Eşim eski hattını açmış güvenim sarsıldı

asya60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
332
2
96
İzmir
hanımlar direk konuya gireyim eşimin eski hattı çok kişi tarafından biliniyodu kartvizit vs yerlerde bu numara yazdığı için önüne gelen arıyo mesaj çekiyodu birlikte karar verdik ve bu hattı kapattık evlenince.huzurumuzu bozmasın diye.çarşamba gecesi eşimin telefonuyla arama yapacakken bu eski numarayı aradığını gördüm direk kendi numaramdan aradım ve telefon çalıyo.aradım aradım açan yok.bu arada eşim yanımda koltukta uyuyo.uyandırdım bu telefon neden çalıyo dedim hangi telefon ne telefonu gibi zırvaladı.ben aramadım dedi:)yazıklar olsun sana dedim ve balkona gittim yanımada gelmesini istemedim öylece düşündüm sonra geldi lütfen konuşalım dedi ben sana yanlış yapmadım bu konuyu şuan sana nasıl açıklarım bilmiyorum ama lütfen sabaha kadar bekle dedi.beklemem dedim beni iş yerine götürdedim telefon orda diye tahmin ettim. götürdü saat sabahın 4ü ama bulamadım.eve geldim uyudum o uyumadı sanırım.sabah beni o numara aradı açtım bir erkek gece beni aramışsınız kimsiniz dedi.bende o yanındakine söyle ben bu numaraları yemem dedim çocuğada döşedim bir sürü ama ne kibar insansa karşılık dahi vermedi nasılsa?.eşim arıyo kaynım arıyo açmadım telefonu oyun oynuyolar benimle diye.telefonu tamamen kapattım.kaynım eve geldi açıklama şu 'yenge ben o numarayı birine sattım dedi bu arada numara özel bir numara sonu ilin plaka koduyla bitiyor örneğin ankara 0606 gibi bir numara.işte numarayı sattım o hattı kendi tefonuma taktım abimin telefonuylada çaldırdım bak açıldı hat çalıyo diye gösterdim ve 100 tl karşılında sattım dedi.ama inanmadım hala inanmıyorum bu bir kurgu.dün eşim bana şu mesajı yazdı.
senin kaşını kırıştıracak ve yüzünü öne eyeceğin hiç birşey yapmadım yapmamda çünkü seni çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum ben sıkıntıyla boğuşurken zevki alem yapacaksamda yanlız karımla yaparım evet geçmişte yaşayacağımı yaşadım ama artık tek sen varsın başka hat kullanıcaksamda emin ol bu benim eski hattım olmaz.
dün gece bir yere davetliydik gece 12 de döndük ve özel bir konuşmaya hiç girmedim bana sarılmak istedi izin vermedim bir süre beni rahat birak dedim hali kötü ama inanasım gemiyo benim kalbim çok kırıldı

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama siz ne hissederdiniz

sız sanırım esınızın o hattı baskasına verdıgını dusunuyorsunuz adresı tespıt edıp yuz yuze gorusun ıcınız rahatlasın dogruyu soyleyım soylemedıgının kesın kanıtı

hayır canım başkasına verdiğini düşünmedim açıkçası kendisinin kullandığını düşünüyorum

Peki neden kullansın ki? Dediği gibi yeni bi hat almak ne kadar ki? niye onu actırmakla uğrassın

doğru olabilir, eşinizin daha önce sizden sakladığı birşey olmadıysa , hareketlerinde dikkatinizi çekecek değişiklikler yoksa yargısız infaz yapmayın ...eşinizin buradaki hatası size gece söyleyebilirdi , sabah konuşalım demesi yanlış olmuş...normalmiş gibi davranmayın elbette azcık canını yakın ki sizden birşey saklayamayacağını anlasın :)

Tavrınız çok iyi , hiçte bozmayın derim . Yer tesbit olayı olabilcekse eğer onu deneyin içiniz rahat etsin .

bence bi sure affetmış gbi yapın aradan 1 ay kadar zaman geçsin konu kapanmş gbi görunsun o zaman arayın hernagı bı telefon numarasından (onun bılmedgı tabıkı ve gizli numara olmasın) bakalm yıne o gun konştgnz kişi mi çıkacak telefona yoksa eşiniz mi.biraz sabır gerekıor ama şmdi karar wermek için çok erken

ayrıca hat eşinizin uzerıneyse kardeşi satamaz.sattıysada hala eşiniz üzerindedir.hattın kimin adına kayıtlı oldgunu öğrenin başkasının uzerıneyse fazla bılgı alamassnz eşnizin uzerıneyse msj attgı numaralara kadar ögrenırsnz

bir numara kapandıktan sonra, belirli bir süre geçtince o numara tekrar satılıyor diye biliyorum ben
yanlışmı biliyorum acaba?

bilmiyorum ama tamamen his bu, bence eşiniz doğru söylüyor. hattını açtırdıysa telefon nerede ki? bence hattın ait olduğu operatörden hattın kimin üzerine kayıtlı olduğunu sordurabilirsiniz; ama eğer bu esnada eşiniz gerçekten doğru söylüyorsa, onu kırmış oluyorsunuz diye düşünüyorum.

bence eşinize acımazsız davranmayın oturun konuşun esinizi iyi tanıyorsanız jest ve mimiklerinden konuşurken yalan söyleyip söylemediğini anlarsınız.. ve şöyle bir şey var daha önceden kullanılan bir numara iptal olduktan belli bir süre geçtikten sonra sanırım 1 2 yıl blki o no hiç kullanılmamış gibi sıfırdan satışa sunuluyor yeni hat alacak olanlara... hala guvensizlik varsa o noyu savcılığa verip dökümanlarını cıkarta bilirisiniz

hiç bişey hissetmedim azımdan şükür düşmezdi çok mutluyuz diye zaten zoruma gidende bu mutsuz olsak arayışa girdi diye düşünücem en azından nedeni mutsuzluğumuz diycem ama yok abartmıyorum etrafta hep derlerki bu kocana napıyosun ne kadar düşkün sana akşam erkenden eve gelir ben o na git azcık arkadaşlarınla vakit geçir derim yorgunum ben evimde mutluyum der.dışarı çıkarsada hep benide götürür anlayamıyorum noldu

hat eşimin üstüne onu söylüyo peki görüşmelerini ben nasıl öğrenicemki

hat dün beni bir erkek aradı dedimya ondan beri kapalı adam 100tl bir hatta verecek ve kapatacak işte bu yüzden inanasım gelmiyo

bakın kendinizde diyorsunuz daima sizinle olan bi insan sizi üzecek ne yapabilir ki??? bence haksızlık ediyorsununz eşinize güvenin..

çok masum bir durum olmadığı ortada..

eşin sabaha kadar açıklama yapmıyor.. sonra bir kurgu pazarlanıyor falan..

ama bu demek değil ki seni aldatıyor.. başka birşey de olabilir..

hat dün beni bir erkek aradı dedimya ondan beri kapalı adam 100tl bir hatta verecek ve kapatacak işte bu yüzden inanasım gelmiyo

ona inan cnm özel numaralara güzel paralar verılıor ben daha once o sektörde çalştm milyar verenler war ondan şüphe olmasn.

inanmaktan başka çare yok.elinizde bir delil yok çünkü...bence eşinizi affedin,ağzınızın tadını acabalarla bozmayın.allah mutluluğunuzu bozmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…