Eşim; eskort kadınlara ona kadın/kadınlar bulmaları için para göndermiş. Çöpçatanlık hizmeti almış, flört etmiş. Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim birçok kadınla beraber olmak istiyor. Çoklu evlilik istiyormuş yeni öğrendim. Benimle alakali degil yani. Ne çocuğu Allah aşkına? 3 senedir çocuk yapmamışım şimdi mi yapacağım? Inanmayabilirsiniz ifşa olmamak için ekran görüntülerini atmadım ama resmen eskortlarla tonla mesajı var. Dava açmadan kimse ile paylasmayacagim. Delil çünkü. Böyle hikayeler var maalesef. Keşke fake olsa bu olay. Burada kimsenin vaktini boşuna almak isteyecek kadar işsiz güçsüz değilim çok şükür.

Siz asla boşanmazsınız. Boşuna konu açıp insanları yormayın.
Sizin evliliğiniz bir gün biterse bile bunu eşiniz isteyecek, siz değil ne yazıkki
Ben bitireceğim çünkü güvenim sıfırlandı artık yola onunla devam edemem. Bu şüphe ile yaşanmaz. Buradaki yorumları okuyunca fikrim daha da netleşti. Bu yüzden bu konuyu açmıştım.

Sizden sakındığı paraları nasıl yedirmiş eskortlara. Neyine güvendiyseniz artık, adamın size değer vermediği, daha iyisini bulana kadar yanında tuttuğu belliydi.
Evet gözüme perde inmiş çok haklısınız. Kendi başıma gelince gözüme perde indi. Bende hala kendime şaşırıyorum. Halbuki biri bana bunu anlatsa adamı boşa sen bunu hak etmiyorsun tazminatını da al derim.

Bu ilişkiyi döndürme ihtimalini bile düşünmek kendinize hakaret.Hoş adam size neler demiş ,okumuş sadece tansiyonunuz oynamış.Adam ben ne yapsam yatakta da bassa gitmez diye düşünüyor Bence haklı bu durumda bile durup bekliyorsunuz ya pes gercekten pes......

Davayı açmadan yüzlesmeyecegim ondan bekliyorum.

Son düzenleme:
Ben bitireceğim çünkü güvenim sıfırlandı artık yola onunla devam edemem. Bu şüphe ile yaşanmaz. Buradaki yorumları okuyunca fikrim daha da netleşti. Bu yüzden bu konuyu açmıştım.
Bence eşiniz şüpheli değil , her şey açık ve net. Aldatma olması için illa fiziksel temasa gerek yok .
Daha fazla bu evlilikte kendinizi yıpratmamanız sizin için iyi olur. Doğru kararı vermenize sizin adınıza sevindim.

Okurken midem bulandı. Karaktersiz adam umarım sana hastalık bulaştırmamıştır. Bu adamdan çocuğunun olmadığı çok iyi olmuş. Senin arkandan hiç tanımadığı kadınlarla hoş olmayan şekilde konuşması dahi boşanman için yeterli ki bu adam eskortlarla takılmış. Eskortla takılan adam kalitesizdir. Ben böyle biriyle birlikte olmayı kendime yakıştıramazdım. Zararın neresinden dönersen kardır. Süründürün bu adamı. Zaten avukata danışmışsınız. Boşanın ve yüksek bir meblağ olarak maddi ve manevi tazminat talep edin.

O yazışmaları gördüğünüzde gırtlağına kadar o telefonu sokmak vardı da değmez be bulaşsın cinsel hastalıklara bulsun belasını siz de kendinizi üzmeyin 3 yıl ilişki bu adama çokmuş bile neyse ki yıllarınızı heba etmeden öğrenmişsiniz bir uzman desteği alın ve tekmeyi basın çıkmasın tansiyonunuz falan böyle leş kargası için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…