- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.028
- 468
- Konu Sahibi melek10000
-
O kadar Allah'ın sevgili kulusunuz ki, defalarca kez evi terk etmişsiniz ama her geri döndüğünüzde kocanızın eskort maceraları ile yüzleşmişsiniz.Çünkü Allahın sevdiği kulluyum herşeyi önüme çıkarıyor bu zamana kadar yaptığı herşeyi hissederim
evli adanın eskortla ne işi olur? Hani yeni evli olsanız yine anlarım geçmiş bir şey ama… işiniz var ve güçlü kadınsanız hayatınıza bakın duramam gitsem gidecek yerim yok olsada beni gücüm yok diyosanız telefona bakıp psikolojinizi bozmayın.Eminim
Allahin size olan sevgisinden de şüphe ettim simdi. Sevdiği kulunun başına bu herifi veriyosa sevmedigine işkenceci falan yolluyodur heralde.Çünkü Allahın sevdiği kulluyum herşeyi önüme çıkarıyor bu zamana kadar yaptığı herşeyi hissederim
Bunu yüzsüzlük olarak yorumlamandan anladığım senin başına gelmemiş bu tarz durumlar Rabbim inşallahta vermez bazen hayatta yapmam dediğin şeylerin kölesi olursun ordan konuşmak çok kolay içinde olsan bunları yazamazsın beraber büyüdüğün insandan bu darbeleri yiyip çocuğun olunca anlarsın tatlımO kadar Allah'ın sevgili kulusunuz ki, defalarca kez evi terk etmişsiniz ama her geri döndüğünüzde kocanızın eskort maceraları ile yüzleşmişsiniz.
Ama o kadar yüzsüz ve körsünüz ki, karşınıza çıkan bir dünya emare olduğu halde, ısrarla yaptığı her şeyi hissederim diyebiliyorsunuz.
Bazı insanlar yaşadığı her şeyi hak eder.
Siz onlardan birisiniz.
Evet evet yapmamıştır sizin kocanız. Günahını almayın. Olsa hissederdiniz.
Tatlım derken?Bunu yüzsüzlük olarak yorumlamandan anladığım senin başına gelmemiş bu tarz durumlar Rabbim inşallahta vermez bazen hayatta yapmam dediğin şeylerin kölesi olursun ordan konuşmak çok kolay içinde olsan bunları yazamazsın beraber büyüdüğün insandan bu darbeleri yiyip çocuğun olunca anlarsın tatlım
Her şey herkesin başına gelebilir, aldatmak aşağılık bir durum, affı olmamalı, eğer aldatılıyor ve affediyorsanız zaten ona yine yapması için o cesareti siz veriyorsunuz. Kocanızın yüzünün astarı yırtılmış amiyane tabirle. Kadınlık onurumu şahsen ayaklar altına almam, bu durumda şahsım adına izleyeceğim tek yol boşanmaktır. Bunca şeye rağmen boşanmıyorsanız görmemezlikten duymamazlıktan gelin o zaman. Başka ne diyebiliriz ki?Bunu yüzsüzlük olarak yorumlamandan anladığım senin başına gelmemiş bu tarz durumlar Rabbim inşallahta vermez bazen hayatta yapmam dediğin şeylerin kölesi olursun ordan konuşmak çok kolay içinde olsan bunları yazamazsın beraber büyüdüğün insandan bu darbeleri yiyip çocuğun olunca anlarsın tatlım
Sizin çok aklınız var belli o aklınızıda burda harcamayın sizin butarz çirkin yorumlarınıza ihtiyacım yok zaman harcamayın burda boşuna destek olcam diye iğnelemeyin boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye benim karakterimi sorgulayacak rn son kişisiniz sizede biraz edep tavsiye ederm pişman olmazsınızTatlım derken?
Benim hayatım hakkında ne biliyorsunuz pardon?
Yaptığınız şey çaresizlikle izah edilmiyor küçük hanım. Basiretiniz yok işte.
Konuşma adabınız bile yok.
Benim başıma böyle şey gelirse, burda "ama kocam ilişki yaşamamış, ne yapayım?" diye sormam kimseye. Aklı olan hiçkimse sormaz.
Ne yapılacağı bellidir.
Kaç kere ihanete uğramışsınız. Bu kadar rezaleti sineye çeken kişinin kendine saygısı yoktur.
Sizin en büyük düşmanınız kendinizsiniz, bize ne hacet.Sizin çok aklınız var belli o aklınızıda burda harcamayın sizin butarz çirkin yorumlarınıza ihtiyacım yok zaman harcamayın burda boşuna destek olcam diye iğnelemeyin boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye benim karakterimi sorgulayacak rn son kişisiniz sizede biraz edep tavsiye ederm pişman olmazsınız
Ne gerek var beddua etmeye? Insan tercihlerinin sonucunu yaşar. 8 kez evden ayrilmissiniz, geri donmeseydiniz bunlari yasamayacaktiniz. Sizde secimlerinizin sonucunu yasiyorsunuzBunu yüzsüzlük olarak yorumlamandan anladığım senin başına gelmemiş bu tarz durumlar Rabbim inşallahta vermez bazen hayatta yapmam dediğin şeylerin kölesi olursun ordan konuşmak çok kolay içinde olsan bunları yazamazsın beraber büyüdüğün insandan bu darbeleri yiyip çocuğun olunca anlarsın tatlım
O kadar haklısınız ki.Sizin çok aklınız var belli o aklınızıda burda harcamayın
Sizin düşman evde. Uzaklarda aramayın.Sizin çok aklınız var belli o aklınızıda burda harcamayın sizin butarz çirkin yorumlarınıza ihtiyacım yok zaman harcamayın burda boşuna destek olcam diye iğnelemeyin boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye benim karakterimi sorgulayacak rn son kişisiniz sizede biraz edep tavsiye ederm pişman olmazsınız
Konuşan yatağa da girmiştir, boşa kendini kandırma. Kendini kandırmak istiyorsan adamın telefonunu kurcalama. 2 yıldır evlisiniz, neredeyse ilk geceden hamile kalmışsınız şimdi adamın gözü dışarıda, ya boşa ya görmezden gel. Başka çözüm yok. Adamı kadına doyurmadan,huyunu suyunu öğrenmeden baba yaparsanız, sizi kafeste bilip her dala konar işte. 10 yıldır tanıyorsunuz diye nasıl koca olacağını da mı bildiniz. Kurcalamayın artık şu telefonu zira boşanmayacaksınız.Merhaba 2 yıl süren bir evliliğim var ve 1 yaşında kızım var eşimle aramızda çok büyük tartışmalar geçti ben belki 7-8 kere anne evine geldim her kavgamızda bi boklarını yakaladım döndüğümde eski işyerinden kızlra mı yazmadı eskiden ilişkiye girdiği kıza kafası güzelken mesaj mı atmadı o zamanlarından bahsedip buraya ne zaman gelcen görüşelim vs bu son kavgamızda wp engel listesinde eskort gördüm konuşmuş engellemiş haricinde birkaç numara daha vardı konuşmadım dedi başta şimdide hatırlamıyorum diyor ikimizde çook severek evlendik beraber büyüdük 10yıl son 1 senedir çok değişti ilişki yaşamadığına rminim ama insan gözleriyle bile aldatır napmam lazım artık çok yoruldum bende tam tersi eşime çok sadığım bana yaptığı şeyler son derece ters hassas konumdur yani uygunsuz sitelerde izledi bikaç kere
Ben ikna oldum ya aldatılmamıştır çünkü argümanı çok kuvvetliAllah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?