• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim doktora gitmiyor 😢

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.024
6.764
398
Eşim yaklaşık 9 ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ameliyat için de çok zor ikna olmuştu hafif bir hastalık iken eşimin ihmali yüzünden çok ilerlemişti.Ameliyatta 4 saat kaldı.Doktor tekrarlama riski yüksek çok dikkat et temiz tut mümkünse lazere git dedi.Ama eşim hiç birini yapmadı ameliyattan 3 ay sonra dikiş yerleri akmaya başladı yani 6 aydır sürekli yarası akıyor günde 5 6 kez benim uyarmamla çamaşır değiştiriyor artık oturduğu koltuk yattığı yatak hep kokuyor odada 1 saatten fazla dursun bütün koku odaya siniyor eşimdir canımdır çok seviyorum ama artık benim de midem kaldırmıyor.Doktora gidelim diyorum koku falan yok sana öyle geliyor diyor iş güç derken hep atlatıyor en son annesine babasına söyledim artık midem kaldırmıyor yanında yatarken bile rahatsız oluyorum dedim onlar da konuştu ama dinlemiyor.Evdeki koltukları silmekten eskidi artık misafir gelecek de kokuyu duyup midesi bulanacak diye her hafta siler oldum.Okuyup beni kınayanlar olacaktır eşini nasıl anlatırsın diyenler olacaktır ama bir fikir almam lazım çünkü ne yaptıysam ikna olmadı.Çocuk düşünüyoruz mesela ama bu şekilde ona yaklaşmak istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim ? Koku olmuş yarana baktıralım diyorum sana öyle geliyor demekle yetiniyor sadece

Eşiniz ne biçim bir insan ya cidden en sevmedigim insan tipi.
Noluyor yani doktora gitmeyince artisligi kime ?
Valla açık açık söyleyin midem bulanıyor diye yanında falan yatmayın uzak durun gitsin kanepede yatsın iyy iğrenç ya .
Hâlâ daha gitmiyorsa evden kovardım ben çok açık ve net .

Bu durumda ne kadar düşünülebilir tartışılır tabii.

Tartışmaya açık bile değil. Eşiniz daha çocuk. Sağlık bu kardeşim adam ölümle dans ediyor resmen. Enfeksiyonla dalga geçmenin sonuçlarını bilemeyecek adama çocuk ?
Yetiştirdiği çocuk nasıl olacak merak etmiyor değilim

Yanında yatana da calısana da Allah sabır versin.
Kendi saglıgını dusunmedıgı gıbı insanları da dusunmuyor.
Umarım dısarıdan bırı Bıgun gururu kırılacak sekılde pıs koktuğunu soyler.
Baska turlu yola gelecegını sanmiyorum
Söyleseler keşke gerçekten gurur falan umrumda değil bi kendine gelse

İgne korkusundan oturdugu yerde çürüyor adam resmen 🙄🙄🙄
Ameliyatı biz yeni sevgiliyken olması gerekiyorken ki biz 4 yıl flört ettik erteleye erteleye 7 aylık evliyken ameliyat oldu düşün ne kadar ihmal ettiğini eve ambulans mı çağırayım ben bilmem ki

Ne çocuğu ya? Nasıl baba olacak? Temizlik yok, sağlık sorumluluk yok. Utanma, çekinme bile yok. İnsan hadi eşini, evinin eşyalarını falan düşünmez diyelim ulan nasıl g*tünden iltihap aka aka dünyada dolaşıyorsun. Kime bu aptalca artistlik ve neden bu gereksiz üste çıkma çabaları. Bavulunu hazırlayın ve kapı dışarı edin. Aklı varsa hastaneye gider, iyileşir döner. Allah sabır versin sizede.

Back
X