• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim galiba kuzenimle beraber... ??

Napicam. Galiba esim beni halam'in kiziyla aldatiyor!! Bazi seylerden gorustuklerini anladim napmam lazim??

Kuzenim benim yanimdayken biri onu caldirdi ve eminim esimin numarasiydi !! numara kayd edilmemisti telefonu acmadi. ondan sonra yanlislikla agzindan birseyi kaciri verdi esimin is yeriyle ilgili sonra toparlamaya calisti .... napicagimi bilmiyorum.....
:o

Napicam. Galiba esim beni halam'in kiziyla aldatiyor!! Bazi seylerden gorustuklerini anladim napmam lazim??

Kuzenim benim yanimdayken biri onu caldirdi ve eminim esimin numarasiydi !! numara kayd edilmemisti telefonu acmadi. ondan sonra yanlislikla agzindan birseyi kaciri verdi esimin is yeriyle ilgili sonra toparlamaya calisti .... napicagimi bilmiyorum.....

Bugün aşağıdaki mesajı da yazmışsınız. Tavsiyem iyi bir psikolog bulup gidin, ona ben internette aynı gün içinde böyle konular açıyorum diye anlatın.

Evli oldugum halde baskasina aşığım bu normal mi?

Tam yatacaktım yahu. Yarın 5,30 da kalkmam lazım. Bu saatte açılır mı bu konu.
Neyse yahu zaten mezhepler bu kadar genişken neyi dert ettiniz.
Yada dalga geçmek için bu saati mi buldunuz.
Ne ekşın olur şimdi burada.

Sırf konu açmak için mi açıyorlar
Aklımızla dalga mı geçiyorlar
Yok Artık! Diyeceğim her konu burada mevcut
İnsanlar bu kadar çirkefleştimi
Yoksa bunlar hepsi birer hayal ürünü mü? :KK57:

Siz başkasına
Eşiniz kuzenine
Bu ne Allah aşkına

Evlilik gibi kutsal bir kurumu ne hale getiriyorsunuz

İnsanlara gençlere kötü örnek oluyorsunuz

Yazık çok yazık

Sen Bihter kocan Behlül ama partnerler farklı çekirdek çitliyom eee anlat sonra noldu kız :halay:

Back
X