• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim evi terk etti

Halden anlayan varmış demek ki bir an ne oluyor dedim insan bir anda beklemediği bir yerden eleştiri yağmuruna tutulunca cevap yetistirecem diye asıl derdini unutuyo allah razı olsn sizden
allah yardımcınız olsun. Gerçekten dua etmeyi ihmal etmeyin. Görmeyin o mesajları kalkın şimdi binamaz kılın dua edin ferahlarsınız en azından. Sizi emanet ettiği kişiden veya eşinizin ailesinden yardım isteyin. Veya yakın bi arkadaşınızdan daha sonra ödersiniz. Şuan 2 yavrunuz da size ve gücünüze muhtaç.. eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş.madem barışınca her şey iyi yardım almayı deneyin ve kendinizi kontrol etmeye çalışın biraz. Anı kurtarmaya güzelleştirmeye çalışın çare yoksa. Burda tek suçlu aileniz sizi yalnız ve bi adama muhtaç bıraktıkları için....

İkinci kez hamile kalmanın hiç bir mantığı yokmuş bunu kendinize neden yaptınız anlamadım... Üzüldüm,Allah yardımcınız olsun.Size şöyle bir önerim var. Bu hayatta herşey aşk,sevgi değildir.Evlatta aşktır, huzurla evde oturup çay içmekte. Eğer gidicek kapınız yoksa, hayatınızı duygusallıklarınız ve eşinizi ciddiye almalarınızla perişan etmek yerine eşinizi kendi haline bırakın. Ona o evde yaşamanızı sağlayan geçiminizi karşılayan evde huzurla arkadaşlarınızla oturup çay kahve gün yapmanıza araç olan biri gibi davranın.Neden? Nedeni şu, eşiniz karakteri sebebiyle böyle günlerce kaybolan beş kuruşsuz bırakan bir adam olarak sizin hayatınızı zorlaştırıp kara kara düşünmek zorunda bırakmaktan başka hiç bir işe yaramaz eşinize duyduğunuz sevgi,öfke,aşk,nefret neyse.Eşinizi ciddiye almaktan vazgeçip kendi hayatınızı yaşayın.2 ufacık çocukla gidicek kapınız yokken hala öfke aşk sevgi gibi insanı duygular peşinden gidip kendinizi ve çocuklarınızı perişan etmenin hiç bir anlamı yok.

Meraba 6 yıllık evliyim bir kac gündür eşimle saçma sapan sebepler yüzünden tartisiyoduk ve ben hamileliginde etkisiyle aglama krizlerine giriyodm tartışmalar esnasında aslında böyle değildim gayet sakin ve mantıklı davranabiliyordm kavga etsekte ama eşimin birkaç hatasını gordukten sonra ona karşı tahammulsuzlestm üstüne de hamilelik her dediği yaptığı batmaya başladı pazartesi akşamı yine tartıştık bu defa o da altta kalmadı ben bir dediysem o on dedi en son yatak odasına geçip hickirarak ağladım bir yarım saat sonra gelip kollarımı sarsarak yeter artık bitti deyip gitti iki gündür telini kapatmış amcasina hakkını helal et ben şehir dışına çıkıyorum çocuklar sana emanet diye mesaj atmış ben biraz telaslandm hatta polise haber verdim esim kayıp intihar edebilir diye gidip isyerine falan bakmışlar neyse sonra ulaşıldı ama benim telefonlarıma cevap vermiyor ve bu adam bunu alışkanlık haline getirmiş artık neredeyse her tartismamizda evi terk edip günlerce gelmiyor bu beşinci oldu üstelik 2 yasindaki bir kizim var ve altı aylik hamileym bizi bu halde beş kurussuz bırakıp gitti kizim mama kullanıyor süte alerjisi olduğu için onu ac bırakmayı bile göze alıyor bizi bu halde bırakıp günlerce koybolacak kadar büyük bişey geçmedi ki aramızda ben onun afedersiniz pisliklerini yakaladığında bile evimizi terk etmedim sırf çocuklarıma kiyamadigim için daha önce kizim daha çok küçükken baba evine küsüp gitmiştim orda babamın ilk dediği kelime senin çocuğuna bakmam kızını vereceksin dedi sırf o yüzden geri döndüm ve babam güle gitmeyi bir daha aklımdan bile geçirmedim şimdi misafirliğe gittiğimizde bile bize ters davranıyor o yüzden aileme değil gitmek kavga ettiğimizi bile diyemiyorum neyse eşimin böyle yapmasi çok agrima gidiyor biran önce bende evden çıkıp gitmek istiyorum ama çocuklarıma kızamıyorum herşey onlar için kadın sığınmaya gitmeyi düşünüyorum bir kerede gittim kizim orda mikrop kaptı çok kötü bir ortam tuvaletin banyonun bile kapısı yoktu pislik yuvasiydi resmen o yüzden ne yapsam bilmiyorum evden kalmakta bana çok ağır geliyor ama en azından kizim temiz bir ortamda istediğim gibi ilgilenebiliyor um ne yapcam gerçekten bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Siz niye gidiyormussunuz evden zaten..hazır o gitmiş almayın birdaha onu eve..ya aklı başına gelir adam olur (afedersiniz) yada defolup gider..
Siz hamile halinizle küçük çocukla evinizde kalın. .
Size maddi olarak zaten bakmak zorunda..mahkeme hak hukuk sizden yana sakın korkmayın. .
Allah yardımcınız olsun sabır ve selamet diliyorum

