- 7 Ocak 2016
- 245
- 71
- 18
Yok düştan sonrada geliomuşNasıl yani cnm ?? Krem falan mı suruyorsun vücuduna o yüzden acı bi tat geliyor olabilir mii??hadi koku dese anlarım da tat garip geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok düştan sonrada geliomuşNasıl yani cnm ?? Krem falan mı suruyorsun vücuduna o yüzden acı bi tat geliyor olabilir mii??hadi koku dese anlarım da tat garip geldi
Bitmedi. CekilmiyorumEvet hergün duş alıyorum titizlik kontrolünüz bittiyse çekilebilirsin zaman kaybına gerek yok
Cnm genel cerrahi doktoruna Gitmeni tavsiye ederimHayır duştan sonra bile böyleymiş eskiden yoktu dio
Cildiye daha mantıklı olmaz mı böyle bi sebeptende nasıl gidilrse doktoraCnm genel cerrahi doktoruna Gitmeni tavsiye ederim
Ne seviyesizce bazı yorumlar. Ayıp hanımlar ayıp!
Canım cildiye zmaan kaybı olur. Genel cerrahi doktoru ilgilenir göğüslerinizle. Bi meme muanesi yapar, ultrason ister .. eger ciltte görünen bi yara kızarıklık vs varsa cildiyeye ekstra sıra al derim cnm.Cildiye daha mantıklı olmaz mı böyle bi sebeptende nasıl gidilrse doktora
Yani ben belki başına gelen vardırda yardımcı olurlar diye yazdım sanki ben çok meraklıyım millete özelimi anlatayımAynen , bazıları bel altı vurmayı pek seviyor.
Eğlenecek yer yok sanki
Doktora durumu nasıl ispat edeceğine gitti kafam. Ne denir ki?Cildiye daha mantıklı olmaz mı böyle bi sebeptende nasıl gidilrse doktora
Cildiye daha mantıklı olmaz mı böyle bi sebeptende nasıl gidilrse doktora
Cnm ayrıca bu sebep hiçte abes bi sebep değil . Sen takma kafana doktorlar biz sağlıkçılar sizin için varız işimiz bu . Sen o şekilde değilde başka bi şekilde anlatırsin. Yada o şekilde anlat ne olmuş yanii .. vajina daraltma ya gidenler nasıl utanmiyorsa normalse buda gayet normalCildiye daha mantıklı olmaz mı böyle bi sebeptende nasıl gidilrse doktora
Yok sıvı değil tendeki tatmış soğan tadı gibiymişEşinize bu tadı nasıl aldığını sorar mısınız ? Sıvı falan mı nasıl bir tat diye sorun ?
Sıvıysa eğer genel cerrahi uzmanına görünmelisin..
Cnm son zmanlarda çemen yedin mj? ? O tende hem koku hem tat bırakıyorYok sıvı değil tendeki tatmış soğan tadı gibiymiş
Yok sıvı değil tendeki tatmış soğan tadı gibiymiş
Haklısınız teşekkürlerCnm
Cnm ayrıca bu sebep hiçte abes bi sebep değil . Sen takma kafana doktorlar biz sağlıkçılar sizin için varız işimiz bu . Sen o şekilde değilde başka bi şekilde anlatırsin. Yada o şekilde anlat ne olmuş yanii .. vajina daraltma ya gidenler nasıl utanmiyorsa normalse buda gayet normal
Tekrar geçmiş olsun cnm . Umarım önemli bo sebep yoktur. Herşeyden Ote saglik diorum. . Sağlık oldu mu hersey olur.. geçmiş olsunHaklısınız teşekkürler