Eşim gece bilerek tuvalet kapısını açık bırakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sordum üç harfliler dedi başta şaka dimi dedim ciddi ciddi söyledi rahatsız oluyorlar diye önceden de Sabah mesela uyanıyoruz ya hep derdi bu gece cin ve periler beni darladi diye hep ruya görüyor heralde derdim
Kimisi dalgaya alip inanmasada uc harfliler var. Kurandada isimleri geciyor. Bu isin sakasi dalgasi yok yani. Psikolog esinizin derdini anlamaz. Esinizin bir an once Allahtan korkan Allah korkusu olan ermis bi kisi tarafindan okunmasi lazim. Sarlatan para tuzagi olan sözde hocalara degil. Yoksaki cok mal mülkünüzün harcanir bu ugurda Allah korusun. Rabbim halden anlayan insanlarla karsilastirsin. Kuran biliyorsaniz surekli okuyun. Tvden acın bilmiyorsaniz. Gece gunduz calsın evinizde. Uc harfliler cöplük evdeki artik ve tuvalette beslenirler. Surekli temiz tutmaya özen gösterin. Tez zamanda Rabbim kurtarsin

Kimisi dalgaya alip inanmasada uc harfliler var. Kurandada isimleri geciyor. Bu isin sakasi dalgasi yok yani. Psikolog esinizin derdini anlamaz. Esinizin bir an once Allahtan korkan Allah korkusu olan ermis bi kisi tarafindan okunmasi lazim. Sarlatan para tuzagi olan sözde hocalara degil. Yoksaki cok mal mülkünüzün harxanir bu ugurda Allah korusun. Rabbim halden anlayan insanlarla karsilastirsin. Kuran biliyorsaniz surekli okuyun. Tvden acın bilmiyorsaniz. Gece gunduz calsın evinizde. Uc harfliler cöplük evdeki artik ve tuvalette beslenirler. Surekli temiz tutmaya özen gösterin. Tez zamanda Rabbim kurtarsin
Yalniz adamin kendisi üfürükçü hoca galiba

Kimisi dalgaya alip inanmasada uc harfliler var. Kurandada isimleri geciyor. Bu isin sakasi dalgasi yok yani. Psikolog esinizin derdini anlamaz. Esinizin bir an once Allahtan korkan Allah korkusu olan ermis bi kisi tarafindan okunmasi lazim. Sarlatan para tuzagi olan sözde hocalara degil. Yoksaki cok mal mülkünüzün harxanir bu ugurda Allah korusun. Rabbim halden anlayan insanlarla karsilastirsin. Kuran biliyorsaniz surekli okuyun. Tvden acın bilmiyorsaniz. Gece gunduz calsın evinizde. Uc harfliler cöplük evdeki artik ve tuvalette beslenirler. Surekli temiz tutmaya özen gösterin. Tez zamanda Rabbim kurtarsin
Konu varlığı yokluğu değil.
Burda büyü,cin konusu açmak yasak.

Konuyu okuduktan sonra Ayetel kürsi okudum. Ben çok korkarım böyle şeylerden gaçıyom ben

of çok esrarengiz bir eşiniz var. evlenmeden önce de var mıydı böyle gizemli durumları ?
korktum bu konudan ya :silah:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X