- 15 Şubat 2013
- 25.550
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.932
- 798
Ay hic insani birakmiyonuz iki egleniyoduk surdaKızım kapat konunu yoksa birazdan kapına polis dayanır kk gücü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hic insani birakmiyonuz iki egleniyoduk surdaKızım kapat konunu yoksa birazdan kapına polis dayanır kk gücü![]()
Birazdan ucarsin, ucmadan son sozlerini alalim mi?
İyi bir işi var yani o derece yapmazEşinizin kafaladığı mağdurlar Müge Anlı’ya çıkmasın yakında![]()
Canım asıl eğlenceli olan konu sahibinin korkup hemen kapatması olacak konusunuAy hic insani birakmiyonuz iki egleniyoduk surda![]()
Harbi oyleymis.Ay üfürükçü cikti kocasi
İlk baska gozle baktim olaya ama siz zaten herseyin farkindasiniz burda konu acarak nasil bi cvp ariyosunuzÇocukluk travmalarim var ondan
Kesin bilirdinYok şimdiye kadar öyle birşeyini görmedim bunlar dışında olsa bilirdim heralde
3 harfileri nasi defederim diye soruyo galiba, ben de tam anlamadimİlk baska gozle baktim olaya ama siz zaten herseyin farkindasiniz burda konu acarak nasil bi cvp ariyosunuz
Görüşmüşsün ya kendin anlatıyorsun senin çalışma odanda bişeyler yazdığını, kıyafetinde bulduğunu, adam seni aldatıyor, saçma sapan işler yapıyor sen iki çocuğum var ne yapayım diye buraya konu açıyorsun. Avukata ve psikoloğa git başka ne yapacaksınYok şimdiye kadar öyle birşeyini görmedim bunlar dışında olsa bilirdim heralde
Orasını sonradan şey ettimKocası büyü yapıyormuş,nasıl girmesinler.
Öyle birşey demiyorum karşıma alıp ne demeliyim diyorum3 harfileri nasi defederim diye soruyo galiba, ben de tam anlamadim
Üni sınavına çalışıyorumSen calisiyo musun hanzadens
Kocası şeytanın kendisiymişOrasını sonradan şey ettim![]()
Söyle 3 lulere akilli olsunlar, adami hasta etmesinler de. Kiz ne diycen bu islere dalmis, bulasmis, otekilere karismis adamaÖyle birşey demiyorum karşıma alıp ne demeliyim diyorum
Öyle birşey demiyorum karşıma alıp ne demeliyim diyorum