benim esimde beni sanalda aldatti. ben su an kendimi toparlamakla mesgulum. bir is bakiyorum biraz para biriktirip bosanicam. sizin isiniz var calisiyorsunuz sizin icin daha kolay olmali cekip gitmek.hergun aklinizdaki suphelerle yasayabilecekmisiniz.bizim evde hergun kavga oluyor artik sirf bu yuzden. benimkisi eski sevgilisiyle degil baska baska kadinlarla sacma sapan muhabbetlere girdigi icin ben buna bile sabredemiyorum sindiremiyorum hazmedemiyorum. kaldikca kendimi kahrediyorum . kendimi hasta ediyorum. tukendim yikildim. bittim.nasil dayanabileceksiniz. cok zor birsey aldatilmak illaki ayni yatakta yakalamak degilki.
bu dediğinizi teklif etmemiştim ama deneyebilirim. ve dediklerinize inanmayı bende o kadar çok istiyorumki... sorunun sadece bende olması için dua ediyorum. ben onu 10 yıldır tanıyorum ve çok iyi biri olarak tanıyorum. merhametlidir.. bunu bana yapmayacağına emin olmak için nelerimi vermezdim....Canim hic ayrilmamis insanlarin gazina gelip de yok olmaz, ayriliyorum deme. Erkekler duz dusunurler ve sana onceden sinyal vermis. 1 yil ayri yasamissiniz, bunun kocanda yasattigi travmayi, guvensizlik sorununu hic mi dusunmuyorsun?
Kaldi ki kocan sana soylemis:
kadın şu an evli ve çocuğu var, ben onu o yöne itmişim.onu sevmiyormuş aralarında hiçbirşey yokmuş sadece dertleşiyorlarmış.beni aldatmıyormuş.benimle ilgili sorunlarını onunla paylaşıyormuş çünkü benle konuşulmuyormuş hemen kavgaya dönüyormuşum...
Sorun bu iste, bunu duzeltmezsen ileride cok daha kotu seyler olacak. Kendinden ornek verip de ayyy inanmiyorum diyen kizlara bakma, emin ol senin yasadigin durumda hicbir sey yapmiyorlar. Bir terapiste gidip evliliginizi kurtarin, kopma asamasindasiniz, kizina yazik.
Bir kaç yorumunuzu daha okumuştum, üzüldüm adınıza..
Aileniz destek değil mi size?
ailem sonuna kadar destek. 1yıldanda fazla süre onların yanında kaldım.haklarını ödeyemem
Varsa seninle bir problemi ki var çekeydi seni karşısına adam akıllı konuşaydı
İlla eski sevgilisinle mi dertleşmek gerekirmiş hem de karısını mahremini aynı evi paylaştığı hayatı paylaştığı insanı
Başka arkadaş mı kalmamış eski sevgiliden medet ummuş
Bazı erkekler bu denli sığ düşünüyor işte.
Sen eski sevgilinle görüşsen ne derdi sana acaba .
Açardı ağzını yumardı gözünü eminim.
Ama kendileri yapınca nedense çok normal bir davranış olur adı
Boşanırsan boşanmış...Bu kadar basit yani diyeydin sen de.
İnsan karısını kaybetmemek için çabalar biraz.Yuvası yıkılmasın diye uğraşır didinir.
Ama nerdeee.Fırsat kolluyor gibi bir hali var.
Bu zaten ilk sorununuz değil.1 sene de ayrı kalmışlığınız var...
Zedelenmiş sarsılmış bir ilişki...arada sabi bir yavru..:26:
Özel değilse şu 1 seneki ayrılık nedeninizi öğrenmek isterim.
Ona göre yorumumu devam ettireceğim.
Mrb cnm . Cnm rbbm sabir versin . Allhm kmseye yasatmasin. Benim cocugum yok ve bu yuzden genelde cocugu icin herkz sbreder ama bence ayrilmayi iyi dusun . Hic hazmedilmick bsy . Cok zordur. Heleki ck seviyorsan.. Ams szn aranzdkj iliski btms gb . Cocugzuda saglikli buyutemzsnzki kendinizi toparlamakdn halinzdn tavirlarinzdn cocukda etkilenir. O kadininda migdesinin genisligi .bnce esine taviz verme derim....
taşekkür ederim yorumunuz için. ayrılmayı çok düşündüm belki onlarca defa. ama o gücü kendimde bulamadım sebebi sevgimi çocukmu yanlızlık korkusu mu tartışılır.ilişkinin bittiği konusunda hemfikiriz. 1000 kere düşünüp 1 kere karar vermek lazım...
Cok haklisn ttlim ya yasadiklarin koksy degil yarbbm seni hc bunaltmasin. Ya anltmna gore esinin sana pek duskunlugu yk .ve sen seviyosun onszluk ynlzlk cocugun........ Rbbm en iyisini versin sana cnm ainen 1 kere dusunmk lzm ... Severek mi evlendinz ?
bu arada kadının facesine girip kocasının ismini öğrenip 2 tane okkalı mesaj attım ama tık yok.kadınada mesaj attım ondanda cevap gelmedi
bu arada kadının facesine girip kocasının ismini öğrenip 2 tane okkalı mesaj attım ama tık yok.kadınada mesaj attım ondanda cevap gelmedi[/QUOTE
iyi yapmışssın böyle kadınlara çirkef olcan başka türlü anlamazlar .tehdit et bulurum rezil ederim falan de korkut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?