eşim gay olabilirmi? :(

Ben ortaokuldayken oturduğumuz yerde bir ailenin 1 oğlu 1 de kızları vardı. Çocuk küçükken hep ablasının kıyafetlerini giyerdi, ruj sürerdi, topuklu ayakkabıyla gezerdi. Çok uyarıldı aile. Bak doktora götür normal değil diye. Ama aile çocuk aklı ermez, olur böyle şeyler diyerek önemsemedi. Zaten varolan kadınlık hormonları, ablasını rol model almasıyla daha da baskınlaşmıştı. Çocuk büyüdü ve gay oldu. Dikkat etmek lazım.

Alınmalıda o kdr kurnaz ve zekice strateji belirleyip onu rencide etmeden bunu anlayıp yapması gerekenleri uygulayacak ebeveynler nerde..!

aynı şeyleir söylüyoruz ama bir farkla..eskiden bu yönelimler hastalık olarak düşünülüyordu ama artık türkiye psikiyatri derneği bile bunu tedavi edilmesi gereken bir hastalık olarak görmüyor..

ama dediğin gibi sırf tercihi için ben tiksinmem kimseden..eşcinsllik değil ama mide bulandırıcı çok daha fazla şey var dünyada.

Evet tercih degil yonelimdir
erken mudahale ile cozumlenebilir

ne? gaylara iğrenç dememiz kınamamız yanlış mı? ben mi yanlış okuyorum... gaylik sapkınlıkta son noktadır.. iğrençlik değil de nedir ya? o zaman gayleri alkışlayalım

benim erkek olan bir lise arkadaşım(aynı zamanda komşum) hareketleri falan bir kız gibiydi ellerinin duruşu vs
ve ilginç ki o erkeğin kız kardeşi de aynı erkek gibiydi
sınıftakilerde dalga gecerdi kardeşinle yer değiştir diye
sonra o çocuğa ''gelin'' lakabı taktılar

bu tür şeylerden artık çocuk olmayacağı varsa bile gay oldu belki de
şu an normal çalışıyor bir işte ne yaptı bilmiyorum

toplumun alaylarıyla böyle yönelimleri ağır basanlarda çok.

hastalık mı değil mi tercih mi yönelim mi bilmem ama keşke herkes kendi doğduğu beden ve ruh da mutlu olsaydı da biz de bunları konuşmak zorunda kalmasaydık..

Son düzenleme:
ne? gaylara iğrenç dememiz kınamamız yanlış mı? ben mi yanlış okuyorum... gaylik sapkınlıkta son noktadır.. iğrençlik değil de nedir ya? o zaman gayleri alkışlayalım

belki hepsi değil ama ben bazılarının da Allah vergisi olduğunu düşünüyorum
yanlış düşünüyor olabilirim

ama kınamana kesinlikle yanlış diyorum

sapla samanın armutla elmanın karısıp gittiği bir yorum olmus

eşcinselliği tiksindirici bulmamızdan, tecavüzcü erkeklere yürü koçum dediğimiz gibi bir anlam mı cıkarttınız

Cunku cocuklukta mudahale edilmedigi icin
yonelimi o yonde olan kisiler cok fazla...
Toplum da eskiye nazaran bir nebze de olsun varliklarini kabullenmis durumda

Ama sahsi dusuncem evet bir yetiskin hasta olarak gorulemez cunku coktan secimini yapmistir
fakat bir cocuga mudahale edilebilir..

Gay gaydir, lezbiyen lezbiyen. Hadi onlara saygı duyduk, ne de olsa saflarını belirlemişler. Ama ben biseksüelliği ne hoşgörürüm ne saygı duyarım, hele hele evlenmelerini hiç tasvip etmiyorum(cinsel tercihlerini saklayarak).

Düşünsenize, adam eşiyle birlikte iyi hoş. Ama farklı cinsten birinden hoşlandığında ne yapacak? "Evde gül gibi karın var onda bulamadığın ne?" diye de sorulmaz öylesine. Hele de kıskanç bir eşe rast gelse. Burada bazı hanımlar eşinin etrafındaki dişi sineği namussuz ilan ediyor, adam biseksüel olsa alır kafese koyarlar herhalde. Bu söylediklerimin aynısı paravan niyetli evlenen gay ve lezbiyenler için de geçerli.

Kusura bakılmasın işte ben böylelerine saygı hiç duyamam adamın yediği halt kişisel tercihten öteye geçiyor, başkalarının hayatına zarar veriyor.

Son düzenleme:
şu''kınamayın ilerde çocuğunuz olur''lafını bırakın Allah aşkına
burada kimse ''o adamlar iğrenç pislik,benim çocuğum kocam öyle olmaz idda ediyorum''diyormu
olan şey iki erkeğin birlikteliği
ve bu norml olanın dışında bir durum
olay olarak da düşününce iğrenç ir görüntü
insanlar kimseyi kınamıyor büyük konuşmuyor

cinsiyet değitirmelere bende bişey demem bende kınamam.. ama gaylık apayrı bir durum... Allah vergisi olamaz bu durum ya olur mu öyle şey... eee sapık olsun adam Allah vergisi mi diyelim buna?

cinsiyet değitirmelere bende bişey demem bende kınamam.. ama gaylık apayrı bir durum... Allah vergisi olamaz bu durum ya olur mu öyle şey... eee sapık olsun adam Allah vergisi mi diyelim buna?

ya hu ben sapık adama Allah vergisi mi dedim?
gayliğin yani erkekle birlikte olana değil
gayliğe yönelime Allah vergisi olabilir dedim.
netice de çift cinsiyetli yeni doğmuş bebekleri de Allah yaratıyor ve ben düşüncemi buna dayandırıyorum

gidip sapıklara ya da tecavüzcülere Allah vergisi dedğimi hatırlamıyorum

sizin kınamamız yanlış mı dedğinize yanlış dedim sadece

Düşünmeye bile gerek yok, böyle vakalar mevcut zaten, çift eşeylilik var mesela. Ya da cinsel uzuvları başkalaşıma uğramış(üstünü doku kaplamış, bakıldığında karşı cins gibi görünen ama aslında farklı olan). Allah yardım etsin onlar bu mevzulardan ayrı.

evet benim demek istediğim de buydu..

merhaba arkadaşım , ya belki çok masum düşünmüş olucam ama benim aklıma şu geldi acaba bunların ne anlama geldiğini merak etmişde öğrenmek için aratmış olabilir mi ?

öyle demediniz tabi ki ama gaylık sapıklıktır.. bence yanlış değil her zamanda kınayacağım... kınanacak bir durum ya gözümün önüne gelince bile iğreniyorum ben midem kalkıyor... erkekler neden gaylığı seçiyor sapıklıklarından cinsel farklılık arayışından bunun tercihi olamaz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…