Peki neden kullansın ki? Dediği gibi yeni bi hat almak ne kadar ki? niye onu actırmakla uğrassın
doğru olabilir, eşinizin daha önce sizden sakladığı birşey olmadıysa , hareketlerinde dikkatinizi çekecek değişiklikler yoksa yargısız infaz yapmayın ...eşinizin buradaki hatası size gece söyleyebilirdi , sabah konuşalım demesi yanlış olmuş...normalmiş gibi davranmayın elbette azcık canını yakın ki sizden birşey saklayamayacağını anlasın :)
ayrıca hat eşinizin uzerıneyse kardeşi satamaz.sattıysada hala eşiniz üzerindedir.hattın kimin adına kayıtlı oldgunu öğrenin başkasının uzerıneyse fazla bılgı alamassnz eşnizin uzerıneyse msj attgı numaralara kadar ögrenırsnz
bence bi sure affetmış gbi yapın aradan 1 ay kadar zaman geçsin konu kapanmş gbi görunsun o zaman arayın hernagı bı telefon numarasından (onun bılmedgı tabıkı ve gizli numara olmasın) bakalm yıne o gun konştgnz kişi mi çıkacak telefona yoksa eşiniz mi.biraz sabır gerekıor ama şmdi karar wermek için çok erken
hiç bişey hissetmedim azımdan şükür düşmezdi çok mutluyuz diye zaten zoruma gidende bu mutsuz olsak arayışa girdi diye düşünücem en azından nedeni mutsuzluğumuz diycem ama yok abartmıyorum etrafta hep derlerki bu kocana napıyosun ne kadar düşkün sana akşam erkenden eve gelir ben o na git azcık arkadaşlarınla vakit geçir derim yorgunum ben evimde mutluyum der.dışarı çıkarsada hep benide götürür anlayamıyorum noldu
hat dün beni bir erkek aradı dedimya ondan beri kapalı adam 100tl bir hatta verecek ve kapatacak işte bu yüzden inanasım gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?