Eşim eski hattını açmış güvenim sarsıldı

canım bence hemen kanma.hem o gece sana açıklama yapmamış olması çok ilginç geldi bana.kardeşinden yardım istemiş planı yapmışlar.çok dikkatli ol

hat dün beni bir erkek aradı dedimya ondan beri kapalı adam 100tl bir hatta verecek ve kapatacak işte bu yüzden inanasım gelmiyo

sizde haklısınız ama belki adam böle seylerle ugrasmak istemediği için bi süre kapatmıştır hattını.. tut ki sizin sandığınız gibi bence fazla düşünmeyin bunları unutun eşinizle eskisi gibi olun eger zaten ortada yanlış olan bir şeyler varsa er yada geç cıkar zaten hiçbir sey gizli kalmaz....

çok masum bir durum olmadığı ortada..

eşin sabaha kadar açıklama yapmıyor.. sonra bir kurgu pazarlanıyor falan..

ama bu demek değil ki seni aldatıyor.. başka birşey de olabilir..

aynen böyle düşünüyorum ortada gizlenen bir şey var ama net olarak aldattı ya da aldatmadı diyemiyorum

pek karışmak istemem ama eşinizin telinden neden aranmış numara? madem artık kullanmıyor ne diye arıyor o numarayı? bana ilginç geldi.

Son düzenleme:
aynen böyle düşünüyorum ortada gizlenen bir şey var ama net olarak aldattı ya da aldatmadı diyemiyorum

zaten hattı da kapatmışlar..

adam para verse alsa ne diye kapatsın..

yani dediğim gibi, sana yalan söylendiği açık.. ama aldatma falan büyük mevzular.. öyle bişe olsa farklı yollardan hissederdin..

Bence işi gereği açtırmıştır kartvizitte yazdığı için

pek karışmak istemem ama eşinizin telinden neden aranmış numara? madem artık kullanmıyor ne diye arıyor o numarayı? bana ilginç geldi.

ben aramadım diyo ben arasam salakmıyım bu telefon hep senin elinde delil bırakmam diyo ama Allah şaşırtırmı şaşırtır işte

ben aramadım diyo ben arasam salakmıyım bu telefon hep senin elinde delil bırakmam diyo ama Allah şaşırtırmı şaşırtır işte

kim aramış? neden aramış? neden sabaha kadar konuşmak istemiyor? sebep; sadece zaman kazanıyor.
günahını almayalım belki kötü bir niyeti yok, o zamanda size sorararak yapardı!
ben nedense inanmıyorum. Aldatıyor! diyemem!!!
bence tetikte olun.
sonuç itibari ile kardeşininde araya girmesi olayı iyice genişletmiş.
şunu unutmayın, özel numara almak o kadar zor değil bayilerden, hat almak isteyen biri ne diye başkasından alsın.
hadi aldı diyelim, kendi adına olması için eşinizin devir etmesi lazım, kardeşinin ne hükmü var?

bence hemen inanmayın, zaten inanmıyorsunuz.
iyice araştırın.

Allah yardımcınız olsun.

olamıyorum ki içimden gelmiyo

Bende başkasına sattığına inanmazdım en doğrusu işin peşini bırakma bırakınca çorap söküğü gibi gerisi gelir.

yazdıklarınızdan eşinizin size karşı derin bir sevgi ve iyi niyet beslediği açık..

ona güvendiğinizi belirten bir konuşma yapın ve doğruyu söylemesini rica edin.. doğru ne olursa olsun sizin anlayışlı olacağını hissetsin.. doğruyu açıklayacaktır..

arkadaşlar hat kapatılmış şimdi aradım ve vodofona kayıtlı böyle bir numara yoktur diyo buyrun siz düşünün.bu arada eşim bu sektörün içinde olduğu için bu kadar kolay açtırıp kapattırabiliyo

böyle bir nr yoktur demesi bildiğim kadarıyla bu şekilde aranmalara kapatılan nrlar için de söyleniyor...
ama ortada var bi gariplik gibime geldi :44::44:
Allah yardımcın olsun canım,o hattın konuşmalarını fln bulmaya çalışsan :44:

yönlendirmede olabiliyor...

kullanılmayan bir numaraya yönlenrirsen aynı şeyi söylüyor..

bu tam bır numara..
kardeşiyle sabaha kadar yazıp oynadığı numara...
o kadar aşikarkı...
ben olsam yutmazdım sanırım

Hepten güvenini kaybediyo böyle yaparak sattık diyolar kapanıyo hat sonra kullanım dışı oluyo nasıl inanılacakki bu durumda

sektördeyse cnm herşeyii yapar..o yuzden en ıyısı sen bu telefon olayını unut ve ilşkinizdeki sana karşı tavırlarına bak..çünkü o hat olmasa yenı bı hat alır bide telefon alır istedgnı yapar ruhun duymaz..bu herkes için geçerli sakın benıyanlş anlama.isteyen insan fırsat yaratır bunu unutma.. en iyisi çok detay düşünp kendini üzmemek..

nasıl canım anlayamadım kapanmadım diyosun

yani şöyle: hani sen nr alırken, tlf rehberinde çıkmasın diye bişey seçersen o zaman o nr böyle sorgulamalarda cıkmaz.
ve sanırım o zaman kullanılmıyor der.
ha yok sen aradın da tlf kapalı ve bu şekilde söyleniyorsa bir bit yeniği var....
sanki aldatma gibi değil ama ne olabilir ki onu anlamadım :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…