• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim doktora gitmiyor 😢

Siz acik acik bu durumdan rahatsiz oldugunuzu, icinizin kalktiginizi soyluyor musunuz?

Hastalik, iyilesemeyecek, cozumu olmayan her seyin basimin ustunde yeri var. Ama inanindan bunu yapan adami ben eve almam.

Isyerinde falan napiyor? Arkadaslari rahatsiz olmuyor mu? Ben isyerimde de tutmam cunku.

Siz acik acik bu durumdan rahatsiz oldugunuzu, icinizin kalktiginizi soyluyor musunuz?

Hastalik, iyilesemeyecek, cozumu olmayan her seyin basimin ustunde yeri var. Ama inanindan bunu yapan adami ben eve almam.

Isyerinde falan napiyor? Arkadaslari rahatsiz olmuyor mu? Ben isyerimde de tutmam cunku.
Söyledim söylemem mi yanında öğürdüğüm oldu sırf anlasın diye yok.Postu açtığım günün gecesi aramız gayet normalken(pes etmiştim çünkü normal davranıyordum) kayınvalideme gittim telefonumu kapattım.Eve gelmiş beni bulamamış ulaşamamış da anesini aradı leyloş orda mı diye yok burada dedi.Ailemi aramış onlar da yok diyince baya korkmuş konu komşuya sormuş paniklemiş nerde bu diye sonra telefonumu açtım uzun uzun içimi döktüm gitmezsen hatanı anlayana kadar eve gelmem anneme gideceğim diye 1 gece annesinde kaldım.Dün sabah geldi işte randevu da almış bak aldım dedi bu sabah gittik çok iyi bir ders oldu

Doktor konusunda inat olanları bilirim cevremde var bi kaç kişi. İllallah demezler. Öluyürsun deseler yine gitmezler. İşiniz cok zor valla. Allah yardım etsin. İnşallah saglıgına kavuşur tez vakit.

[/QUOTE]
Söyledim söylemem mi yanında öğürdüğüm oldu sırf anlasın diye yok.Postu açtığım günün gecesi aramız gayet normalken(pes etmiştim çünkü normal davranıyordum) kayınvalideme gittim telefonumu kapattım.Eve gelmiş beni bulamamış ulaşamamış da anesini aradı leyloş orda mı diye yok burada dedi.Ailemi aramış onlar da yok diyince baya korkmuş konu komşuya sormuş paniklemiş nerde bu diye sonra telefonumu açtım uzun uzun içimi döktüm gitmezsen hatanı anlayana kadar eve gelmem anneme gideceğim diye 1 gece annesinde kaldım.Dün sabah geldi işte randevu da almış bak aldım dedi bu sabah gittik çok iyi bir ders oldu

Iyi hadi sevındım 👏
Doktor ne dedi peki?

Neyse ucuz atlattınız. Doktora çaktırmadan soyleseydınız bırak korkutsaydı bır dahakine boyle yapmaz belkı.. Allah esırgesın...dersini almıs gorunuyor ama ☺️ Gecmıs olsun tekrar..

Bir insanı eşinin "koku geliyor yarandan"demesi nasıl harekete geçirmez hayret.Eşinize kokunun sizi rahatsız ettiğini söylemenizden başka bir çözüm göremiyorum.O sizin rahatsız olmanızı sorun etmiyorsa,siz de bunu söylemeyi sorun etmeyin.

Iyi hadi sevındım 👏
Doktor ne dedi peki?
Enfeksiyon kapmış iğne verdi antibiyotik iltihabı kuruyunca da lazerle yarasını yakacakmış kıl dönmesi oluşmuş tekrar.Ah var ya nasıl üzerimden yük kalktı anlatamam iyi ki burada sordum
[/QUOTE]

Sakin onun bakimini yapma. Hemsire gelsin eve o yapsin. Adam utanirsa utansin. Kendi yaptiklarin sonucuna varsin. Hicbirseyini elleme. En fazla 1 defa hatirlat tedavi ile ilgili birseyi.

Kendisi tedavisini üstlesin. Gerekirse telefonuna alarm kursun. Tahminim yine kötü bakacak zaten ama zor olsada hic karisma sen. Bir daha böyle yaparsada bosan.

Yani su an seviniyorsun, birsey demek istemiyorum da, bu adam ancak sen bir aksam yok oldugunda doktora gitti. Buda sana deger verdiginden dolayi degil, düzeni bozulacak korkusundan yapti. Sana cidden deger verseydi, ilk inkazinda yerin dibine girer ve hemen randevuyu alirdi.

Nekadar bencillik ya kokarca gibi geziyorlar bazıları...eşine ufaktan tehdit yapsan neyapar acaba cnm..mesela yatağa alma ilişkiye girme en sonunda pes edecektir

Ne çocuğu ya? Nasıl baba olacak? Temizlik yok, sağlık sorumluluk yok. Utanma, çekinme bile yok. İnsan hadi eşini, evinin eşyalarını falan düşünmez diyelim ulan nasıl g*tünden iltihap aka aka dünyada dolaşıyorsun. Kime bu aptalca artistlik ve neden bu gereksiz üste çıkma çabaları. Bavulunu hazırlayın ve kapı dışarı edin. Aklı varsa hastaneye gider, iyileşir döner. Allah sabır versin sizede.
Hay Allah iyiliğini versin ya 😂

Bunlar iyilikten anlamazlar. Ohh iyi yapmışsın. 👍👍👍👍
Ama merak ettim nasıl kana karışmamış? 😳😳😳
Kana karışmayla ilgili bir şey demedi ama biraz daha gitmesek açık ameliyat gerekecekmiş açık ameliyat demek de 1 ay yatmak demek.Yelkenleri suya indirmiyorum yine de mesafeliyim yüz bulsun istemiyorum

Canım uyku ilacı içir ambulans çağır götürsünler.Bayıldı dersin.Neyş var derlersede amalıat olmuştu yarası akıyo dersin.Yada vinç çağır.Niye kınayalım canım adam kendini düşünmüo ama sende etten kemiktensin.
Tam da yazmayi dusundugum yorum.

Benim eşim kendisi araştirdi Antal ya da bi doktor 3 sene oldu bi problem olmadi.Bacim ne yap ne et ikna et.Kendisi duymuyor mu kokuyu.Anasi filan desin oglum kotu kokuyosun diue baskasindan duyarsa ikna olur belki

Back
X