• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları eşim domuz gribi korkuyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
eşim domuz gribi oldu kaokuyorum kızımada geçerse diye eşimi odaya kapattık maske takıyor osanın hemen yanındaki banyoyuda ona verdik evi sıksık havalandırıyorum eşyalarını ayrı yıkıyorum kızımı koridorun o bölümüne bile sokmuyorum. ellerimi yıkamaktan ellerim yara oldu artık eşime yemek falan verirken bende maske takıyorum

bildiğim tüm önlemleri aldım ama yinede kızıma geçerse diye korkuyorum kızım havadan nem kapan her ay bir iki kere hastalana bir bebek offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffsenağlamasenağlama

tam bilgim yok ama domuz gribi tedavisini hastanede görse daha iyi olmazmı sizin sağlığınız açısından

Çok geçmiş olsun.Evde istirahatte sanırım. Kolay atlatır umarım. Çocuğun için çok haklısın.Allah yardımcın olsun yaa..:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun tedavisi evdemi sürüyor sana bulaşırsa nolacak kızına bulaşma ihtimali daha yüksek sende uzak dur nebiliyim kalacağın başka yer yokmu annenler falan

ilk olarak çok geçmiş olsun eşinize..
umarım hemencik atlatır sağlığına kavuşur..
evde küçük bir bebeğin olması cidden zor duruma sokmuş sizi..bebeği bırakabiliceğiniz anneanne yada babanne yokmu,en azından kısa bir süre ayrı kalırsınız ama heran bu stresi yaşamazsınız..

ilk olarak çok geçmiş olsun eşinize..
umarım hemencik atlatır sağlığına kavuşur..
evde küçük bir bebeğin olması cidden zor duruma sokmuş sizi..bebeği bırakabiliceğiniz anneanne yada babanne yokmu,en azından kısa bir süre ayrı kalırsınız ama heran bu stresi yaşamazsınız..

Bence de makul bir çözüm...

canım geçmiş olsun bebeği evden uzaklaştırmak en mantıklısı.
4 yaş altı şiddetle risk grubunda.
bu arada nasıl gelişti,biraz bilgilendirmeni rica etsem?

Allah şifa versin arkadaşımm..
bebeğin için endişelenmekte çok haklısın..
umarım ikinizede bulamadan iileşir kocan..

Allah şifa versin canım yaa..amateşhis konuşmuşsa hastanede tedavi görmesi gerekmiyo mu..?onun psikilojisi de bozulmuştur böyle ayrı odalar da,herkes ondan uzak fln :S ama yaşam ve sağlık için buna katlanılmak zorunda..inş. kısa sürede güzel haberlerini alırız canım.Allah şifa versin. maskesiz dolaşmamaya gayret edin

çok ama çok geçmiş olsun cnm yaaa çok zor bir durum ama bende herkes gibi niye hastanede olmadıgını soracagım?

Çok geçmiş olsun alınması gereken önlemleri almışsın ama küçük çocuğun var..
Allahtan acil şifalar diliyorum

DOMUZ GRİBİNDEN KORUNMA YOLLARI

Domuz gribinden korunma yolları hakkında da bilgi veren Dr. Hızır Yılmaz, grip virüsünün yayılmasını önlemek için, yüzeylerin (masalar, kapı kolları, banyo yüzeyleri, mutfak tezgâhı, oyuncaklar gibi) günlük temizlikte kullanılan deterjanlarla temizlenmesinin yeterli olduğunu söyledi.

Hastalıkla ilgili uyarılarda bulunan Yılmaz, gripten korunma yollarını ise şöyle sıraladı: “Öksürme ve hapşırma sırasında ağzınızı ve burnunuzu bir mendil ile kapatın. Mendilinizi kullandıktan sonra çöp sepetine atın. Öksürdükten ve hapşırdıktan sonra ellerinizi bol sabun ve suyla en az 15-20 saniye yıkayın. Su ve sabuna ulaşılamıyorsa alkol içeren el yıkama antiseptikleri de etkilidir. Kirli ellerinizle gözlerinize, burnunuza ve ağzınıza dokunmayın. Domuz gribine yakalanırsanız, belirtilerin başlamasından 7 gün sonrasına ya da belirtilerinizin tamamen geçmesinden bir gün sonrasına kadar evde istirahat edin. Hastalığın bulaşmaması için çevrenizdeki kişilerden uzak durun. Gerekirse maske takın. Bulunduğunuz mekânı sık sık havalandırın.”

internette bu tip bilgiler var.

canım bebeğe bir süre yakınlarınız bakamaz mı?

eşine çok geçmiş olsun canım..bebek için gerçekten çözüm üretmelisin..anane teyze babane biryere bırak bence..bebeğinde risk altında.sonuçta aynı evi paylaşıyorsunuz

Back