Kafasına kürekle vura vura kırıcaksın böylesinin !
Dertleşiyormuş muş ! Ohh ne ala hayat, öyleyse herkes bulsun eski sevgilisini dertleşsin tek tek hepsiyle.. Nerde kaldı 4 duvar arasındaki karı koca gizliliği..
Gönderdiğin msjlar arkadaş olmadığın için 'Gelen' kutusuna değilde, 'Diğer' kutusuna gitmiştir..
Allah yardımcın olsun, ben olsam o bilgisayarı da o evi de başına yıkardım sanırım..
Benim sevgilim de bazen aşırı gereksiz kıskançlık yapıyor. Hatta öyle ki babamdan kıskanır oldu bu aralar.
ama ben hiç eski sevgililerimle görüşmeyi, bu durumla ilgili onlarla dertleşmeyi düşünmedim.
Konu sahibesi arkadaşım, bence can sıkıcı bir durum.
Bekara karı boşamak kolay gelir ama ben tahammül gösteremiyorum böyle durumlara.
Bilemiyorum.
benim esimde beni sanalda aldatti. ben su an kendimi toparlamakla mesgulum. bir is bakiyorum biraz para biriktirip bosanicam. sizin isiniz var calisiyorsunuz sizin icin daha kolay olmali cekip gitmek.hergun aklinizdaki suphelerle yasayabilecekmisiniz.bizim evde hergun kavga oluyor artik sirf bu yuzden. benimkisi eski sevgilisiyle degil baska baska kadinlarla sacma sapan muhabbetlere girdigi icin ben buna bile sabredemiyorum sindiremiyorum hazmedemiyorum. kaldikca kendimi kahrediyorum . kendimi hasta ediyorum. tukendim yikildim. bittim.nasil dayanabileceksiniz. cok zor birsey aldatilmak illaki ayni yatakta yakalamak degilki.
Bir kaç yorumunuzu daha okumuştum, üzüldüm adınıza..
Aileniz destek değil mi size?
klasikleşmiş erkek modellerinden bir tane daha ! eşiyle iki sorunu olsun ,bunalıma girsin hooopp başka kadınlara yöneliş .Çünku bunları sürekli pohpohlayacaksın ,sürekli el üstünde tutacaksın ki (!) başka kadınlara gitmesinler .
Arkadaşım yaşadığın durum çok zormuş gerçekten .Bu durum da bir masumluk da arama .dertleşecek başka insan mı bulamadı da eski sevgili ! düpedüz eşiniz aldatıyor ,bunun başka bir açıklaması yok .Madem unutamamış eski sevgilisini ne diye sana işkence çektiriyor ki,boşansın o zaman senden sonra kimle ne halt yiyorsa yesin .senin neden vebaline hakkına giriyor
Bu arada canım ,o kadının eşıne mesaj attığında keşke kadına da atmasaydın .Çünkü kadın eşinede mesaj atacağını düşünüp büyük ihtimalle önlem almıştıryani eşinin facebook şifresini biliyor ise ,gelen mesajı muhtemelen sildi .yoksa ben sanmıyorum böyle duruma sessız kalacak bir erkegı .bu kadar migdesiz geniş bir erkek olamaz herhalde ..
konuya cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. dün gece tekrar kk'ne giremedim çünkü eşim işe gittikten sonra beni aradı saat 4'e kadar telefonla konuştuk. kadının face'ne girmiş çünkü: "sen kocasına msj attın, bir değişiklik varmı" diye ortalığı kolaçan etmiş.ne kadar düşüncesizce davrandın kocasına mesaj atmakla benim hayatımı tehlikeye attın ya şimdi adam bana bişey yaparsa? diye korkuyormuş. bende dedimki:" bunları yapmadan önce düşünseydin"
çünkü arkadaşlar o an fevri hareket ediyorsun mantıklı olamıyorsun. ne yapsam diye deli gibi evde dolanırken bunu buldum. belkide yanlış belki doğru bilmiyorum.adama yazdımki :
"yuvam karınız yüzünden yıkılıyo karınızla gurur duyun vs. vs." bir sürü şey yazdım işte.ne biliyorsam uzun uzun anlattım.ama adamdan tık yok. tahminim kadın şifreyi biliyo ve girip ordan sildi.
Tepkinizde çok çok haklısınız, şüpheleriniz de boş değil anlattığınız kadarıyla ama kocasına mesaj attığınızı okuyunca irkildim. Bu ülkede erkekler eşlerini çok telefonla konuştuğu için bile öldürebilmekte ve artık bu işin vahameti kanıksandı. Yani kadın ne kadar eşinize yapışmış bir tip olsa bile muhatabınız ve yaptırımlarınızın hedefi eşiniz olarak kalmalı ve bir faciaya sebep olacak şeyler yapmak yerine sakin kafayla düşünmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?