iyi hoş diyorsunuzda; böyle kadınlar eski sevgilisi olmasa başka bir adamı bulur onunla flört eder çünkü içinde var haysiyet yoksunu tipler böyleleri... kocasına zaten diyecek söz bulamıyorum daha doğrusu banlanmak istemiyorum
Bunu dusunerek yorumumu yazdım fakat dıle getıremedım ,beni sokmayan yılan bın yıl yasasın fıkrı gıbı olurdu ,fakat cocuk mevzusund cok hassasım ben, esınıde gectım cocuklarda rezıl olur ,bır bayan evlı bır adamla beraber olmustu ıkı kucuk cocugu vardı bayanın okulda dıslandılar oyun arkadasları ıtıp kakıyordu o yuzden hassasızım cocukların gunahları yok sonucta kımse annesının babasını aldatmasını ıstemez dımı ,eger konu sahıbıde kendı evladını gozunun onunde bulundurup ona gore karsı tarafa yanı bayanın esıne konusma yapmasını isterım fıkrım bu ,hangı erkek yada bayan ıster ki aldatılmak ,cocukların gunahları yok olmamalı bedelınıde odememeliler dusuncesindeyım ,ustelık konu sahıbı bayanında esıde bayana yol acıyor gel diye sozlerıyle , adam desekı ben evlıyım yuvam var adama yanasabılecekmı bakalım dam red etmemıs pıskınlık yapmış ustelık ,bence hersey adama baglı ama cocukları alet edılmemeli
Son düzenleme: