- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
- Konu Sahibi Pembemelekmm
hmm baska kafın olsa caiz mi oluyor sizin mezhepte?kuzenim bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm baska kafın olsa caiz mi oluyor sizin mezhepte?kuzenim bu
Anlattıkların doğruysa kuzenin de aynı b.kun laciverdiymişkuzenim bu
Siz de başkasına aşıksınız kocanız da başkasıyla beraber öyle mi![]()
Hahahah çok seviyorum şu BDV'yi okumayı aşk-ı memnu mübarekSende başkasına aşık degilmisin zaten,
Takma kafana boşver...![]()
Napicam. Galiba esim beni halam'in kiziyla aldatiyor!! Bazi seylerden gorustuklerini anladim napmam lazim??
Kuzenim benim yanimdayken biri onu caldirdi ve eminim esimin numarasiydi !! numara kayd edilmemisti telefonu acmadi. ondan sonra yanlislikla agzindan birseyi kaciri verdi esimin is yeriyle ilgili sonra toparlamaya calisti .... napicagimi bilmiyorum.....
Napicam. Galiba esim beni halam'in kiziyla aldatiyor!! Bazi seylerden gorustuklerini anladim napmam lazim??
Kuzenim benim yanimdayken biri onu caldirdi ve eminim esimin numarasiydi !! numara kayd edilmemisti telefonu acmadi. ondan sonra yanlislikla agzindan birseyi kaciri verdi esimin is yeriyle ilgili sonra toparlamaya calisti .... napicagimi bilmiyorum.....
Evli oldugum halde baskasina aşığım bu normal mi?
Sen Bihter kocan Behlül ama partnerler farklı çekirdek çitliyom eee anlat sonra noldu kız![]()
Kocası aynı zamanda Ednan hahahhahaEdnan bey kim oluyor bu durumda?![]()
Yarının konusu da kuzenim de kocamı aldatıyormuş falan bence hahahayarin gecenin konusu ne merakla bekliyorum.
bizle nasil dalga gecceksin bakalim![]()