• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski hattını açmış güvenim sarsıldı

benimde kafam karıştı.hattı başkası satın aldıysa eşiniz nasıl kapattırabilmişki?

sabaha kadar bekle demesi beni şüphelendirdi ?

o zaman acıklayabilirdi sattım yada kardeşim sattı diye

kapattıgına dair makbuz getirecek demişsin..peki kapattıgı ve artık ona ait olmayan bir hattı nasıl oluyor da bir baskasına satıyor?

canım hat hala eşimin üstüneydi ben bunu biliyorum numara özel bir numara olduğu için şahıs sadece kartı alıyo ve kullanmak istiyo.

dün gece uzun uzun konuştuk sana cevap veremedim çünkü telefonumdan arandığını yemin ederim senden öğrendim dedi huyunu bildiğim için savunma olsun diye bişeyde uydurmadım sana sabahı bekle dedim dedi.eşim bu hattı kullanmamaya karar verdiği zaman kardeşi abi ben kullanıyım demiş eşimde yok o hat öyle kapansın gitsin demiş hattı almıştı zaten diyo hataki ben kırıp atmalıydım dedi.hepsini geç dedi elin adamı hattı çalıntı bir telefona taksa yada bir suç işlese orda bıraksa benim başım yanacak hat hala benim üstüme dedi.makbuzu getirdi elimde tarayıcım olsaydı sizede gösterirdim istediğin abone merkezine git sor dedi.daha bu hat için yapacak birşeyim kalmadı dedi ama güvenini kazanmak için yine çabalarım dedi

Ee hani siz gidip kapattırmıştınız ilk başta beraber

Sadece bir his ama bende eşinizin masum olduğunu düşünüyorum.Ki dikkatimi çeken noktalar olsa bile. =)

Ama makul olarak bakacağımız noktalarda var.

Birincisi kullandığımız her hat üzerimize olmayabilir.Yani sattılar diye direkt üstüne almamış olabilir satılan kişi.Benim de öyle bir hattım vardı kuzenime aldıkları telefon karşılığı mı ne bir hat vermişler.Bende o dönem hat alacaktım,kullanılmıyor nasılsa al kullan dedi.Yani hat hiç bir zaman benim üzerime olmadı.

İkincisi ne diye gözünüze soka soka yapsın bu durumu?Hele ki sektörü buysa.

Üçüncüsü zamanında hattı kapattırmasına rağmen kartı kardeşinin eline vermiş olabilir.Yani bir şey olmuştur öylece kalmıştır.Zaman geçince de açılsın demişlerdir.

Ancak kardeşi eşinizden habersiz mi açtırmış?Yani bunu diyorlarsa bu mümkün değildir nasılsa.Dikkat çekici.

Birde madem özel bir numara ve 1oo lira karşılığında satılmış,satın alan adam hemen kapatılmasını ne diye kabul etsin?
O kadar para vermiş,yeni bir hat almış..Banane kardeşim satmasaydın karını ikna et banane demez mi?

Yani hem makul hem de şüphe çeken taraflar var.Yine de tetikte olun bence.​

zamanında benımde basıma gelmstı benzer bi olay.ama ne yaptımsa acıga cıkaramadım.yalanlarla kaldım belkı dogrular bılemıyorum.ama ben hıc ıkna olmadım.delılım olmadıgı içinde öne sürecek bir suçlamada yapamadım.acaba neydiki dıye kac yıl oldu hala düşünürüm.umarım sen çözer kurtulursun.allah kolaylık versın...

Hattın ilk kapatılmasından kasıt hattı kullanmamak gibi anlıyorum, yani ilk mesajınızda hattı kapattırdık dediğinizde abone merkezinden bir kapatma işlemi olmadı sanırım. Eşinizin anlattıklarından da siz evlendiğinizden beri bu hat kaynınızdaymış gibi bir sonuç çıkarıyorum. Ne kadar oldu siz evleneli bilmiyorum ama, eşiniz kardeşinin hattı kullanmasına razı olmamasına rağmen, demek tüm bu süre boyunca hat onda kalmış ve derken hattı satmaya karar vermiş k. biraderiniz.

Eşiniz ve kaynınız aynı iş yerine herhalde. Bu hattı satın aldığı söylenen kişi de iş yerine gelip hattı satın aldı diye düşündüm (ki eşinizin telefonu kaynınızın elinde olabilsin, ama tabi eşinizin bundan haberinin olmaması normal mi, bunu siz bilebilirsiniz). Eğer öyle ise, hattı geri almak için bu adama nasıl ulaştılar acaba? Bu konuda bir şey söyledi mi eşiniz? Eğer daha önceden adresini bilmiyorlarsa, bu sözkonusu hattı arayıp ulaşmış olabilirler, o zaman da, kaynınızın telefonunda da o hatta ait bir arama kaydı olmalı.

Kaynızın sebep olduğu iddia edilen bir karışıklık nedeni ile eşinizin daha bu hat için yapacak birşeyim kalmadı ama güvenini kazanmak için yine çabalarım demesi sizce eşinizin tipik davranışlarından birisi ise bence düşüneceğiniz bir şey kalmamış. Ama bir insan suçsuz olduğu bir konuda bu denli anlayışlı olur mu, ondan biraz şüpheliyim açıkçası. Mutlaka eşiniz birşey yapmıştır diye de düşünmüyorum gerçi. Belki de kaynınız birşeyler yaptı ve eğer evli ise o da, o zaman eşiniz bunu size açık etmek istememiş olabilir.

anlamadığım ve soru işareti yaratan şey şu ki neden kaynınız eşinizin cebinden arıyor çaldırıyor bak açıldı diye kendi hattından da arayabilir ne biliyim karışık bi durum

Eşinizin tavırlarının şüphe uyandırdığı konusuna ben de katılıyorum. İlk mesajınızı okuduğumda, eşinin hattı yeniden kullanmaya başlamasının ne önemi var diye düşünmüştüm. Ama eşinizin sanki suçluymuş gibi sabahı bekle demesi, sizi inandırmak için çaba göstermesi, güveninin kazanmaya çalışacağım demesi bilakis güven sarsan şeyler... Normal şartlarda haberim yok öyle bir şeyden deyip kestirip atması gerekirdi. Durumu size açıklamak için bu çaba neden?

Mutlaka bir şey yapmıştır demiyorum fakat şüphe uyandıran bir hal var eşinizin tavırlarında. Sanki belli bir amaç için o hattı yeniden kullanmaya başlamış da amacını gerçekleştiremeden siz durumu fark etmişsiniz ve eşiniz durumu toparlamaya çalışıyormuş gibi bir izlenim edindim ben.

Fakat daha da önemlisi, bu hattın açılıp kullanılması neden bu kadar hayati sizin için? Eşinizin bir şeyinden şüpheleniyorsanız bunu eski hattı olmadan da gerçekleştimez mi sizce? Sanki başka güvensizlik nedenleri de var da, hattı açtırma meselesi tuz biber ekmiş gibi geldi bana.

Back