Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım acıdıkcaNey yapası geliyormuş aklımda yine deli sorular
Evet cnm normal gerçekten dert etme keyfine bak40 dk normalmi canm Gercekten
Yapmicimmm bacı olmuyor böyle hersey ortaya dökülüyorKız gizoşum sen bir daha profil yapma çünkü
Evet buna katılıyorum. Onun süresini ayarlamak kendi ellerinde. Bazen 5 dk bazen 2 saat. Bu konuya biz çözüm üretemeyiz hanımefendi eşinizle konuşuniyide kendisi kadar sizinde istekleriniz ve istemeniz önemli bence kendi de uzatıyor .. eşimden biliyorum Kendi uzatmak isteyince uzar bizde .
Yani valla zavalı eniştem anında ha karım derYapmicimmm bacı olmuyor böyle hersey ortaya dökülüyor
Yavaş yavaş fake kokusu geldi bana. Geç boşalma yanına büyüklük eklenince öyle düşünüyorum niyeyse.Zevk alıyorum ama Bi yere kadar bana birazda büyüklükte sıkıntı var canm axıkdıkca yapası geliyomus
Kesinlikle bence de öyle erkekler ayarlıyor süreyi .. ama demiş benim elimde değilEvet buna katılıyorum. Onun süresini ayarlamak kendi ellerinde. Bazen 5 dk bazen 2 saat. Bu konuya biz çözüm üretemeyiz hanımefendi eşinizle konuşun
Bence de fake, kibleyin gitsin..Yavaş yavaş fake kokusu geldi bana. Geç boşalma yanına büyüklük eklenince öyle düşünüyorum niyeyse.
Şap atın yemeklerine ne diyelim.
Ben de ilk iş kronometre açayım, kocam kaç dkda boşalıyor haberim yok resmen.
Yavaş yavaş fake kokusu geldi bana. Geç boşalma yanına büyüklük eklenince öyle düşünüyorum niyeyse.
Şap atın yemeklerine ne diyelim.
Ben de ilk iş kronometre açayım, kocam kaç dkda boşalıyor haberim yok resmen.
Normal olan aslında bu eğer kendini kasmak yerine rahat bırakırsan sanada uzun gelmezCanım acıdıkca
Rahime kim kızRahime sanırım
Enişte yine yoğ nöbette bacı burda birde dert yanayımYani valla zavalı eniştem anında ha karım der
Kız banada öyle geldide şimdi hep ön yargılı olmayayım dedimBence de fake, kibleyin gitsin..
Ne nasıl, burdan biz mi ögreteceğiz.
Nasıl Rahime kim nasıl tanımazsın senRahime kim kız
Hayat ayrıntılar da gizlidirKız banada öyle geldide şimdi hep ön yargılı olmayayım dedim
Bizim komşunun kızı var rahime o da gelmiyor eveNasıl Rahime kim nasıl tanımazsın sen