- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.279
- 73
- Konu Sahibi evlatkokusucennetkokusu
-
Allah razı olsn bu öğleden sonra amcasını da yanına alıp gelmiş hicbisey konuşmadı amcası konuştu sadece olabilir kavga etmişsiniz gitmiş sende uzatmayin barışın dedi benim hatrima bir daha yapmiycak ben kefilim falan ben istemiyorum defolsun gitsin dedim ben onu çağırmasını niye geldi neredeydiyse iki gündür oraya gitsin gelmesin bir daha dedim o da bir daha gidersem artık gelmem dedi bende şimdi git dedim aşağı indi amcası beni biraz sakinlestirdi daha sonra onu çağırdı gelsn otursun ama onu affetmiyorum dedim bu defalikta Boyle olsn bir dahakini kabul etmem dedim neyse amcasiyla birlikte gitiller az önce geldi şimdi içerde kızımla oynuyor ne o geliyor konuşmaya ne ben gidiyorum mutfakta oturmusum öyleBırak sende adamı madem boşanamıyorsun o zaman içinde bulunduğun duruma alışmaya çalışmaktan başka şansın yok en azından şimdilik çocukların büyüyesiye kadar. Kolay mı hayır değil ama annesin sen ve maalesef o adama o eve mecbursun. Çocuğun onu özlüyorsa düşkün demek ki şuanda onların mutluluğunu sağlıkla büyümesini dilemekten başka şansın yok. Hayat herkesi başka yerlere sürükler senin sınavında kocanla bırak ne hali varsa görsün gelsin gitsin otursun kalksın karışma ilgilenme kavga etme ki duymak istemediğin şeyleri duymak acı çekmek zorunda kalma üzgünüm ama sensin de geç. en azından çocuklar biraz büyüyesiye kadar zaman geçiyor geçer inan, yeterki o zamanı boş geçirme at köşeye bişeyler yarınını düşün sonra dimdik basarsın ayaklarının üzerine ama şimdi değil o gün bugün değil... Günü kurtar sadece.... Bu arada Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kendini de enerjinide vaktinide sadece onlara ver.
Şimdi ne yapiyon gidip icimimi döneyim konuşayım mi yoksa böyle ben bir odada o bir odada mi kalalim
Allah razı olsn bu öğleden sonra amcasını da yanına alıp gelmiş hicbisey konuşmadı amcası konuştu sadece olabilir kavga etmişsiniz gitmiş sende uzatmayin barışın dedi benim hatrima bir daha yapmiycak ben kefilim falan ben istemiyorum defolsun gitsin dedim ben onu çağırmasını niye geldi neredeydiyse iki gündür oraya gitsin gelmesin bir daha dedim o da bir daha gidersem artık gelmem dedi bende şimdi git dedim aşağı indi amcası beni biraz sakinlestirdi daha sonra onu çağırdı gelsn otursun ama onu affetmiyorum dedim bu defalikta Boyle olsn bir dahakini kabul etmem dedim neyse amcasiyla birlikte gitiller az önce geldi şimdi içerde kızımla oynuyor ne o geliyor konuşmaya ne ben gidiyorum mutfakta oturmusum öyle
Tm suanlik maddi gücüm yok diye gidip ayaklarına mi sarilayim gururumu ayaklarına altına mi aliyim ben onun maasli işçisi değil esiyim her ev hanımı çalışmıyor para getirmiyor diye kocasına kopek mi olsn diyosunuz yani gerçekten artık sinir olmaya başladım baaaaak ben çalışıyorum param var sen çalışmıyorum ustunede cocuk yapmışsın oh olsn diyenlere sanki biri derdini yazsinda bide biz vuralım burdan niye bizi çalışıyoruz diye allah aşkına tek çalışmayan evli çocuklu kadın ben miyim yahu niye kendiniz gibi olmayanları bu kadar disliyorsunuzHanimefendi, kocaniz basinizda yokken aclik cekiyorsaniz cocuklariniz ve siz, bos kahramanlik yapamazsiniz oyle. Sizin kocaniza "git bir daha gelme" diyebilmek icin, o adama muhtac bir haliniz olmamasi gerekir. Biz burada iyi gecinin diyoruz, siz daha dakikasinda didismeye basliyorsunuz. Sizinkine blof deniyor sadece. Adamin sizi ciddiye aldigini sanmiyorum. O bilmiyor mu giderse sizin haliniz harap. Kahramanliga soyunacak haliniz yok sizin, inanin ki yok yani. Bos lafla olmuyor cunku.
