- 24 Ağustos 2022
- 4.062
- 11.845
-
- Konu Sahibi flowerworld
Böyle mi girelim istiyo acabaBu kafada yaşlı bir kadına denk gelmiştim. Çırılçıplak banyo yapılmaması gerektiğini söylüyordu. Melekler görürmüş. Görürse görsün yahu. Dikizliyorsa o da onların ayıbı.
O çok var ya, iç çamaşırıyla girilmesi gerektiğini söylüyorlar hatta. Ben korkudan bi ara donla girerdimBu kafada yaşlı bir kadına denk gelmiştim. Çırılçıplak banyo yapılmaması gerektiğini söylüyordu. Melekler görürmüş. Görürse görsün yahu. Dikizliyorsa o da onların ayıbı.
Bir şey derdim de sizi üzmek istemiyorum.Tahrik olmak istemiyorum diyor
Avret yerleri örtülü olmalıymış. O dönem Aşk-ı Memnu oynuyordu. Demek ki sene 2009-2010 falan. Bihter gecelikleri modaydı. Pazarda satılıyor, kadınlar hep ondan alıyor diye kızıyordu. Kocanın yanında öyle durulur muymuş. Teyze kocanın yanında nasıl durulur ki, o zaten çıkıyor demiştim. Demişti ki hiç gözükmemeli. Açık, aleni yapılmamalı. Örtünün altında yapılmalı. Cinsel hayatı kötüydü galiba teyzenin.Böyle mi girelim istiyo acaba
Bir süre sonra gözü zaten alışıyor, eskisi kadar tahrik olmuyor. Hem tahrik olsa ne olur? Sevişin işte. Bence asıl derdi melekler.Tahrik olmak istemiyorum diyor
Adam muhtemelem bir şey diyemeden kalp krizi geçirirHayır bi de şort askılıya demiş bunu. Bi kere evde jartiyerle gezsenize ne diyecek merak ettim
Örtü altından nasıl yapsın ayol ameliyat mı oluyoruz hahsha teyzemin gözünü açmamışlar hiç yazık. Burdaki kadınları duysa demek ki kıyamet yaklaşıyor derdiAvret yerleri örtülü olmalıymış. O dönem Aşk-ı Memnu oynuyordu. Demek ki sene 2009-2010 falan. Bihter gecelikleri modaydı. Pazarda satılıyor, kadınlar hep ondan alıyor diye kızıyordu. Kocanın yanında öyle durulur muymuş. Teyze kocanın yanında nasıl durulur ki, o zaten çıkıyor demiştim. Demişti ki hiç gözükmemeli. Açık, aleni yapılmamalı. Örtünün altında yapılmalı. Cinsel hayatı kötüydü galiba teyzenin.
Ben bunu duydum ya, hatta 3 harfliler izler yorgan altı çabucak olsun gibi detaylar da hatırlıyorum.Avret yerleri örtülü olmalıymış. O dönem Aşk-ı Memnu oynuyordu. Demek ki sene 2009-2010 falan. Bihter gecelikleri modaydı. Pazarda satılıyor, kadınlar hep ondan alıyor diye kızıyordu. Kocanın yanında öyle durulur muymuş. Teyze kocanın yanında nasıl durulur ki, o zaten çıkıyor demiştim. Demişti ki hiç gözükmemeli. Açık, aleni yapılmamalı. Örtünün altında yapılmalı. Cinsel hayatı kötüydü galiba teyzenin.
Bir çok kadın dışarıda askılı ve şortla geziyor??? Tahrik mi oluyormuş o zaman sormadın mı?Tahrik olmak istemiyorum diyor
Hahahahhaha boşuna RAM’den yiyor vallaBen bunu duydum ya, hatta 3 harfliler izler yorgan altı çabucak olsun gibi detaylar da hatırlıyorum.
Allahım neler var bu beynimizin içinde, nasıl sağ kalmışız bunlarla!
Bir de şey vardı ‘göster ama elletme, ellemek için evlensin’Hahahahhaha boşuna RAM’den yiyor valla
Pazardan o geceliği alan kadınlara bile neler diyordu. Anneannemin komşusuydu kadın. CHP’nin kalesi bir ilçede yaşıyordu. Hala aklıma geldikçe hayret ederim.Örtü altından nasıl yapsın ayol ameliyat mı oluyoruz hahsha teyzemin gözünü açmamışlar hiç yazık. Burdaki kadınları duysa demek ki kıyamet yaklaşıyor derdi
Üzgünüm ama bir erkek karısında neyi yasaklıyor kısıtlıyor ise dışarda ona bakıyor öyle kadınlar la olmak istiyorNormalde kapalıyım evde de rahat giyiyorum haliyle yani şort askılı.Bugün kocam sürekli acık giyinmen rahatsız ediyor dedi.Yani hep tahrik halinde olması rahatsız ediyormus meleklerde var günah dedi.Yatakta giyin ya da hep giyme dedi.Yani bana cok garip geldi.Bir erkek neden ister bunu?Ben mi cok abarttım bilmiyorum
Müzikle girersen de şeytanlar musallat olur, cin düğünü görürsün diyen vardı. Ben su geçirmez hoparlör kullanıyorum valla favorim 90'lar Türkçe pop eşliğinde duş almak. Avrupa Yakası falan da izliyorum henüz çarpılmadımO çok var ya, iç çamaşırıyla girilmesi gerektiğini söylüyorlar hatta. Ben korkudan bi ara donla girerdim
Normalde kapalıyım evde de rahat giyiyorum haliyle yani şort askılı.Bugün kocam sürekli acık giyinmen rahatsız ediyor dedi.Yani hep tahrik halinde olması rahatsız ediyormus meleklerde var günah dedi.Yatakta giyin ya da hep giyme dedi.Yani bana cok garip geldi.Bir erkek neden ister bunu?Ben mi cok abarttım bilmiyorum