak için sorulduğunu düşünmekten başka çare yok...insanların bu kadar ozelini böyle platformlarda paylaşması saçma geliyor bana
Aynısı olacak diye demedim benzer bir durum olduğu icin anlattım yanlış anlamayin lütfen ama bi sıvı geliyor muhtemelen ki eşiniz bi tat alıyor. Her kadından gelirmiş zaten o sivi ama kimisi hissetmezmis yani o kadar az gelirmiş ben bazen kendimde görüyordum mesela. Teyzemin bi anda artmıştı 35 yasinda olmuştu sanırım. Geçmemisti ama hala göğüs pedi kullanıyor. Suan 40 falan. Dr görünün derim belki önemlidir. Içiniz rahatlamis olur en azından.Sıvı akmıyor ama
Gece gece koptum :)))Doktora bu soruyu bu şekil sormazsınız inşallah
Canım çok önemli bişey olabilir iltihap olabilir ve buda normal bişey değil mutlaka genel cerrahi meme polk ne gözükmelisin allah korusun dile getirmek istemiyorum ama memeden gelen kokulu akıntı iyi bi haberci değildirSaçma bi soru ama eşim bu yüzden doktora gitmemi istiyor nasıl geçer bu
Saçma bi soru ama eşim bu yüzden doktora gitmemi istiyor nasıl geçer bu
Akıntı var diyebilir benim göğsümde kitleler var bazen akıntı yapıyoDoktora durumu nasıl ispat edeceğine gitti kafam. Ne denir ki?
Boğaz da değil ki açasın baksın
Neden bazı üyeler işi ciddiye almamayı, saçma sapan yorumlar yazmayı tercih ediyor? Anladık, hayatınızda hiç sevişmediniz tamam da bunu belli etmeyin bari. Sizin eksikliğiniz yani bu.
Konu sahibi kusura bakmayın konuyla alakalı fikrim yok ama saçma yorum yapanlara da bişey söylemeden geçmek istemedim.
Seninle dalga gecmeden soru sormus birisini terslemen cok gereksiz. Gogus puruzlu bi bolge ve gogus ucumuzde delik var kir toplanmis olabilir bazi lifler yumusaktir bazisi serttir yumusak lifler kiri cok iyi temizlemez gozenekleri acmaz o yuzden iyi lifliyomusun diyo asil seninle dalga gecenlere kiz bence sen.Evet hergün duş alıyorum titizlik kontrolünüz bittiyse çekilebilirsin zaman kaybına gerek yok
Adami emzirdin mi naaptin ?