• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ev kredi ödüyor burnumuzdan getiriyor

maaş 1350 aylardır eşimin kredi kartı borcunu ödedim, evin aboneliklerini yaptırdım. tapu masrafını ödedim. yeni evliyiz kalan borçları da ben ödedim. şimdi feraha çıkıyorum. öyle kendime masraf yaptığım yok ne gezme ne kuaför ne alışveriş.. ben diyorum ki tatilimizi yapalım. maaşımdan kalan parayı biriktirelim her ay. biriken parayla da son 1 yıllığını kapatalım. kabul etmiyor. 700 tl nin içinde faturalar, mutfak masrafı, gezmek hepsi içinde nasıl geçinebilirim. çalışıyorum arada bir de kıyafet almam lazım. nasıl yetsin bu para bize. 27 ay sıkıntıya girerim.

Canim esini hakli gördüm ,diger borclar bitmis feraha cikicam yazmissin ama evin borcu seninde borcun ,madem esin ödüyor sende diger borclarin bitiminden dolayi elde kalan parayi evin borcuna yatirabilirsin ,600 yatirmasan bile 400 yatir yine bir kismini biriktirmek icin ayirabilirsin.Evin borcundan ne Kadar Cabuk kurtulabilirseniz o Kadar iyi .

o ev ikinizin evi.. senın benım param olmamalı sonucta..
eşimin arabasının taksitini ben ödüyorum çünkü benım aylığım aynı gunde yatar.. maasımın 7/10 kredı öderım gerısı okul ve cep telefonum. 1 tl kalmaz extra.. sonrasında başlarım kocamı söğüşlemeye :KK12:
ee benım ödedıgım kredıyle arabaya bınıyor. benım arabam dıye beynını mı yemelıyım ?

eşimde bende çalışıyoruz. plansız programsız eşim ve babası yüzünden ev kredisine girmek zorunda kaldık. evdeki hesapları çarşıya uymadı ve bana güvendiler.
eşimin maaşı ev kredisine gidiyor. bende evi geçindiriyorum ve ekstra çıkan borçları ödüyorum. zor durumda değiliz ama kılı kılına geçiniyoruz. 3,5 yıl kaldı kredinin bitmesine. annemlerin düğün hediyesi olan takılarım duruyor sadece. eşim önce onları verip, 1 yıllığını kapatalım dedi. zaten faizi ödediğimiz için kabul etmedim elimdekini vermeye. çünkü geri yerine gelmeyecek. ve borcumuz bitince araba almak istiyorum bir kısmıyla.
şimdi de tutturmuş 600 tl de sen ekle krediye fazla ödeyelim her ay. ödeyelim tamam ama 700 tl elime para kalacak. nasıl geçinelim. bunun hastalığı var, başka durumları var. ve yüksek ödeyince hiç bir karımız olmayacak sadece vade düşecek ve banka faizini alacak. bana mantıklı gelmiyor, bunun yerine her ay miktar para ayıralım son 1 yılını peşin verelim hemde sıkıntıya girmeyiz dedim. eşim başladı, bu ev tek benim mi ben eşek miyim ödüyorum demeye. başlarda kesinlikle bana güvenmeden krediye girdiğini söyleyen eşim şimdi beni mecbur tutuyor.
çok zoruma gidiyor, beni zorlaması. güzel dille söylese bu kadar zoruma gitmezdi.
sizce ne yapmalıyım. önümüz yaz tatile gitmek istiyorum bu kadar sıkıntıya girmek istemiyorum ama eşim beni anlamıyor.
ayyy böyle hesap kitap yapan erkekleri duydukça evlilikten soğuyorum ya.. madem kendine güvenmiyosun ne evleniyosun be adam?

Canim esini hakli gördüm ,diger borclar bitmis feraha cikicam yazmissin ama evin borcu seninde borcun ,madem esin ödüyor sende diger borclarin bitiminden dolayi elde kalan parayi evin borcuna yatirabilirsin ,600 yatirmasan bile 400 yatir yine bir kismini biriktirmek icin ayirabilirsin.Evin borcundan ne Kadar Cabuk kurtulabilirseniz o Kadar iyi .
bankayla yazılı olarak anlaşılacak. 1300 ödüyoruz şuan ama eşim 1900 ödeyelim istiyor. yani her ay şartlı olarak. ödeyemezsek sıkıntıya gireriz.

