- 10 Ekim 2017
- 9
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Pembemelekmm
-
Tobe... nasil anladin bence bu konuyu ac esine ve kuzenne herkesin oldugu yerde rezil et ikisinideNapicam. Galiba esim beni halam'in kiziyla aldatiyor!! Bazi seylerden gorustuklerini anladim napmam lazim??
Nasıl yaniNapicam. Galiba esim beni halam'in kiziyla aldatiyor!! Bazi seylerden gorustuklerini anladim napmam lazim??
esim bugun dediki ayse geldi mi bugun bende dedimki aysenin agzini adina anma ve sustu boyle korktu sankiTakibe başlayın ve delil elde etmeden yüzyılın salağını oynayın. Daha sık görüşün,evinize çağırın
kuzenim buİkiniz de tek eşli değilmişsiniz , sorun ne ? Senin yaptığını sana yapması mi ?
Bak böyle yapma sakın, birşey yok gibi davran.Biliyorum zor geliyor ama senin şu an efsane bir salaklık örneği göstermen lazım. Arada ben arkadaşlarıma gidiyorum diye evden çık, ailen yakınındaysa orda kalman gerektiğini söyle eşini bir gece yalnız bırak vu arada whatsapp web yükle telefonuna ve evden çıkacak mı senden sonra gözlemleesim bugun dediki ayse geldi mi bugun bende dedimki aysenin agzini adina anma ve sustu boyle korktu sanki
eşinden sana ne ne guzel ayrılırsınız işte ? Baskasına aşıgım diyordunesim bugun dediki ayse geldi mi bugun bende dedimki aysenin agzini adina anma ve sustu boyle korktu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?