Eşim, eltim,kv :(

Pembe42

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
272
247
18
27
MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz

Okurken gözlerim acıdı arada paragraf falan yapsaydınız keşke. Eltinin de kv ile yaşadığını bile bile nasıl kabul ettiniz ki aynı evde yaşamayı. Ayrı eve çıkmanız şart gerekirse siz de çalışıp maddi destek olun eşinize doğumdan sonra riskli gebelik bitince. Başka çıkar yolun yok. Çünkü tüm sorunların kaynağı aynı evde olmanız.

Burdan kendi kendimi yedim nasıl dayanıyorsunuz ya !
Lütfen acilen kendinize gelin ,ayrıca diliniz yokmuydu maden eltiniz o an sustu siz deseydiniz sabahtan beri 2 dakika drmadım herşeyi ben yaptım ,birde kalkmış beni azarlıyorsun diye !!! gerçketen şiştim ya
Birde kara kaşı kara gözüde olsa neden aynı evi kabul ettiniz
E şimdi bu tarzda düşünen adam sizi o evden de çıkartmaz o yaptığınız hizmetçiliktende
seven adam sevdiğine kıyamaz yahu.Rabbim böyle zihniyetlilerden korusun ne diyeyim
SSizinde yardımcınız olsun...

Vallahi iyi cesaret sizdeki maşallah o eve gelin gitmek her baba yiğidin harcı değildir.Ev üstüne ev olmuyor üstüne birde sizin ki elti olan bir eve gitmek birde bebiş allah yardımcınız olsun vallahi biz ayrı oturuyoruz ailelerimizden ikimizde çalışıyoruz 3 sene olacak evleneni nasıl bir gelecek verebiliriz çocugumuz olursa diye düşünüyoruz vallahi.

Keşke birlikte oturmayi kabul etmeseydin tek hatan bu olmuş. .
malesef ilk geline daha önem veriyorlar. .
hep allaha şükür ederim eşimin ailesine uzagim diye eltiye görünce ye hepsine uzagim. .ama Tatillerde bir araya geliyoruz.
bigün yine tatil de bir araya geldik. .
misafir gelmişti çok kalabalık tı. .
eltimle ben mutfakta bulaşık ları yıkadık
ELTI SICAK SUDA SABUNLADI BEN SOĞUK SUDA DURULADIM.. SOHBENLERI YOK SADECE ÇEŞME'DEN SOĞUK SU AKIYOR. ..
bulasiklar bitti misafirlerin yanına geçtik. .
kaynanam ve bir misafir daha dediki..
eltime. . geç sobanın yanına ellerin dondu dondu. . eltim yüzüme baktı güldü hiç bişey demedi. .
bende misafirlerin içinde SOĞUK SUDA YIKAYAN BENDİM DEDİm kapıyı vurdum çıktım. . Eşim ailesinin yanında yuzdoksan derece döner ailesinii daha çok tutar beni ikinci plana atar.. çok şükür ki uzaklar. .yoksa biterdi belkide evliligim. ..
bide bigün eltim itiraf etti bana yanlışlıkla onun adını der KV ve KP bu onun çok çok hoşuna gidiyormuş. ..
asla aynı evde durmam ben onlarla. . büyük konusmayayimda çok zor. ..
bian önce eşini ikna et ayrı eve çık. ..

Bacım sen nabıyon?

Kurul köşeye, biri bir şey diyecek olursa da "Doktor yatacaksın dedi, kimse için çocuğumu heder edemem. Madem ben hiçbir şey yapmıyormuşum elti pervaneymiş evde, eh yatmam da hiçbir şeyi değiştirmez nasılsa" diyeceksin.

Çekil kenara bakalım, işler yığıldığında lafını bol bol sokmayı da ihmal etme.
Şu hayat çekilir mi ya, kadrolu köle gibi.

Ya siz annenize gitmek icin niye kaynananizdan izin istiyorsunuz pes ya! Niye bu kadar sinip kendinizi ezdiriyorsunuz ben burda sinir oldum. Esim iyi diyorsunuz ya hic de oyle degil sizin hizmetcilik yapmaniz ona dokunmuyor aksine bir de ustunuze geliyor bu konuda. Esiniz iyi falan degil ailesinin oglu iste ne bekliyorsunuz.

Kızım, resmen kendini yakmışsın.. Neden kaynana ve elti ile aynı eve girdin ki? Bir evi geçindiremeyen adamla evlenilir mi? Yazık çok yazık.. Üstüne hemen hamile kalmışsın.. Bildiğin o evde hizmetçi muamelesi görüyorsun..

Hataların ikiden fazla da olmuş artık önemli olan bundan sonrası
-Kayınvalidenden iZin alma bilgilendir anneme gidiyorum hastaymış bukadar
-Doktor yat dinlen dedi ben yatıyorum iş kalsın sonra yapılır vb
Dengeyi kurmazsan mutlu olamazsın
Eşine de olayları şikayet gibi değil normal konuşma gibi anlat
-doktor dinlen demişti baktım kasıklaırmda ağrım var yattım sen ne yaptın bugün?
-annem hastaymış ben ona gidip bakacağım.
Tarzın böyle olsun mümkünse

Evet esin cok iyiymis ki annesini yengesini dusunup eve bi köle almis
Bu nedir yahu yuh artik!!
Cocugunux dusecek onudami kimse dusunmuyo sende dahil.
Kurul koseye otur butun gun dr istirahat verdi de.elini ayagini cek islerden. Bide kendini savun. Agzin yokmu yeri geldi mi soyliceksin herseyi.
Ailen nasil izin verdi o evde oturmana anlamiyorum. Sahsen ben olsam azcik elimi ayagimi cekerdim. Evliligim bitersede bitsn umrumda olmaz hic degilse onlara degil anneme hizmet ederim bosanitsam diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…