Ya su ikinci çocuk niye oldu diye kızanlar. size ne Rabbim dilemiş olmasını size laf düşmez.O bir kulu yaratmayı dilerse kimse ona mani olamaz diye bir ayet var..Tabi keşke bilseniz.Yazık kadına derdi bir idi bin oldu sayenizde.Size cevap yetiştiriyor.Ayrıca ben hamileyken böyle degildim diyenler, her hamilelik bir mi?Bazilari adet gecikmesinin ilkggünü başlıyor bulantıları bazılarının hiç olmuyor. Herkesin vücudu bir mi?At gozluklerinizi çıkarıp bakın lütfen. Siz oyleyduniz diye herkes sizin gibi olmak zorunda değil.Konu sahibi arkadaşım çok üzüldüm size Rabbim birkaç saat sonra karanlığı aydınlığa çevirecek.İnşallah szin de karanlığınızi aydınlatır.O' ndan umut kesilir mi hiç?

Demek ki korunarak olmamış değil mi güzel kardeşim, korunmamışsın, ilaç her gün aynı saatte içilir,hapta problem yok yani
Kadının üzerine çok gitmeseniz. Olan olmuş siz tutturmuşunuz korunma da korunma. Ne var yani bizde korunuyorduk birgunluk ihmalimiz sonucu hamile kaldım. Şuan sorun nasıl bir yol izlenmesi gerektiği bence. Konu sahibi Öğretmen Olacak yakında okuduğum kadari ile onu öğrendim. Benim tavsiyem biraz daha dişini sıkıp okulu bitir arkadaşım ve kpss ye çocuklarının geleceği için çok çalış ve atan. Bu hayattan başka kurtuluş yolun yok. Tek kurtuluş ayaklarının üzerinde durabilmende.

Eşine acayip gıcık oldum. Yani ne yap ne et bebek doğduktan sonra çalış. Birazda o senin kaprisini çeksin. Bu ne ya?

seninde biraz hamilelik hormonları etkilemiş gibi. Ne o istediğiniz cinsiyet mi olmadı niye takıldınız bu kadar?? Allah allah kadın derdini anlatmış hata yapmış olabilir olan olmuş. Şuan ki durumda ne yapabilirim diyor ne gerek var niye oldu neden oldu senin yüzünde oldu diye topa tutmaya. Ne kadar gaddar yorumlar bunlar. Allah yardımcısı olsun valla...

Benim yorumum beni ve konu sahibini ilgilendirir, SANA NE? Kendi yorumunu yap gec, bana mantiksiz gelen konulari irdelemem kimseyi ilgilendirmez, ozellikle hangi sifatla yorumuma yorum yaptigini anlamadigim seni...

Merak ettım kac aylık hamılesınız?
Hamilelikte daha duygusal ve daha hassas olabılıyorsunuz.Normalde alınmayacagınız bir konuya alınabılırsınız yanı her ne kadar kişinin yapısına,karakterıne bağlı olsada hamılelık herkes için kolay bir sürec degıl ...

Evet hamilelik oldukca duygusallik iceren zor bir surec. Ama edilen kavgalarin cikan buyuk sorunlarin da sorumlusu olarak gosterilemez. Evet duydugum eglenceli sarkilar esliginde bile aglamisligim oldu ama hic tartisma buyutecek derecede kendimi kaybetmedim. Etrafimdaki hamileler de kaybetmiyor. Hamile insanlar surekli sorunlari buyuten hayati kendine dar eden tipler degildir.