eşimde bende çalışıyoruz. plansız programsız eşim ve babası yüzünden ev kredisine girmek zorunda kaldık. evdeki hesapları çarşıya uymadı ve bana güvendiler.
eşimin maaşı ev kredisine gidiyor. bende evi geçindiriyorum ve ekstra çıkan borçları ödüyorum. zor durumda değiliz ama kılı kılına geçiniyoruz. 3,5 yıl kaldı kredinin bitmesine. annemlerin düğün hediyesi olan takılarım duruyor sadece. eşim önce onları verip, 1 yıllığını kapatalım dedi. zaten faizi ödediğimiz için kabul etmedim elimdekini vermeye. çünkü geri yerine gelmeyecek. ve borcumuz bitince araba almak istiyorum bir kısmıyla.
şimdi de tutturmuş 600 tl de sen ekle krediye fazla ödeyelim her ay. ödeyelim tamam ama 700 tl elime para kalacak. nasıl geçinelim. bunun hastalığı var, başka durumları var. ve yüksek ödeyince hiç bir karımız olmayacak sadece vade düşecek ve banka faizini alacak. bana mantıklı gelmiyor, bunun yerine her ay miktar para ayıralım son 1 yılını peşin verelim hemde sıkıntıya girmeyiz dedim. eşim başladı, bu ev tek benim mi ben eşek miyim ödüyorum demeye. başlarda kesinlikle bana güvenmeden krediye girdiğini söyleyen eşim şimdi beni mecbur tutuyor.
çok zoruma gidiyor, beni zorlaması. güzel dille söylese bu kadar zoruma gitmezdi.
sizce ne yapmalıyım. önümüz yaz tatile gitmek istiyorum bu kadar sıkıntıya girmek istemiyorum ama eşim beni anlamıyor.
ben eşeğim .Her ay 1424 TL çatır çatır ödüyorum .Kocam ise anneme evi üzerine yaptık diye hava atıyor .Krediyi ben kullanınca üzerime olması mecburiydi ki zaten yarı yarıya hak sahibi .Üzerime olmasının da esprisi yok .Kocaların parası çok kıymetli kadının ki çöp .
Allah kahretsin öyle para hesabı yapan acizleri

ben eşeğim .Her ay 1424 TL çatır çatır ödüyorum .Kocam ise anneme evi üzerine yaptık diye hava atıyor .Krediyi ben kullanınca üzerime olması mecburiydi ki zaten yarı yarıya hak sahibi .Üzerime olmasının da esprisi yok .Kocaların parası çok kıymetli kadının ki çöp .
Allah kahretsin öyle para hesabı yapan acizleri
aynen öyle... benim maaşımın nereye gittiği belli değil. ev dışında başka bir sorumluluğu yok. çorabına kadar alıyorum almak da zorundayım. ama ben para hesabı yapmazken karşımdaki insan yaptığında zoruma gidiyor.

aynen öyle... benim maaşımın nereye gittiği belli değil. ev dışında başka bir sorumluluğu yok. çorabına kadar alıyorum almak da zorundayım. ama ben para hesabı yapmazken karşımdaki insan yaptığında zoruma gidiyor.
geçenlerde tepem attı notere gidip bu ev üzerindeki hakkımdan feragat ediyorum şeklinde belge alacağım dedim bir daha o pis lafı etmedi .Vallahi pazartesi günü ilk işim o olacaktı ki yaparım da .Hatasını anladı da bir daha laf etmedi. Bunlar hangi milletten anlamadım ki .Biz ayrı gayrı bilmezdik .

adam gibi adam kalmamış... kadın parasına göz diken bir erkekle ben asla birlikte olmam... Allah size sabır versin

evet malesef.. ve bu yüzden çalışan kız arıyolar evlenirken.. hem parasını yemek için hem de kadınlık yapsın diye..
etinden sütünden faydalansın iliğine kadar sömürsün .
Bunları normal memur da kurtarmıyor .
Daha iyi hizmet etsin boş zamanı çok olsun diye öğretmen arıyorlar .
... buldu de .... arıyorlar misali .
Allah korusun

etinden sütünden faydalansın iliğine kadar sömürsün .
Bunları normal memur da kurtarmıyor .
Daha iyi hizmet etsin boş zamanı çok olsun diye öğretmen arıyorlar .
... buldu de .... arıyorlar misali .
Allah korusun
aynen canım ya sırf çalışan kız da değil dediğin gibi ya memur ya öğretmen :) öğretmenin de atanmış olanını istiyolar ki garanti olsun :D bi de erkeğiz diye geziniyolar ortalıkta :D

Inan aynı durumdayiz belki de bu yüzden bu kadar sinir oldum aynen benimde eşim evlenene kadar çalışıp oraya vermiş.oraya ev araba alınmış sonra da sana alicaz diye vaadler . 3yıllık evliyiz bildiğin kandırma yani.ortada bişey yok bizde kredi cektik on yıllık daha9.5yıl var.ortada kimse yok.aynı durum .seninle. Allah yardımcın olsun insanın çok zoruna gidiyor anlıyorum

Back
X