Eşim Eltime mi Aşık?

Çift terapistine gidip de düzelen bir çok evlilik biliyorum. Eğer karşımda örnekleri olmasaydı ben de inanmazdım sanırım bir şeylerin değişebileceğine... Düzelmezse zaten sonumuz belli... Ailem de arkamda. Sonuçta kolay evlenilmediği gibi kolay da boşanılmıyor...

O yapılan jestlerin eşim tarafından yapıldığını bilmiyor ki... Hatta d.günü olayı hariç hiç birini benden başka kimse bilmiyor. Hepsini benim yaptığımı düşünüyor herkes, genel olarak zaten düşünceli bir yapıya sahip olduğum için :)

Ahahha oda iyiymiş. Son mesajınızı okudum. Kv nin aşırı yüklemesiymiş galiba sorun. Allah kolaylık versin. Umarım sorun hallolur. Bu anneler erkek çocuklarının neden ayarlarıyla oynarlar hiç anlamam

Ahahha oda iyiymiş. Son mesajınızı okudum. Kv nin aşırı yüklemesiymiş galiba sorun. Allah kolaylık versin. Umarım sorun hallolur. Bu anneler erkek çocuklarının neden ayarlarıyla oynarlar hiç anlamam

Sağ ol canım. Aynen öyle, bir rahat bıraksınlar da mutlu, huzurlu olsunlar evlerin de değil mi... Böyle kv.leri hiç anlamıyorum...

Bence olabilir. Benim de eski sevgilim aşıktı annesi bile farketmişti bunu bana kendi söylemişti

Bayadir bisey yazmamissiniz ne oldu esinizle araniz duzeldimi

Son durumunuz nedir?
Bir de sevda nasıl bir kadın, siz nasıl bir kadınsiniz dış görünüş olarak?

Çok ilginç ve sinir bozucu bir konu yeni gördüm sanmıyorum aşık dildir ama ilgili olması da saçma belki de abisinin eşi die öyle davranıyor bilemedim valla

Konuyu didik didik okudum çok ilginç bir konu Allah korusun ve fikrim değişti
Ne demek eşiniz annesine düşkün die sırf bu yüzden mi eltinizle ilgileniyor Yani kayınvalideniz eltinizi övdüğü için mi
O kadar kötü geldi ki bana bu durum yemin ederim gözümü karartıp ayrılırdım çocuğum yoksa
Öyle şey mi olur
Tamam aşık diil kurana da el basmış
Ama bildiğin ilgili davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…