• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim doktora gitmiyor 😢

Enfeksiyon kanına karışır, ölüme kadar gider Allah korusun. Bu nasıl bir inattır ki?

Hemen doktora gitsin. Antibiyotik falan kullanması gerekiyor. Önemli. Geçmiş olsun. Kıl dönmesi ameliyatı sıkıntılı oluyor. Anlayış göstermeye çalışın. Güzel güzel konuşup ikna etmeye çalışın.

Ay cani acımıyor mu? Nasıl dayanıyor o acıya? Ayni seyi ben yapsam ne yapardın diye bir sorun bakalım ne dicek. Empati kurdurmaya calisin. Olmazsa benim icin bunu yapmani istiyorum diyin. Ben boyle çok mutsuzum. beni mutlu etmek istemez misin diyin.

Evet hastanede 5 gün kaldık günde 2 kez yapıldı eve çıktığımızda da bizzat ben yaptım eldiven giyip dezenfektan kullanarak hem de çok dikkat ettik.Ama o iyileştip ayaklandıktan sonra ne lazere gitti ne de bakım yaptı akışına bıraktı herşeyi

Bosan bu adamdan. Cidden. Senden utandigida yok. Hani "ben bunu ilerletirsem esim yine götümü silecek" korkusu yok. Onu birak, biri hele bu esin ise "sen kokuyon" derse, ben olsam yer yarilsada icine girsem derdim.

Zihnimde recep ivedik tarzi cahil bir adam belirdi. Bu adamdan ne baba olur, ne es. Kendi vücüdüna, sagligina bile sahip cikamiyor.

Uyku ilacı verip, 'bayıldı' diye ambulans çağırmak iyi fikir.
Öyle adama böyle çözüm.
Gerçekten pratik zekalı kadınlar var bdv'de.

Ben yerinizde olsam ya tedavi olursun,
ya ben yokum derdim.
Onun yarasından akan iltihabı ve kokusunu temizlemeye de uğraşmazdım.
Kusura bakmayın ama eşiniz çekilir dert değil.
Hem özbakımını yapmaktan aciz, hem de cahil.
Kendisinden çocuk yapmak istediğinize emin misiniz?

Hapla uyutup ameliyata sokardim herhalde☻ O evde durulmaz bacim nasil dayaniyorsan...

Ben olsa eşim gitmese şöyle yapardım eczaneden hypafix , sarı flaster , batikon ve izotonik SF alırdım ..önce SF ile silip sonra batikon ardından bir daha silip hypafixe ..flasteri kapatıp yapistirirdim...kuru tutmak önemli batikon kurutur yarayı.... Antibiyotik olarakta sarımsak kozleyebilirsiniz gergin 5 adet kabuğuyla parçalara ayırın hap içer gibi yutsun hem enerji verir çocuk için...hemde antibiyotik yerine geçer inşallah..Allah yardımcınız olsun en azından ikna edene kadar bunları yapın bence tabiki ilk basta siz yapın sonra o yapsin. ( Kozlenmis sarımsak ağızda koku yapmaz,

Bdv den ogrendigim bir sey varsa o da sabrin sonunun selamet olmadigi.
Yahu siz ilk gun kapiya koysaydiniz bu adami tipis tipis gidecekti doktora, sorun da cozulecekti.
Ama siz erimdir cekeyim cile sabredeyim dediniz, sonuc bir gram duzelme yok.
Kendine ediyorsunuz, yazik cevredeki herkese de ediyorsunuz.
Bu adam calismiyor mu? Oyk 🤢

Ortada bir yanlis var. Bunca zaman olmus beklemis yara iyilesmemis. Her gecen gun daha da kotuye gitmis. Belli ki iyilesmeyecek. Neyi bekliyor ki? Enfeksiyonun tum vucudunu kaplamasini mi?
Ne malum igne verecegi doktorun? Enfeksiyon yaralari icin antibiyotikli kremler de var. Belki ilk haliyle krem onerecekti. Adam igne olmaktan korka korka oyle bir hale getirmis ki durumu krem ile iyilesebilecek yara belki de igne tedavisine donecek Daha neyi bekliyor ki... yaranin kangren olmasini mi?
Doktora gitmeden eve gelme deyin. Bir insan kendine ancak bu kadar kotuluk yapar.

Ay bu ne ya midem bulandı sanki bi an koku burnuma geldi.
Yahu ameliyat olmadan bile o bölgede terleyince koku oluyor enfeksiyonla birlikte düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun. Sen temizledikçe ciddiyetin farkında değil herhalde.
Çürür eti enfeksiyonda kana karışıp ölür. Kendini düşünmüyorsa bile sana saygısı olsun bari ya böyle bir koku ile yaşanır mı. Ne biçim insan seni buna mahkum ediyor.
Ben olsam bir dk dahi durmam yanında cinsellik ne ki. Bacım ya onu gönder ailesinin yanına yada tak çantanı çık o evden.
Benim eşimde ciddi bir kıl dönmesi ameliyatı oldu. Büyük bir parça çıkardılar. Ve şuan kıl çıktıkça orada muhakkak koparıyor her hafa düzenli temizliyor tekrar etmesin diye. Böyle şeyler hafife alınmamalı ya.

Esinin kokmasi o kadar umrumda degil de adam enfeksiyon kapmis tum vucuda yayilirsa sonu iyi olmaz bunun bilincinde olmasi lazim ailesinde sozu gecen kimse artik ondan rica et madem seni dinlemiyor

Back
X