Eşim eski hattını açmış güvenim sarsıldı

cnm rehberde çıkmasn dedgı zaman biri senin numaranı yazıp kim dıe sordgnda bılgı verılmıo.yada tam tersı ismini verıp numaranı öğenemıor. onunla hiç bi alaksı yok.sattım dyıp kapattrması hakketn saçma olmuş.

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

Keşke acele etmeyip sabah başka bir telefondan arasaydınız. Hem ne olduğundan emin olur, hem de hisleriniz doğruysa eşinize bir çeşit suçüstü yapmış olurdunuz, inkar edemezdi.

konuyu okurken ilk aklıma gelen esinizin hattı birine verdigiydi(bi bayan)
ki hala bir bit yenigi oldugunu düsünüyorum

-kapatılan hat,artık kullanıcı üzerine kayıtlı degildir ve operatör o numarayı istedigi kisiye satar
yani esinizin kapattım dedigi hat üzerinde hiçbir hakkı yoktur ve bi baskasına satamaz
demek ki esiniz hattı hiç kapatmamış

bence esinizin su anki numarasının ayrıntılı dökümünü isteyin ve eski numarasıyla gecen zaman zarfında görüşüp görüşmedigine bakın
eğer görüşmüşse zaten hersey ortaya cıkacaktır.baskasına sattıgı hattı neden arayıp dursun ki..

evet canım şimdi telefonla konuştuk senin yazdığın herşeyi o da söylüyo.benim elimden gün boyu 100lerce kimlik geçiyo ben istesem o kimliklerin birine hat açarım adıma olmadığı için bulma şansında olmaz ben okadar aptalmıyımki bildiğin bir numarayla iş çeviriyim diyo.sabah kardeşime parayı verdim git hattı geri al dedim ve ardından numarayı tamamen kapattırdım dedi makbuzun bir eşini aldım akşam sana vericem dedi.benim tek hatam o hattı zamanında kırıp atmamam dedi.sabaha kadar sana açıklama yapmamamın nedenide yanlış bişey söylemekti dedi ben sana evet aradım hat havuza düştümü ya da iptal oldumu diye merak ettim aradımda diyebilirdim ama ben aramadım dedi kardeşim kendi telefonuna hattı takmış benimkindende arama yapmış ve hattı vermiş dedi.

eşi hattı başka bi kadına verecek olsa, yeni bir hat alır ve verir.. hat dediğin 3 kuruşa açılan bişey.. eşi o numaradan eski bir tanıdığıyla vs görüşüyor muhtemelen.. eski bir sevgili vs.. dostane de olabilir.. aldatma diyemem..

iyide böyle davranan bir adamdan niye şüphe duyuyorsunki
sence seni aldatsa sadece telefonlamı yapar bunu

en iyisi büyütmemk cnm..ne kadar güzel sana düşkün oldugunu üzerine titredgnı soylemeişşsn allah bozmasın allah daha iyi etsin inşallah burda okuyoruz neler neler var..bu kadar şanslı oldgn için şükretmelisin..boşver,böyle minik şeylere takılıpta huzurunuzu bozma.huzursuz bir ortam soğutur eşleri allah korusun.mutlulugunuzun tadını çıkar cnm.

haklısın canım biraz zamana ihtiyacım var düzelirim heralde evlilik uzun bir süreç inişler çıkışlar olacaktır.fazla yara almadan atlatmak önemli.ben bakış farklı bakış açıları istedim sizden Allah razı olsun hepiniz çok ilgilendiniz

boş yere kuruntu yapma canım. bir süre sonra kapattırılan hatlar 2 sene sonra tekrardan satılıyor bunu da gsm operatörleri yapıyor yani hem başka hat alırdı iz bırakmamak için boş yere üzme kendini ben okuyunca hiç aldatma vs... gibi bişey gelmedi aklıma kuruntu yapıorsun

düzelirsinz cnm inş allah ağız tadınızı bozmasn

şu tel olaylarında öyle güzel hileler varki...ben de bi ara numaramı aramalara kapatmıstım..bunu da bi kodla kendim yaptım nasldı hatrlamıyorum...aradığım zaman ya çalmıyodu ya da böyle bi no yok diyodu..ve sektörün içindeyse kesinlikle sizden bizden daha iyi anlar..ve bu olayı incelemeye değer buldum ben..kesinlikle peşini bırakmayınnn..

