hat dün beni bir erkek aradı dedimya ondan beri kapalı adam 100tl bir hatta verecek ve kapatacak işte bu yüzden inanasım gelmiyo
çok masum bir durum olmadığı ortada..
eşin sabaha kadar açıklama yapmıyor.. sonra bir kurgu pazarlanıyor falan..
ama bu demek değil ki seni aldatıyor.. başka birşey de olabilir..
aynen böyle düşünüyorum ortada gizlenen bir şey var ama net olarak aldattı ya da aldatmadı diyemiyorum
pek karışmak istemem ama eşinizin telinden neden aranmış numara? madem artık kullanmıyor ne diye arıyor o numarayı? bana ilginç geldi.
ben aramadım diyo ben arasam salakmıyım bu telefon hep senin elinde delil bırakmam diyo ama Allah şaşırtırmı şaşırtır işte
sizde haklısınız ama belki adam böle seylerle ugrasmak istemediği için bi süre kapatmıştır hattını.. tut ki sizin sandığınız gibi bence fazla düşünmeyin bunları unutun eşinizle eskisi gibi olun eger zaten ortada yanlış olan bir şeyler varsa er yada geç cıkar zaten hiçbir sey gizli kalmaz....
arkadaşlar hat kapatılmış şimdi aradım ve vodofona kayıtlı böyle bir numara yoktur diyo buyrun siz düşünün.bu arada eşim bu sektörün içinde olduğu için bu kadar kolay açtırıp kapattırabiliyo
böyle bir nr yoktur demesi bildiğim kadarıyla bu şekilde aranmalara kapatılan nrlar için de söyleniyor...
ama ortada var bi gariplik gibime geldi :44::44:
Allah yardımcın olsun canım,o hattın konuşmalarını fln bulmaya çalışsan :44:
böyle bir nr yoktur demesi bildiğim kadarıyla bu şekilde aranmalara kapatılan nrlar için de söyleniyor...
ama ortada var bi gariplik gibime geldi :44::44:
Allah yardımcın olsun canım,o hattın konuşmalarını fln bulmaya çalışsan :44:
arkadaşlar hat kapatılmış şimdi aradım ve vodofona kayıtlı böyle bir numara yoktur diyo buyrun siz düşünün.bu arada eşim bu sektörün içinde olduğu için bu kadar kolay açtırıp kapattırabiliyo
nasıl canım anlayamadım kapanmadım diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?