- Konu Sahibi tebessum77
-
çok geçmiş olsun cnm öncelikle.benim eşimde öğretmen ve okullarında da var bu domuz gribi vakası ben de çok korkuyorum çünkü 4,5 aylık bi bebeğim var.Bence kendini çok strese sokma.dr.evde yatmasını uygun görmüşse uygun olan budur.sonuçta dr.a bebeğiniz olduğunu söylemişsinizdir zaten.aldığın önlemler de yeterli bence.çünkü nerede ne zaman bu virüsü kapcağımız hiç belli değil.ne kadar dışarı çıkmamaya çalışsak da alışveriş yapıyoruz bişeyleri elliyoruz ....ne bileyim illa evde bi hasta olması gerekmez bu hastalığa yakalnmak için.son olarak şunu söölicem uzun oldu ama:
batmanda öğrt.olarak çalışan bi arkadaşım orada halkın yüzde doksanının domuz gribi olduğunu söyledi.kendi ve 3 yaşındaki kızı da geçirdi.yalnız kış girdiğinden beri her akşam ıhlamur içtiğini kızına da içirdiğini söylemiş dr.a o da bu yüzden gribi haffif atlattıklarını belirtmiş.sanırım kış sonuna kadar hepimiz bu gribe yakalanacağız.korkunun ecele faydası yok.mümkün olduğunca hijyene önem verip,bağışıklık sistemimizi ve çocuklarımızınkini güçlü tutmaya bakacağız.
tekrar geçmiş olsun cnm....
test yapmadan nasıl tanı koyulurki,
bence siz devlet hastanesine gidin doktorunuzun şüphelendiğinden bahsedin ve devlet hastanesi gerekli araştırmayı yapar zaten.
haseki, çapa, şişli etfal ve anadolu yakasındada göztepe hastanesi bu testi yapıyor diye biliyorum.
Herkesin içi rahat etsin. Gerçekten hastalık varsa tedbir alıp sıkıntı çekersiniz, ama virüs yoksa neden bu kadar stres altına giresenizki,
Sağlıkda tahminlerle bulunurak tedavi olunmaz!
mesaj yazan geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler
bugün dr. a gittik eşim iyleşmiş. artık topluma karışabilirsin dedi dr. ama biz yinede yarına kadar beklemeye karar verdik.
umarım kızıma bulaşmamıştır. eşimin öksürük ve hapşuruğu yoktu oyüzden bulaştırıcılığı daha azdı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?