- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 248
- 36
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
Merhaba herkeze nerden basliyacagimi nasil bir baslik atacagimi bilemedim cunku hatirlamak istemedigim bi gun dogurdugum gun ilk hamile oldugumu 2012 yeni yila girdigimiz gunun ertesi gununde ogrenmistim 7 aralik son adet tarihimdi 3 aylik evliydik ve ben cok istiyordum bebegimizin olmasini allahima sukurler olsun ilk denemede oldu. Hamileligim cok guzel gecmisti sadece 4. Ay cok bulantilarim olmustu onun haricinde cok rahatti hep dogal beslendim normal dogum yapmak istedigim icin kilo almamya calstim 15 kilo almistim ve 40 haftalik olmustum ama hic sancim yok leke yok su yok ne zaman dogurcam diye herkez beni bekliyordu sanki:) doktorum 13 eylul saat 12 de kontrole cagrmisti beni 40+1 de. Bende kontrol diye gayet rahat bi sekilde kahvaltimi yaptim simitler zeytin ezmeleri dogum yapacagimi nerden bilebilrdim o gun kayinvalidem gorumcem annem arkadasimda gelmisti benimle doktorum nstye soktu beni sancin yok ultrasondada bakti catiya inmeye niyeti yok dedi 3.800 gorinuyordu kilosu ama daha fazla olabilir dedi doktorum beklemenin bi anlami yok gel sezeryanla bugun alalim dedi o an neler hissettigimi anlatamam o kadar cok duyguyu bi anda yasiyodumki karar veremedim ve disari cikmak istedigimi soyledim kayinvalidemn yuzu dustu tabi bekle normal yap diyip duruyolar sanki onlar tasiyomus gibi bende esimle yalniz girdim kararimi vermek icin ve imzami attim:) hersey o kadar hizli gelisiyorduki ben ben degildm sanki herkez telefonla bi yerlere haber weriyor beni dogum katina aliyolar esim valizleri almak icin ewe gidiyor basim donmustu artik hersey buraya kadar guzelll. Esim ablamla girusturmuyordu beni sacma sapan bi neden yuzunden bana doguma gelirse hastaneden kovarim sen soyle gelmesin diyordu ama ben o gun esim boyle bise yapmaz diye soylemedim soyleyemezdimde. Neyse ablamda haber almis hemen apar topar yanima gelmisti bana serum taktilar onlugumu giydirdiler yatiyorum odada ablam beni rahatlatmaya calisiyor o sira esim valizleri alip gelmisti odada ablami gorunce kas goz yapiyor surekli ciksin diye ben kafami cevrdm bakmadim esime zaten hazirliksiz oldu agliyorum hem heyecan hem korku bide ustune ablami kovcak dusuncesi derken ablam disari cikti bi ara sonra odada tek kaldim bi ara disardan kavga gurultu sesler geliyor anladim ama herkesin icinde defol git diye bagirip ablami kovmus annemler babamlar hepsi ben doguma gircem diye bana bise belli etmiyolar guya sonra sondam takildi odama cicek geldi esim bide cicek yaptirmis hic almasada olurmus ablami kovupta. Sonra beni ameliyathaneye goturmk icin geldiler aglamaktan icim disima cikmis zaten esim kapiya kadar benimle geldi hic bakmadim yuzune. Ameliyathane soguk herkez karinca gibi biyerlere kosusturuyor brn kosede bekliyorum doktorum geldi hazrmisin dedi ewet dedim iceri aldilar kollarimi iki yana acip damar yolu actilar korku falan kalmadi esimin sayesinde sonra beni sedyede oturtup belime igne yaptilar sicradim diye ikincisinde oldu yattim ustume yesil ortu ortuldu anestezici bana sorular soruyor surekli soguk bisiler hissetim kesiyomusunuz ben hissediyorum ama diyince doktorum guldu daha degil falan diyo konusuyor surekli karnimn icinden oglumu cikartirken muthis gidiklandim ve kahkaha atmaya basladim herkez sasirmis bana bakiyordu bi yandanda oooo cok buyuk masallaah geliyo tuttum diye konusmalar duyuyorum bebegim oldukca kiloluymus ve kordonu dugum olmus son gun iyiki almisizz dedi doktorum sonra o ses.. İngaa ingaaa inanin muhtesem bisi hic bir duygu bu kadar guzel ve anlamli olamaz yanima getirip elini dudagima yanagini yanagima surttuler aglamakla gulmek arasi bi duygu catismasi yasiyordum karnimdaki tekmeleyen bumuydu benimmiydi allahim cok guzelll diyordum sadece sonra bebegimi ebeler alip gitti sonrasini hatirlamiyorum bayilmisim gozlerimi odada actim burnumda oksijen hortumu yanimda kalp atisimi takip eden makine karnimda kum torbasi dislerim birbirne vuruyor usumekten herkez bu cocugu nasil tasidin 4.560 gr 52 boyunda sari tombul bi hebegim olmustu:) emzirmek icin yanima koydular emmek icin kuduruyor cok cok emiyor ama sutum yokk o kadar stresten gelmedi sutum 15:50 de dogum yaptim gece 12 de beni ayaga kaldirmak icin geldi hemsire sezeryanin en zor kismi olsa gerek cok zor hastane kafama duscek gibi hissediyorm karnim yere duscek orada yigilip kalcam sanki zar zorda olsa esimde yanimda gozumun icine bakiyor gulumsemem icin oyle boyle o geceyi atlattik ertesi gun taburcu oldum ewe artil 3 kisi olarak gelmistik canim oglum iyiki geldin ewimize nese getirdin cok seviyoruz seni..
Beni hikayem bu kadar acisiyla tatlisiyla atlattim oglus simdi 7 aylik allah herkeze nasip etsin anneligi insallah hoscakalin:)
Beni hikayem bu kadar acisiyla tatlisiyla atlattim oglus simdi 7 aylik allah herkeze nasip etsin anneligi insallah hoscakalin:)