esim disari cikarken korkuyo ?!

Sizinki kadar olmasa da benim nişanlımda öyle bi yere giderken elli kere sorar gidim mi? kızmazsın dimi? evde senin canın sıkılır mı? erken uyursan gitmim konuşalım? Gerçi ben sebebini biliyorum arkadaşları hep içen insanlardı geç kalırım ararsa duymazsam içtiğimi sanar kızar bana korkusu var. Gittiğinde de 10 dkda bir arar bazen bunalır gidiceksen git gitmiyosan da sus artık derim Bence sevgisinden sizin üzülmenizi kızmanızı istemediğinden altında bişey aramamak lazım :)

Şener şen' in bir filmi aklıma geldi. Telefondaa aa hayır işe gelemem bu saate karımı bırakamam filan diyip çıkmaya yol yapıyordu. Eşi de zaten çık diyordu. Anlatamadım ama anlayanlarınız vardır eminim :) sonuç olarak bence eşiniz sizden korkmuyor last seeni görmemeniz , dışarı çıkmak için yol yapıyor.

Ben niye konuyu eşim dışarı çıkarken KOKUYOR diye anladım anlamış değilim

Ooo aileden gelen bir şeyse korumacı bir aileden geliyor demek ki
o zaman korktuğuna inanırım bak

Mutlu degilki adam aglayacak duruma geliyo ne yapacagini bilmediginden. Gidiyo geliyo hani kizmiyorum etmiyorum ama ginde her seferinde ayni seyleri yasiyoruz. Dun mesela gitti geldi dedim erken geldin okadar dusundun gidiyimmi diye. Bu seferde vay gelmemi istemiyonmu :s

Sosyopat olabilir benim eşim öyle mesela dışarı çıkmayı sevmez benim de çıkmamı istemez ama tabiki şimdi öyle değil ben çıkıyorum genel de arkadaşlarımla o evde bilgisayarında oyun oynuyor :) dün arkadaşla alışverişe çıktım hanfendi gezsin dolaşsın beni hiç özlememiş diye şımarmalar çocuk gibi :) seviyorum ben bu adamı yahu

hakkaten ilginç

boşver dağınık kalsın..
acılmasın gözü.. eyidiy eyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…