Evet bence de dua et bak arkadaşlar çok somut önerilerde bulunmuşlar te Allahım yaa, mama bez duayla gelir
Siz sponsor olun öyleyse bezine mamasina.. 6 aylik hamileyim diyor bayan hala korunmadan bahsediyorsunuz!! Neden olmus bir olay üstüne bu kadar konusuyorsunuz. Yaziyla 6 aylik hamile! Daha dun gece hamile kalmadi. Allah bilir bu kadar ahkam kesmeye ne hamile kalmissinizdir nede evlisinizdir. Kendinizi rahatlatmak icin bos konusmayin. Kadinin bi dersi tasasi varki mevcut durum uzerine yorum istiyor hamile kaldigi gune kadar gitmeye gerek yok.

Konu sahibi; kisa öz ve net kocanla arani düzelteceksin suan baska alternatifin yok. En azindan cocuklarin buyuyene kadar 3 5 sene cekeceksin. Sonra sen sag ben selamet dersin gerekirse.163 kadin aile sagligi merkezleri var orayi ara ucretsiz psikolog hizmeti veriyorlar. Derdini anlat en azindan buradaki gibi taşlanmassin. Benimde hamilelik ve dogumdan gelen sorunlarim var seni anliyorum. Insan takilinca daha cok batiyor birseyler. Hirslandikca hirslaniyorsun..Kocanin üstüne gitme.kavga cikacak ortam yaratma. Kocan eve gelince ilk sen ılli olmayo dene ona dusman gibi degilde sevgi ile yaklas. Insallah muhabbetiniz artar. Boyle giderse dogumdan sonrada bi patlama yasarsin. Lutfen sorunu artik kavgayla cozmeye calisma. Herseyi daha kotu yapma.

Kadının üzerine çok gitmeseniz. Olan olmuş siz tutturmuşunuz korunma da korunma. Ne var yani bizde korunuyorduk birgunluk ihmalimiz sonucu hamile kaldım. Şuan sorun nasıl bir yol izlenmesi gerektiği bence. Konu sahibi Öğretmen Olacak yakında okuduğum kadari ile onu öğrendim. Benim tavsiyem biraz daha dişini sıkıp okulu bitir arkadaşım ve kpss ye çocuklarının geleceği için çok çalış ve atan. Bu hayattan başka kurtuluş yolun yok. Tek kurtuluş ayaklarının üzerinde durabilmende.

Nasıl bir yol izlemesi gerektiğini yazdım zaten, okudunuz mu?

Yakında dediginiz dersini verip kpss yi de kazanınca, ki sanırım A grubundan girmesi gerek

Siz sponsor olun öyleyse bezine mamasina.. 6 aylik hamileyim diyor bayan hala korunmadan bahsediyorsunuz!! Neden olmus bir olay üstüne bu kadar konusuyorsunuz. Yaziyla 6 aylik hamile! Daha dun gece hamile kalmadi. Allah bilir bu kadar ahkam kesmeye ne hamile kalmissinizdir nede evlisinizdir. Kendinizi rahatlatmak icin bos konusmayin. Kadinin bi dersi tasasi varki mevcut durum uzerine yorum istiyor hamile kaldigi gune kadar gitmeye gerek yok.

Konu sahibi; kisa öz ve net kocanla arani düzelteceksin suan baska alternatifin yok. En azindan cocuklarin buyuyene kadar 3 5 sene cekeceksin. Sonra sen sag ben selamet dersin gerekirse.163 kadin aile sagligi merkezleri var orayi ara ucretsiz psikolog hizmeti veriyorlar. Derdini anlat en azindan buradaki gibi taşlanmassin. Benimde hamilelik ve dogumdan gelen sorunlarim var seni anliyorum. Insan takilinca daha cok batiyor birseyler. Hirslandikca hirslaniyorsun..Kocanin üstüne gitme.kavga cikacak ortam yaratma. Kocan eve gelince ilk sen ılli olmayo dene ona dusman gibi degilde sevgi ile yaklas. Insallah muhabbetiniz artar. Boyle giderse dogumdan sonrada bi patlama yasarsin. Lutfen sorunu artik kavgayla cozmeye calisma. Herseyi daha kotu yapma.

Ben seninle.muhattap mıyım? Kraldan çok kralcılığa gerek yok, ben neden sponsor olacam, babası baksın evine çocuklarına,malesef tezinde tutmadı evliyim çocuğum var

Yapması gereken somut şeyi de yazdım,gidecek amcadan isteyecek ne yapacak başka, sen bu kadar hırs çektiğine göre sen sponsor ol, alıntı da yapma benden umrumda değil yazdıkların

Ben seninle.muhattap mıyım? Kraldan çok kralcılığa gerek yok, ben neden sponsor olacam, babası baksın evine çocuklarına,malesef tezinde tutmadı evliyim çocuğum var

Yapması gereken somut şeyi de yazdım,gidecek amcadan isteyecek ne yapacak başka, sen bu kadar hırs çektiğine göre sen sponsor ol, alıntı da yapma benden umrumda değil yazdıkların
He he canim haklisin sen:KK59: kadini korunmadin diye sucladin ya cozdunmu sorunu? Evlisin madem gunun birinde buraya korunurken hamile kaldim diye konu acmaktan da kork madem:KK71:malum kinadigini yasamadan ölmezmissin...