Şimdi ne yapiyon gidip icimimi döneyim konuşayım mi yoksa böyle ben bir odada o bir odada mi kalalim
Bende hamile kalmadan bile başladı meselaHamileligin etkisiyle falan demissiniz ya. Yanlis anlamayin sirf meraktan soruyorum insanlar hamile kalinca ne oluyor mesela. Ben de hamileyim de bir degisiklik olmadi yani hala ayniyim. Acaba bende mi bi sorun var.
Benden çok yaşayacaksınızHamileligin etkisiyle falan demissiniz ya. Yanlis anlamayin sirf meraktan soruyorum insanlar hamile kalinca ne oluyor mesela. Ben de hamileyim de bir degisiklik olmadi yani hala ayniyim. Acaba bende mi bi sorun var.
Herkes kendi durumuna gore yorum aliyor acikcasi.Tm suanlik maddi gücüm yok diye gidip ayaklarına mi sarilayim gururumu ayaklarına altına mi aliyim ben onun maasli işçisi değil esiyim her ev hanımı çalışmıyor para getirmiyor diye kocasına kopek mi olsn diyosunuz yani gerçekten artık sinir olmaya başladım baaaaak ben çalışıyorum param var sen çalışmıyorum ustunede cocuk yapmışsın oh olsn diyenlere sanki biri derdini yazsinda bide biz vuralım burdan niye bizi çalışıyoruz diye allah aşkına tek çalışmayan evli çocuklu kadın ben miyim yahu niye kendiniz gibi olmayanları bu kadar disliyorsunuz
kelimesi kelimesine katılıyorumKonu sahibi yürek yemiş resmen. Valla eşim şahane bi adamdır, meslegim var ailem her koşulda arkamdadir, çocuğum yok,yine de ufak bi tartismamiz olsa uzatmamaya çalışırım,her insanin bi sabri var sınamak istemem sabrini,insanlik hali o sinirle çek git derse gitmek zorunda kalırım gururumdan. İşin gücün yok,ailen arkanda değil,kocanin ne ayak olduğu belli değil, kadın sığınmaya kadar yaşayıp görmüşsün, çocuğun var yetmemis ,2. Ye hamilesin, dogru düzgün korunmak nedir haberin yok, üstüne bir de neyine güvenip ağlama krizlerine giriyorsunuz ki, o adamın yollarina gül dök, evde şen şakrak ol da bi yere gitmesin. İki de bir bebeğin bi günahı yok deyip durmaniz da saçma, bebegin suçu hepsi diyen yok sanırım. Kendini bu durumda mahkum edip 2 . Çocukla adama iyi kilit attim artık tüm nazimi çeker sandın heralde. Dönerse dediğimi yap bence.
canım benim senin naz yapma gurur yapma lüksün yok göremiyor musunTm suanlik maddi gücüm yok diye gidip ayaklarına mi sarilayim gururumu ayaklarına altına mi aliyim ben onun maasli işçisi değil esiyim her ev hanımı çalışmıyor para getirmiyor diye kocasına kopek mi olsn diyosunuz yani gerçekten artık sinir olmaya başladım baaaaak ben çalışıyorum param var sen çalışmıyorum ustunede cocuk yapmışsın oh olsn diyenlere sanki biri derdini yazsinda bide biz vuralım burdan niye bizi çalışıyoruz diye allah aşkına tek çalışmayan evli çocuklu kadın ben miyim yahu niye kendiniz gibi olmayanları bu kadar disliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?