- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi evlatkokusucennetkokusu
-
Yav bizde senelerdir bosuna hastanelere gidiyormusuz halbuki bebek yapmak bu kadar basitmiş kkdan öğrenmiş oldumHepte sorunlu evliliklerde oluyo bu korunarak hamile kalma, acaba neden?
çok şükür evliliğimde bi sorun yok 3.ye korunurken hamile kalmıştım hemde daha2.si 8 aylıkken çok zordu şimdi çok şükür 1,5 yaşında bende hep korunurken nasıl oluyor derdim oluyormuşHepte sorunlu evliliklerde oluyo bu korunarak hamile kalma, acaba neden?
doğru söze ne denir bende anlayamayacağım...Bu kadar sıkıntılı,problemli eşle çaresizlikten evli kalmayı anlıyorum da aynı yatağa girmeyi anlamıyorum.
Anlamayacağım da..
seninde biraz hamilelik hormonları etkilemiş gibi. Ne o istediğiniz cinsiyet mi olmadı niye takıldınız bu kadar?? Allah allah kadın derdini anlatmış hata yapmış olabilir olan olmuş. Şuan ki durumda ne yapabilirim diyor ne gerek var niye oldu neden oldu senin yüzünde oldu diye topa tutmaya. Ne kadar gaddar yorumlar bunlar. Allah yardımcısı olsun valla...Size ikinci cocuk soruldu ilkini anlatmaniza gerek yoktu. Bize ne cinsiyetlerinden ilki ikincisi deseniz daha mantikli.
böyle yapıcı yardımcı olmak varken..Allah yardımcın olsun kardeşim, bol bol dua et ve zikret. Faydasını göreceksin. Namaz kılmaya çalış ki ben cok faydasını gördüm herşeyden önce ruhani Huzur. Rabbim kocanı yola getirsin evine dondursun insallah aranıza yeniden muhabbet girer. Hamile iken insan cok değişiyor doğrudur. İnsallah bu donemi atlatırsınız. Bol bol dua et.
Eşiniz nereye kime gidiyor pekiZaten üç yılın ardından cocuk yapmaya karar verdim ona çok zor güvenden keşke guvenmeseymism kizim bile ona fazla zaten gittiğinden beri istiyorum babasını vestiyere kalan montana asillip baba geldi diyor hani baba diyor ama o adam bunları hak etmiyor
Nereye gittiğini bilmiyorum arabaya atlayıp alıp başını gidiyor ailesinin çoğu zaman haberi bile olmuyor bu gitmelerinden yani ailesine gitmiyor kesinlikle çünkü onlarla da araları bozukEşiniz nereye kime gidiyor peki
Ne yazabilirim bilemedim ama coook gönulden diliyorum .. Allah yardımcın olsun inşallah bu kötü günler cabucak biter gecer...Meraba 6 yıllık evliyim bir kac gündür eşimle saçma sapan sebepler yüzünden tartisiyoduk ve ben hamileliginde etkisiyle aglama krizlerine giriyodm tartışmalar esnasında aslında böyle değildim gayet sakin ve mantıklı davranabiliyordm kavga etsekte ama eşimin birkaç hatasını gordukten sonra ona karşı tahammulsuzlestm üstüne de hamilelik her dediği yaptığı batmaya başladı pazartesi akşamı yine tartıştık bu defa o da altta kalmadı ben bir dediysem o on dedi en son yatak odasına geçip hickirarak ağladım bir yarım saat sonra gelip kollarımı sarsarak yeter artık bitti deyip gitti iki gündür telini kapatmış amcasina hakkını helal et ben şehir dışına çıkıyorum çocuklar sana emanet diye mesaj atmış ben biraz telaslandm hatta polise haber verdim esim kayıp intihar edebilir diye gidip isyerine falan bakmışlar neyse sonra ulaşıldı ama benim telefonlarıma cevap vermiyor ve bu adam bunu alışkanlık haline getirmiş artık neredeyse her tartismamizda evi terk edip günlerce gelmiyor bu beşinci oldu üstelik 2 yasindaki bir kizim var ve altı aylik hamileym bizi bu halde beş kurussuz bırakıp gitti kizim mama kullanıyor süte alerjisi olduğu için onu ac bırakmayı bile göze alıyor bizi bu halde bırakıp günlerce koybolacak kadar büyük bişey geçmedi ki aramızda ben onun afedersiniz pisliklerini yakaladığında bile evimizi terk etmedim sırf çocuklarıma kiyamadigim için daha önce kizim daha çok küçükken baba evine küsüp gitmiştim orda babamın ilk dediği kelime senin çocuğuna bakmam kızını vereceksin dedi sırf o yüzden geri döndüm ve babam güle gitmeyi bir daha aklımdan bile geçirmedim şimdi misafirliğe gittiğimizde bile bize ters davranıyor o yüzden aileme değil gitmek kavga ettiğimizi bile diyemiyorum neyse eşimin böyle yapmasi çok agrima gidiyor biran önce bende evden çıkıp gitmek istiyorum ama çocuklarıma kızamıyorum herşey onlar için kadın sığınmaya gitmeyi düşünüyorum bir kerede gittim kizim orda mikrop kaptı çok kötü bir ortam tuvaletin banyonun bile kapısı yoktu pislik yuvasiydi resmen o yüzden ne yapsam bilmiyorum evden kalmakta bana çok ağır geliyor ama en azından kizim temiz bir ortamda istediğim gibi ilgilenebiliyor um ne yapcam gerçekten bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Merak ettım kac aylık hamılesınız?Hamileligin etkisiyle falan demissiniz ya. Yanlis anlamayin sirf meraktan soruyorum insanlar hamile kalinca ne oluyor mesela. Ben de hamileyim de bir degisiklik olmadi yani hala ayniyim. Acaba bende mi bi sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?