• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları eşim domuz gribi korkuyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sağolun eşime dr. ev istirahati verdi hastaneye yatıralacak kadar kötü değil dedi.
ateşi çıkınca dr. a gittik titiryordu hertarafımı sanki bıçakla kesiyorlar diyordu dr. baktı tahlil yapmadı ama tahlil sonucu 5 günde geliyor %95 domuz gribi hemen tedaiye başlayalım dedi. öksürük ve hapşırığı yok ve ateşide 2. gün düştü.

Allah şifa versin canım er-ca nın dediği gibi bebeğini uzaklaştır dicem ama sensiz yapamaz çok küçükse hem eşin sen gidersen falan ne kadar anlaışla karşılasada bozulur mutlaka sen önlemlerini al hepsinede itina göter hm kuluçka süresi neyim yok mu bunun eşiin belki artık bulaştırıcı durumda eğildir?eeşşine çok geçmiş olsun sağsalim atlatrsınız inşallah hepiniz...

Canım öncelikle geçmiş olsun sen annende bebeğinle kalsan olmazmı bence bebeğin için çok tehikeli bir durum bu:(Umarım bir an önce iyileşir eşin.Allah şifasını versin...

Canım öncelikle geçmiş olsun sen annende bebeğinle kalsan olmazmı bence bebeğin için çok tehikeli bir durum bu:(Umarım bir an önce iyileşir eşin.Allah şifasını versin...

çok zor bir bebeğim var alışkın aolmadığı yerde uymaz yemek yemez sürekli ağlar ve bir yere gideceksem 4-5 bavul eşyayıda götürmeliyim annemlerin evi çok küçük yatacak yerde yok diyebilirim

gecmiş olsun kendini ne kadar soyutlanmıs hissetmiştir ya uzuldum valla anlattıklarından sonra :(
bence bu kadar korkmana gerek yok yetişkinlerin bunyesi kuvvetli hemen atlatır sende cocuguna bulasmasın diye onlem almıssın zaten... eger korkuyorsanda bebeginle annein evine git bi sure mecburi yani saglık bu sonucta oyle yada boyle idare edilir... esinlede sen ilgilenirsin

Arkadaşımın erkek arkadaşı yazın yurt dışı seyahatinden sonra domuz gribi olmuş ve kimseye bulaştırmadan atlatmıştı.
Ama burda bebeğinin sağlığı, hayatı söz konusuysabensiz yapamaz, uyumaz, yemez dememelisin.. Herşeye alışılır, hasta olup hastanede yoğun bakımda da yatıyor olabilirdi allah korusun. Eşini tek doktora mı gösterdiniz, yani teşhisten eminseniz bence aynı evin içinde durmaları çok büyük hata.. Ya eşin başka yerde yaşamalı ya bebeğin.. Böyle bir konuda riske girilmemeli..

Geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır herkezle ortak fikirdeyim bu konuda, bebeğinle o evden uzaklaşman gerekiyor ama tabi kocanıda bu konuda ihmal etmek yanlız bırakmak istemiyorsun haklısın ben de olsam bende herşeye rağmen bırakmazdım.. Ama yine herkesin söylediği gibi ev de değilde böyle riskli derecede bulaşıcı bir hastalık hastane de korunma altında tutulması lazımdı.. Şunu da belirteyim bir doktora gözükmek yerine doktor doktor gezerdim. Tekrar tekrar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualarımız sizinle...

çok geçmiş olsun.rabbim seni yavrunu ve eşini korusun.bebeğini göndersen keşke.annenlerin evi küçük de olsa, bebeğine bakarlar bir süre hiç olmazsa.inşallah en kısa zamanda iyileşir.

geçmiş olsun canım ya ne kadar korktugunu tahmşn edebiliyorum.eminim ınternetten de arastırmıssın neler yapılması gerektıgını.beslenme de önemli bunları da arastırmadysan bır bak derım.acil şifalar dilerim

ben olsam ya eve sokmazdım yada kendim giderdim iyi cesaret sizdeki kızım çok ufak herkestende değerli geçmiş olsun ama ben böyle bişey yapmazdımakannehir

annende falan kal bu strese degmez..aynı evde olması yeterlı zaten..ellrini yıkasanda..çok gecmıs olsun canım

Canım,çok geçmiş olsun.umarım eşin en kısa sürede düzelir.Keşke bebişini ayrı bir yere götürebilsen..

çok geçmiş olsun.... ne kadar dikkkat etsende çok tehlikeli bir hastalık... bebeğine ve sana da geçebilir Allah korusun.... :çok üzgünüm:

Çok geçmiş olsun..
acil şifalar diliyorum,yavrunuzu arkadaşlarımın dediği gibi,
yakın akrabanıza gönderirseniz,daha iyi olur...
eşiniz sık sık tuzlu suyla gargara yapsın,yemesine dikkat etsin,
bu arada kendinizi de ihmal etmeyin lütfen...
inşallah çabuk atlatır...

Son düzenleme:
Bence ya kendin çık evden, ya da eşini gönder. Bebişin evin dışında yapamıyosa eşin evden gitmeli bence, senden de uzak durması lazım sonuçta. Yanlış yapıyosun bence şu anda, riske atmaya değmez. Bebeklerde çok riskli Allah korusun.

Back