Eşim; eskort kadınlara ona kadın/kadınlar bulmaları için para göndermiş. Çöpçatanlık hizmeti almış, flört etmiş. Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk yap eve baglansin

İşten izin aldım birkaç gün. Tansiyonum çok oynak. Zaten bu güvensizlikle artık olmaz. Yakın akrabam hazır olduğum an davayı açacak.
Hazır olmak için neyi bekliyorsunuz? 6 ay falan sürer mi hazırlığınız çünkü o zaman aldatıldım diye dava açamıyorsunuz diye biliyorum. Bu adam nerede, evde sizle kalmıyor değil mi, yani en azından evden kovdunuz mu?

Evet haklısınız. Kendi içimde kimseyle yazışmadığı için bir şans daha olabilir mi demiştim, ama olmazmış. Niyeti çok uzun süre önce bozmuş. Buradan dönmez artık.
Yazışmamış değil yazışamamış nasıl bulacağını bilememiş ikisi çok farklı şeyler sakın adamla yüzleşmeyin sizi manipüle eder sırf boşanmayın da mal bölünmesin diye

Hic gerek yok.. Hakliyken haksız pozisyona düşmesin. Bu adam kozlar paylaşılırken böyle bir resti/blöfü çok pis kullanır..

Beklerken kendini bu duruma alıştıracak. Bu beklenilecek bir durum değil..

Geçmiş olsun ama Bence bu bahane. Siz dinlenirken o davayı açabilir. Hasta olmakla dava açmak ayrı şeyler.
Evet erteliyor da olabilirim ama buradan dönmeyeceğinin farkındayım. Bu idrakle artık adım atacağım. Ama tamam boşanalım demesinden hala korkuyorum özgüvenim zaten gidecek, ki zaten gitti. Şu anki cevizrecelini tanıyamıyorum. Eskiden bekarken kimseye eyvallahım yoktu ne oldu bana, bir psikologa gitmem lazım. Bunun farkında olduğum için objektif yorum almak istediğim için buraya konu açtım. Burada herkes gerçek fikrini söylüyor çünkü.

Yazışmamış değil yazışamamış nasıl bulacağını bilememiş ikisi çok farklı şeyler sakın adamla yüzleşmeyin sizi manipüle eder sırf boşanmayın da mal bölünmesin diye
Zaten orada kıza biz bir şey yapmıyoruz ki, bu aldatma değil ki. Sadece konuşma demiş. Okuyunca şok oldum. Bana da yapar ama gerekirse burayı gösterip bir sürü kadın farklı düşünüyordu bak diyeceğim. Veya hadi akrabalarına söyleyelim annene, babana, amcana, dayına anlatalım bakalım ne diyecekler kabul edilebilir mi değil mi diyeceğim. ve boşanırken dava dilekçesine hepsini yazdırmayı düşünüyorum. Benden sonra evleneceği kişi ne mal olduğunu bilsin, akıllı ise dava dilekçesine bakar.

Hala ne yapmalıyım diye soruyorsan sana verecek hiçbir önerim olamaz çünkü heketmiyorsun...

Öf çoluk yok çocuk yok yav bu ne drama adliyeden çıktığım gibi yurtdışı o Avrupa senin bu ülke benim gezer durur günümü gün ederim

Hala ne yapmalıyım diye soruyorsan sana verecek hiçbir önerim olamaz çünkü heketmiyorsun...
Evet soruyorum. Bazen insanlar bir karardan emin olur ama gene de tasdik edilmek ister. 5 yıllık bir emek var. Yaşım geç, belki bir daha bu güvensizlikle evlenmeyeceğim. Onaylanmak için, tarafsız ve doğru yorum almak için konu açtım. Gene de sizin kararınız saygı duyarım. Size göre hak etmiyorsam cevap vermezsiniz.

Kendine birazcık saygın varsa def edersin , hayat kısa kuşlar uçuyor...

Yani tipik erkek başka kadını etkilemek için karımla aram kötü zaten boşanacağım diyecek ne diyecek kör kütük aşığım ama şerefsizin önde gideniyim eşimi aldatıyorum mu diyecek.

ama yani bu kadın şirkete yeni gelmiş azcık saf veya biraz oynak görünen belki "ilk kim götürcek" (!) iddiasına girilen genç stajer değil

"benim de kocam bana ilk hiç ilgi göstermiyor" yahut "evliliğim çok kötü", teselliyi sende buldum, daha büyük hata yaptım yapacam, yer arıyorum diyen ve koşa koşa gidilen eski üniversite aşkı, flörtü değil

iş gezisinde tanıştığı ve "götüremediği" için pişman olduğu, "hadi olm sende hala iş var az daha yürürsen kesin atacaksın yatağa" diye düşündüğü seksi apla da değil...

bu kadın eskort yavv. eskortun nesini etkiliyorsun?

ay bilmiyorum. ben öyle "benim evimde benim yatağımda aldatmış bir de" dramlarına filan çok inanan birisi değilim, ha otelde aldatmış ha evde, bence tabi. ama buna benim bile sinirim ayrı bi oynattı yani, eskorta karım şöyle böyle diye eş gömmek nasıl bir seviyesizlik....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…