He he canim haklisin sen:KK59: kadini korunmadin diye sucladin ya cozdunmu sorunu? Evlisin madem gunun birinde buraya korunurken hamile kaldim diye konu acmaktan da kork madem:KK71:malum kinadigini yasamadan ölmezmissin...

Ben de adam akıllı korunmuyorum dolayısıyla evet açabilirim, lakin eşimi geçtim onu etkisiz kabul etsem dahi benim çocuklarıma bakacak maddi gücüm var bu bir, ikincisi adam akıllı korunmadığım için çıkıpta korunarak hamile kaldım demem, benim tepkim onaydı, çoğu zaman almayı unuttuğun ilaç için korunarak diyemezsin dersen burda evlilik arifesinde olan ya da hapa başlamak isteyen insanları yanlış yönlendirirsin, hap alırken saat bile önemlidir çünkü

Babanizin söylediği okuyunca inanın gözümden yas aktı berbat hissettim kendimi niçin ya niçin o da senin evladın anlamıyorum sadece dua ediyorum Allah im bu zihniyet teki insanları ana baba yapma lütfen olan çocuklara oluyor lütfen onlara vicdan merhamet nasip et yıkıldım o sözüyle yazikk:KK42:

Alıntı yapmaya üşendim de biraz gereksiz sataşmalar olmamış mı?

Üstüne basa basa burda bahsedilen, altı çizilen şey bilinçli aile planlaması ... Bunun için tam ve doğru korunmamın öneminden bahsetmiş arkadaş olması gerektiği ...

İnsan bunu eleştirirken utanır. Cehalete özendiriyorsunuz farkındaysanız. konu sahibi mama yok bez yok diyor. Babası tarafından mağdur edilen Bebek iki yaşında ...

Bu noktada bu Adamla evli kadına aile planlaması denmesin de ne densin?

Konu sahibi yürek yemiş resmen. Valla eşim şahane bi adamdır, meslegim var ailem her koşulda arkamdadir, çocuğum yok,yine de ufak bi tartismamiz olsa uzatmamaya çalışırım,her insanin bi sabri var sınamak istemem sabrini,insanlik hali o sinirle çek git derse gitmek zorunda kalırım gururumdan. İşin gücün yok,ailen arkanda değil,kocanin ne ayak olduğu belli değil, kadın sığınmaya kadar yaşayıp görmüşsün, çocuğun var yetmemis ,2. Ye hamilesin, dogru düzgün korunmak nedir haberin yok, üstüne bir de neyine güvenip ağlama krizlerine giriyorsunuz ki, o adamın yollarina gül dök, evde şen şakrak ol da bi yere gitmesin. İki de bir bebeğin bi günahı yok deyip durmaniz da saçma, bebegin suçu hepsi diyen yok sanırım. Kendini bu durumda mahkum edip 2 . Çocukla adama iyi kilit attim artık tüm nazimi çeker sandın heralde. Dönerse dediğimi yap bence.

Konu sahibi yürek yemiş resmen. Valla eşim şahane bi adamdır, meslegim var ailem her koşulda arkamdadir, çocuğum yok,yine de ufak bi tartismamiz olsa uzatmamaya çalışırım,her insanin bi sabri var sınamak istemem sabrini,insanlik hali o sinirle çek git derse gitmek zorunda kalırım gururumdan. İşin gücün yok,ailen arkanda değil,kocanin ne ayak olduğu belli değil, kadın sığınmaya kadar yaşayıp görmüşsün, çocuğun var yetmemis ,2. Ye hamilesin, dogru düzgün korunmak nedir haberin yok, üstüne bir de neyine güvenip ağlama krizlerine giriyorsunuz ki, o adamın yollarina gül dök, evde şen şakrak ol da bi yere gitmesin. İki de bir bebeğin bi günahı yok deyip durmaniz da saçma, bebegin suçu hepsi diyen yok sanırım. Kendini bu durumda mahkum edip 2 . Çocukla adama iyi kilit attim artık tüm nazimi çeker sandın heralde. Dönerse dediğimi yap bence.
Verilebilecek en iyi tavsiye şu yorum herhalde şu koşullarda..

Back