Esim galiba kuzenimle beraber... ??

Pembemelekmm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
9
0
1
35
Napicam. Galiba esim beni halam'in kiziyla aldatiyor!! Bazi seylerden gorustuklerini anladim napmam lazim??

Kuzenim benim yanimdayken biri onu caldirdi ve eminim esimin numarasiydi !! numara kayd edilmemisti telefonu acmadi. ondan sonra yanlislikla agzindan birseyi kaciri verdi esimin is yeriyle ilgili sonra toparlamaya calisti .... napicagimi bilmiyorum.....

Son düzenleme:
Biraz daha detaylı anlatsan da yorum yapabilsek bizde...
Nasıl anladın ki neye dayanarak , eminmisin yoksa şüphemi???

Kanıt bulup eğer doğruysa suç üstü basıp fotoğraf çekip boşanma davasında kullanmak. Üstüne tazminat alabilir misiniz bilmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir.

Nereden anladiniz nasıl anladiniz tam olarak acin ne gördünüz fikir verelim cook kapalı olmuş

Takibe başlayın ve delil elde etmeden yüzyılın salağını oynayın. Daha sık görüşün,evinize çağırın

esim bugun dediki ayse geldi mi bugun bende dedimki aysenin agzini adina anma ve sustu boyle korktu sanki
Bak böyle yapma sakın, birşey yok gibi davran.Biliyorum zor geliyor ama senin şu an efsane bir salaklık örneği göstermen lazım. Arada ben arkadaşlarıma gidiyorum diye evden çık, ailen yakınındaysa orda kalman gerektiğini söyle eşini bir gece yalnız bırak vu arada whatsapp web yükle telefonuna ve evden çıkacak mı senden sonra gözlemle

Dallas filmi bu tür ilişkiler içeriyordu sanırım , kim kime belli değildi.
Siz başkasına aşık ,eşiniz halanızın kızına cevapsız çağrılar niteliğin de cilveler yapıyor.
Orta da bir sorun yok gibi bence boşanmadan böyle devam edin.
Haliyle iki taraf da memnun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…