- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.175
- 138
Yok abla Estağfurullah.Çocukluk travmalarim var ondan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok abla Estağfurullah.Çocukluk travmalarim var ondan
Kimisi dalgaya alip inanmasada uc harfliler var. Kurandada isimleri geciyor. Bu isin sakasi dalgasi yok yani. Psikolog esinizin derdini anlamaz. Esinizin bir an once Allahtan korkan Allah korkusu olan ermis bi kisi tarafindan okunmasi lazim. Sarlatan para tuzagi olan sözde hocalara degil. Yoksaki cok mal mülkünüzün harcanir bu ugurda Allah korusun. Rabbim halden anlayan insanlarla karsilastirsin. Kuran biliyorsaniz surekli okuyun. Tvden acın bilmiyorsaniz. Gece gunduz calsın evinizde. Uc harfliler cöplük evdeki artik ve tuvalette beslenirler. Surekli temiz tutmaya özen gösterin. Tez zamanda Rabbim kurtarsinSordum üç harfliler dedi başta şaka dimi dedim ciddi ciddi söyledi rahatsız oluyorlar diye önceden de Sabah mesela uyanıyoruz ya hep derdi bu gece cin ve periler beni darladi diye hep ruya görüyor heralde derdim
Yakın zamanda inşallah ona da bi üfürürler.Ay üfürükçü cikti kocasi
Yalniz adamin kendisi üfürükçü hoca galibaKimisi dalgaya alip inanmasada uc harfliler var. Kurandada isimleri geciyor. Bu isin sakasi dalgasi yok yani. Psikolog esinizin derdini anlamaz. Esinizin bir an once Allahtan korkan Allah korkusu olan ermis bi kisi tarafindan okunmasi lazim. Sarlatan para tuzagi olan sözde hocalara degil. Yoksaki cok mal mülkünüzün harxanir bu ugurda Allah korusun. Rabbim halden anlayan insanlarla karsilastirsin. Kuran biliyorsaniz surekli okuyun. Tvden acın bilmiyorsaniz. Gece gunduz calsın evinizde. Uc harfliler cöplük evdeki artik ve tuvalette beslenirler. Surekli temiz tutmaya özen gösterin. Tez zamanda Rabbim kurtarsin
Konu varlığı yokluğu değil.Kimisi dalgaya alip inanmasada uc harfliler var. Kurandada isimleri geciyor. Bu isin sakasi dalgasi yok yani. Psikolog esinizin derdini anlamaz. Esinizin bir an once Allahtan korkan Allah korkusu olan ermis bi kisi tarafindan okunmasi lazim. Sarlatan para tuzagi olan sözde hocalara degil. Yoksaki cok mal mülkünüzün harxanir bu ugurda Allah korusun. Rabbim halden anlayan insanlarla karsilastirsin. Kuran biliyorsaniz surekli okuyun. Tvden acın bilmiyorsaniz. Gece gunduz calsın evinizde. Uc harfliler cöplük evdeki artik ve tuvalette beslenirler. Surekli temiz tutmaya özen gösterin. Tez zamanda Rabbim kurtarsin
Hergun okuyan biriyim ama çok da korkak biriyim şimdi ben ne yapmalıyımAmann aman sakin bunlara kulak vermeyin. Sizi hasta eder. 3 harfliler bizlerle iletisim kurmaz. Tek kaynaginiz Kuran'ı Kerim olsun.
Bence boşanHergun okuyan biriyim ama çok da korkak biriyim şimdi ben ne yapmalıyım
Yok şimdiye kadar öyle birşeyini görmedim bunlar dışında olsa bilirdim heraldeYalniz adamin kendisi üfürükçü hoca galiba
Kahkaha attımÜç harfli diyince cin olduğunu anlamayan cinler için de fazla hassas davranıyor eşiniz![]()
İki harfli o aslında. Cim ve nun harfleri ile yazılıyor.Üç harfli diyince cin olduğunu anlamayan cinler için de fazla hassas davranıyor eşiniz![]()
E adam millete baglama büyüsü yapiyi, tilsimla ugrasiyo diyosunYok şimdiye kadar öyle birşeyini görmedim bunlar dışında olsa bilirdim heralde
O nebence şikayet et kocanı palo ailesine dönmeyesin
Bilmiyorum artik nedir degildir. Ama konu sahibi herseyin ilaci Kurani Kerim. Bol bol okuyun dinleyin. Kuran okunan eve bunlar giremezYalniz adamin kendisi üfürükçü hoca galiba
Kiz bi ogreneydik once tam olayı niye hemen Mune yi caariyonuz yaMune el at bacım
Bilmesen daha hayirlara vesile