- 19 Haziran 2015
- 25
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi pembebalon2015
cnm çok haklısın aslında doğru şifresi olsa çok kurcalarım. Bi de benim eşim face çok iyi kullanasını bilmiyor hani önceden baktığı kızları falan görüp moralim bozulabilir ama insan birbirinden saklısı gizlisi olmasın istiyor...Sonuçta o sana bir adım atmış, kapatalım demiş - ortak face açalım demiş ama sen kabul etmemişsin. Tabi içini bilemem ama bende çoğu zaman bu Face yüzünden nişanlıma aynısını yapıyordum ama şifresi bende olduğunda, baktığımda pişman oluyorum şüphe duyduğum için. Sürekli bakmak, karıştırmak isticeksin. Ben 1 ay önce şifresini değişdirttim ona, benimkide onda yok. İnanır mısın? Kafa rahat. Ara sıra biri yazıyor mu ediyor mu diye düşünüyorum ama geçiyor. Şeytan dürtüyor, emin ol...
evet o yüzden sevmiyorum ortak face hesabını ve ben onun mesajlarını asla okumam erkek arkadaşlarından gelen.. o günde facebook unu açıp bir şey yapacaktım kendisi yakınımda olmadığı için istedim dibimde oturuyor olsa facebook unu açar mısın derdim. ama o vermeyince huylandım sadeceNeden şifresini size versin ki ? Kişisel paylaşım platformu değil mi facebook. Bakın kişisel! Ortak facebook hesabı da dünyanın en saçma ve çirkin olayı.
evlenince bazı şifreler paylaşılmalı bence ama herkesin fikri farklıdır tabiBen de nişanlıma vermedim facebook şifremi.. hiç bir şeyimin şifreni vermem! Ne olursa olsun özelim o benim.. ben de onunkini istemem.. ( O ister ama )
cnm çok haklısın aslında doğru şifresi olsa çok kurcalarım. Bi de benim eşim face çok iyi kullanasını bilmiyor hani önceden baktığı kızları falan görüp moralim bozulabilir ama insan birbirinden saklısı gizlisi olmasın istiyor...
evlenince bazı şifreler paylaşılmalı bence ama herkesin fikri farklıdır tabi
evlenince bazı şifreler paylaşılmalı bence ama herkesin fikri farklıdır tabi
evet çok haklısınız. özellikleAsla sizin gibi düşünmüyorum.. herkesin bir özeli olmalı! Evlendik diye etimden tırnağıma kadar bilmesine gerek yok..
Aksine az merak etmesi, ilişkimize daha heyecan katar.. o benim her şeyimi bilir ben onun her şeyini bilirsem monotonluk başlar.. ilişkinin heyecanı gider!
Şu evliliği kafes gibi düşünmeyin..
Amaa! sen aldatma tarafından düşünüyorsan, insanın içi yeter ki kötü olsun senin yanındayken bile yapabilir!
Sen şifresini alsan ne olacak sanki isterse yapamaz başka türlü.. bunlar çözüm olmaz aksine ilişkide sorun olur!
Bir insana güvenmediğinizi hissettirirseniz onun yapabilecek hatalarına bir adım atmış olursunuz... Kurdun aklına kuzu atmak gibi bir şey..
Bırakın akışına o sizi merak etsin, o sizi düşünsün ..