hat eşimin üstüne onu söylüyo peki görüşmelerini ben nasıl öğrenicemki

Bu mevzu ıcın gecerlı degıl ama web sıfresını ogrenırsenız, (en azından kullanmakta oldugu hattın) net.ten arama ayrıntılarını gorebılırsınız.

Ama ben, acıkcası esınızın dogruyu soyledıgını dusunuyorum.
O an yanıt vermemesı her ne kadar ılgınc olsa da, bır acıklaması vardır.
Belkı o anda sıze kırılmıstır, savunma yaparken soyleyeceklerının sızı ıncıtecegını dusunmustur.
Yada kımı ınsanlar suclamalar karsısında kendılerını savunmayı pek sevmezler, susmayı tercıh ederler.
Gercegı bır sekılde ogrenmelerını ve utanmalarını tercıh ederler. Bıraz turk fılmı gıbı olsa da.

Canım yorumların hepsini okumadım,belki daha önce de tavsiye eden olmuştur ama o numarayı eşinizin bilmediği mesela bir arkadaşın telefonundan arasanız ve bunu belli aralıklarla tekrar etseniz nasıl olur?

Eşiniz iyi niyetli gibi geldi en azından yazdığı mesaj gayet başarılı ve dürüstçe görünüyor,başka numaralardan da bi arayın kim kullanıyor hattı emin olursunuz..

Ama yine de bu işin peşini bırakmayın..

canım kapatldığına dair makbuzu akşam bana getirecekmiş istersen al git araştır ve kapatıldığından emin ol dedi

Numarayı gerçekten kapatmış ardından hemen yine açıp tekrar kendi almışta olabilir.
Şu şüphe insana neler yaptırıyor ya.Yanlış anlamayın eşinizi suçlamıyorum yapmıştır demiyorum sadece istedikten sonra yapılabilecek çok şey var demek istiyorum.
Şüphe insanı yer bitirir çokta kafanıza takmamaya çalışarak ve unutmuş gibi davranarak araştırmaya devam etmenizi öneririm.En azından ben öyle yapardım.
Umarım bir an önce eşiniz temize çıkar.

peki bana niye söylemiyo hadi söylemedi sorduğumda ha evet ben o hattı lazım oldu açtım demiyo

işte can alıcı nokta ...normal bir insan bu durumda bu tepkiyi gösterir ama aldatma olma olasılığı hele de bu sektördeyse bu olayda en azından yok gibi binlerce hat alıp kullanabilir başka yollarla da yapabilir ama bu işte bir iş olduğu kesin ben de açılıp açılıp kapanmasını pek tatmin edici bulmadım sanırım gerçekten eskilerden biriyle görüşmek için falan kullandı yeni bi iş çevirse başka bi hatla ruhun duymadan yapabilirdi ama neden bu kadar şüpheli davrandı muamma burda

moralini bozulmasın cnmm ama sen bi gözün açık uyu derim ben..sonuçta erkek milleti beyinleri bizimkinden farklı çalışıyo..düz mantıklı oluyo onlar eskiden kalma bi tel no olma ihtimali benm de aklıma gelen..eğer ki bşey varsa kesin bi açık verir..sadce biraz sabret..Allah yardımcın olsun..inş yanılalımm kocan temize çıksın..

kapattıgına dair makbuz getirecek demişsin..peki kapattıgı ve artık ona ait olmayan bir hattı nasıl oluyor da bir baskasına satıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…