- 24 Aralık 2014
- 5.024
- 6.764
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Eşim yaklaşık 9 ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ameliyat için de çok zor ikna olmuştu hafif bir hastalık iken eşimin ihmali yüzünden çok ilerlemişti.Ameliyatta 4 saat kaldı.Doktor tekrarlama riski yüksek çok dikkat et temiz tut mümkünse lazere git dedi.Ama eşim hiç birini yapmadı ameliyattan 3 ay sonra dikiş yerleri akmaya başladı yani 6 aydır sürekli yarası akıyor günde 5 6 kez benim uyarmamla çamaşır değiştiriyor artık oturduğu koltuk yattığı yatak hep kokuyor odada 1 saatten fazla dursun bütün koku odaya siniyor eşimdir canımdır çok seviyorum ama artık benim de midem kaldırmıyor.Doktora gidelim diyorum koku falan yok sana öyle geliyor diyor iş güç derken hep atlatıyor en son annesine babasına söyledim artık midem kaldırmıyor yanında yatarken bile rahatsız oluyorum dedim onlar da konuştu ama dinlemiyor.Evdeki koltukları silmekten eskidi artık misafir gelecek de kokuyu duyup midesi bulanacak diye her hafta siler oldum.Okuyup beni kınayanlar olacaktır eşini nasıl anlatırsın diyenler olacaktır ama bir fikir almam lazım çünkü ne yaptıysam ikna olmadı.Çocuk düşünüyoruz mesela ama bu şekilde ona yaklaşmak istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim ? Koku olmuş yarana baktıralım diyorum sana öyle geliyor demekle yetiniyor sadece