- 12 Temmuz 2006
- 56.773
- 217.738
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Pembemelekmm
-
Allaaa komşulaaar koşuuuuuunnnn hahahahDua edin konu ve konuyu açan yüzde yüz troll olduğu için ses etmiyorum
Konuyu açan kişi, yine geleceksin nasılsa, bak buraya yazıyorum, bir daha gelirsen kapatılan tüm üyeliklerini ifşa edeceğim, evli bile değilsin, olmayan eş kuzenle
O nasıl bir heyecandır öyleAllaaa komşulaaar koşuuuuuunnnn hahahah
Ay çok eğlendim bu konuda trolleye trolleyeO nasıl bir heyecandır öyle
Dua edin konu ve konuyu açan yüzde yüz troll olduğu için ses etmiyorum
Konuyu açan kişi, yine geleceksin nasılsa, bak buraya yazıyorum, bir daha gelirsen kapatılan tüm üyeliklerini ifşa edeceğim, evli bile değilsin, olmayan eş kuzenle
Yok bekleyelim bence, toplu açılış töreni gibi olsunbeklemesek bir daha gelmesini:))
Yok bekleyelim bence, toplu açılış töreni gibi olsun
Yok bekleyelim bence, toplu açılış töreni gibi olsun
Dım dım dım dım heyecan dorukta bu troll kim acaba:))))konu sahibesi okuyorsan çok bekletme yarın gel yeni konu aç
trol kimmiş merakı bak neler yaptırıyor sorumlusu sensin mune
Kurdele mi kesiyorsunYa Allah Bismillah
Dım dım dım dım heyecan dorukta bu troll kim acaba:))))
Başım kapıyaa püskülü ben olaaaaayım..:)Sen başkasına...eşin halanın kızına...halanın kızı eşine...ben eşime...eşim bana...fes başıma fes başıma...
Yok, bu genç kızımız yeni ünlü olma yolunda :))))fenomen trollerden mi onu söyle bari:))
Yok, bu genç kızımız yeni ünlü olma yolunda :))))
Henüz kısa metraj filmler çekiyoruzun metrajlıları beraber çekeceğiz kısmetse :))))
Keşke demeseydim, işin heyecanı kalmadıhe o zaman gidip huzurla uyuyabilirim tanıdık değilmiş
Yok, bu genç kızımız yeni ünlü olma yolunda :))))
Henüz kısa metraj filmler çekiyoruzun metrajlıları beraber çekeceğiz kısmetse :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?