- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
- Konu Sahibi Pembemelekmm
mümkün bence deYarının konusu da kuzenim de kocamı aldatıyormuş falan bence hahaha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mümkün bence deYarının konusu da kuzenim de kocamı aldatıyormuş falan bence hahaha![]()
Yarını konusu kuzenim kocamı kocam da kuzenimi aldatıyomuş hahah tamam sustumBü susunda kadın cevap versin![]()
Bü susunda kadın cevap versin![]()
Kız online degil gitti sizin yüzünüzden,Son üç dört gündür böyle ekşınlı konularda konuyu açanlar anında banlanıyor ondan çok beklersin bacım![]()
Kız online degil gitti sizin yüzünüzden,
Yarında banlanır işin aslını ögrenemeden..![]()
Kuzenimin kocasida bana aşık diyebilir miyarin gecenin konusu ne merakla bekliyorum.
bizle nasil dalga gecceksin bakalim![]()
Ee peki Zeki Müren de bizi görecek miKuzenimin kocasida bana aşık diyebilir mi![]()
Sen başkasına aşıksın eşin de halanın kızıyla beraber çok mu yani ??
HAHHAHAHAH SESLİ GÜLDÜMSen başkasına, eşin halanın kızına, halanın kızı eşine, ben eşime, eşim bana, fes başıma fes başıma...
Ay ben onu kaçırmışım, saf gibi atladımEVLİ OLMAMA rağmen başkasına aşığım diye KONU AÇMIŞSINIZ dün gece. şimdi de eşim kuzenimle diye msj yazıyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gece gece gidin başkasına ayak yapın insanların vaktini boşa çalmayın!!!!