esim evi terk etti

Madem ottan sebeplere kavha ediyonuz ne diye habire aglama krizine giriyorsun sende? Tamam hassas olabilirsin bende ikinci cocuguma hamileyim ama en kucuk biseyde krize girmiyorum. Ya sorunlariniz daha buyuk yada siz kendi hareketlerinize dikkat edin. Adami sucluyoruz hep ama her hikaye iki tarafli

çocuğuna bakmam diyen babanın evine değil misafirliğe gitmek bir daha yüzüne bakmam
madem her şeye rağmen kocanıza katlanacaktınız bari babanıza karşı dik dursaydınız
size de gelen vurmuş giden vurmuş

Hepte sorunlu evliliklerde oluyo bu korunarak hamile kalma, acaba neden?
Yav bizde senelerdir bosuna hastanelere gidiyormusuz halbuki bebek yapmak bu kadar basitmiş kkdan öğrenmiş oldum
Ben bu ay korunucam üstünede yerli yersiz didişirim adamla sonrada gelsin bebiş;-)
Beni takip edin canlar bakalım yüzyılın taktiği işe yarayacak mı
Magdur kadın konusunu acacak mıyım..

Konu sahibine dua ettim Allah yardımcınız olsun selamete cıkarsın

Hepte sorunlu evliliklerde oluyo bu korunarak hamile kalma, acaba neden?
çok şükür evliliğimde bi sorun yok 3.ye korunurken hamile kalmıştım hemde daha2.si 8 aylıkken çok zordu şimdi çok şükür 1,5 yaşında bende hep korunurken nasıl oluyor derdim oluyormuş rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Suçu karnındaki çocuğa yüklemeyeceksin zaten. Suç babada ve onun ne olduğunu bile bile dikkatsiz korunan sende. Aşırı unutkansan başka yontem deneyecektin. 3 senedir d.k. Hapı kullanıyorum alarmım her akşam aynı saatte çalar. Akşam eşimin yanına oturduğum anda ilk aklıma gelen ilacımı içtim mi sorusudur. Hiçte unutmadım Ki çok şükür mutlu bir evliliğim var. O adamın ne pisliğini yakaladın bilmiyorum ama sizi böyle bırakıp giden adamdan hayır gelmez. Hamile kalıyorsun ağlama krizine giriyorsun, tartışıyorsun ağlama krizine giriyorsun sürekli. Keşke o kriz anına gelmeden önce mevzuyu kapatabilsen. Adamı çekmeye gönüllü olduğun için ve desteğin olmadığı için, pek fazla bir yol görünmüyor sana.

Siz evlatlariniza kiyamiyorsunuz ya biri karninizda biri yaninizda bence kiyiyorsunuz birazda igneyi kendimize batiralim biz cokmu adamlari bunaltip nefes aldirmiyoruz bi adam yeter diye bagiriyorsa var orda bisey evi ter edecek kadar bunalttinizmi bi sorun kendinize madem hatalari vardi ama berabersinizde o zaman eskileri konusmuycaksiniz o zaman huzur kalmazki gozunuz kizin da seninde kapida eger gecinmeye niyetiniz varsa iyilikten yana olun ben bu kadinlari anlamiyorum hamileyken daha cok agliyorlar yipratiyorlar bebisi dusundukleri hic yok ama soze gelince kiyamadim

Size ikinci cocuk soruldu ilkini anlatmaniza gerek yoktu. Bize ne cinsiyetlerinden ilki ikincisi deseniz daha mantikli.
seninde biraz hamilelik hormonları etkilemiş gibi. Ne o istediğiniz cinsiyet mi olmadı niye takıldınız bu kadar?? Allah allah kadın derdini anlatmış hata yapmış olabilir olan olmuş. Şuan ki durumda ne yapabilirim diyor ne gerek var niye oldu neden oldu senin yüzünde oldu diye topa tutmaya. Ne kadar gaddar yorumlar bunlar. Allah yardımcısı olsun valla...

Allah yardımcın olsun kardeşim, bol bol dua et ve zikret. Faydasını göreceksin. Namaz kılmaya çalış ki ben cok faydasını gördüm herşeyden önce ruhani Huzur. Rabbim kocanı yola getirsin evine dondursun insallah aranıza yeniden muhabbet girer. Hamile iken insan cok değişiyor doğrudur. İnsallah bu donemi atlatırsınız. Bol bol dua et.

böyle yapıcı yardımcı olmak varken..

Ne yazabilirim bilemedim ama coook gönulden diliyorum .. Allah yardımcın olsun inşallah bu kötü günler cabucak biter gecer...

Hamileligin etkisiyle falan demissiniz ya. Yanlis anlamayin sirf meraktan soruyorum insanlar hamile kalinca ne oluyor mesela. Ben de hamileyim de bir degisiklik olmadi yani hala ayniyim. Acaba bende mi bi sorun var.
Merak ettım kac aylık hamılesınız?
Hamilelikte daha duygusal ve daha hassas olabılıyorsunuz.Normalde alınmayacagınız bir konuya alınabılırsınız yanı her ne kadar kişinin yapısına,karakterıne bağlı olsada hamılelık herkes için kolay bir sürec degıl ...

Kocaniz bunu herzaman ,besinci kez diyorsunuz gidiyor evden bunu her kavgada yaparsa,araniz iyice sogur bu boyle surerse,once bundan vazgecmeli .bide bukadar sey yasamisiniz,kadin siginma evi baba evi peki neden ikinci cocuk?

Kizim babasına çok düşkün her akşam geliş saatlerini bilir ondan önce kapıya koşup bekler onu eşimden çok düşkün ona ne kadar yorgun olsada kızımla oynamayı ilgilenmeyi asla ihmal etmez şimdi kızıma bakıyorum içim yanıyor babasıyla oynadığı oyunlari benle oynamak istemiyor illa ki baba gelsn diyor ya iyi olduğumuz zaman çok iyi bir baba eş ama tartıştık diye bizi bu kadar mağdur durumda bırakmasını hazmedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…